LAST MINUTE 2018!!! CROAZIERA INSULELE GRECESTI de la 789 euro


LAST MINUTE 2018!!! CROAZIERA INSULELE GRECESTI de la 789 euro

Croaziera in Insulele Grecesti

Mykonos – Santorini – Milos – Creta – Samos – Kusadasi – Atena

Durata: 9 zile  I  Plecari: 29.04.2018

 

Ziua 1. BUCURESTI – ATENA

Intalnire cu ghidul insotitor in Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:30 pentru check-in si imbarcare pe cursa companiei Tarom cu destinatia Atena, decolare la ora 16:30 si aterizare in Atena la ora 18:05. Transfer si cazare la hotel in Atena.

Ziua 2. ATENA – PIREUS

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic al Atenei pe parcursul caruia puteti admira Mormantul Eroului Necunoscut, pazit de celebrii soldati „evzoni”, imbracati in costumul traditional, apoi urmeaza Parlamentul, Stadionul Panathinaikon, construit integral din marmura alba, Piata Omonia – centrul comercial al orasului, Piata Syntagma – centrul cultural si de afaceri al Atenei.  Dimineata, timp liber la dispozitie pana la ora transferului in portul Pireus, pentru imbarcare la bordul vasului Celestyal Crystal 3*. Indeplinirea formalitatilor de imbarcare si check-in la bordul vasului. Vasul paraseste portul in jurul orei 21:00 navigand spre Insula Mykonos. Noapte la bord / pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.

Ziua 3. MYKONOS

Vasul soseste in Mykonos in jurul orei 07:00. Orasul Mykonos este unul dintre cele mai bine pastrate si mai frumoase din Insulele Ciclade, cu balcoane din lemn incarcate cu flori si cu capele cu bolte rosii. Dupa micul dejun servit la bordul vasului, veti putea debarca pe aceasta insula exclusivista si cosmopolita, unde veti avea ocazia sa descoperiti una dintre cele mai apreciate si indragite destinatii turistice din lume. Veti aprecia forma ciudata a cladirii Paraportiani (Doamna Noastra a Portii din Spate) care este fotografiata foarte des. O incursiune in partea de nord va va incanta cu Mica Venetie, un sir de cladiri care atarna deasupra marii, este partea cea mai linistita parte a orasului. Muzeul de Folclor si Muzeul de Arheologie, aflate la capetele opuse ale cheiului din Mykonos, sunt pline de obiecte interesante.  Shuttle bus port – Mykonos – port: ~ 8 eur/pers dus-intors. Vasul ramane in port pana a doua zi. Noapte la bord /  pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.

Ziua 4. MYKONOS – MILOS

Vasul paraseste Mykonos la ora 07:00, indreptandu-se spre  Milos, urmatoarea noastra opire. Vasul soseste in portul din Milos la ora 13:00. Milos este paradisul geologilor. Suvoiae serpuitoare de lava au at nastere unor formatiuni ciudate de piatra; este o regiune a mineritului, in trecut al obsidianului, acum al bentonitei, perlitei si caolinului, printre altele. Puteti alege un tur al insulei care va va dezvalui capitala insulei, Plaka cu un muzeu de arheologie si un  muzeu de folclor. La vest de Plaka se afla valea Klima, pe al carei povarnis marin si-au zidit cetatea anticii milieni. O placa de marmura marcheaza locul unde un fermier a dezgropat-o pe Afrodita din Milos (Venus din Milo) in anul 1820. Mai jos se afla unul dintre cele mai frumoase sate din insula, si anume Klima, cu locuintele sale lacustre, frumos colorate, aliniate la tarm. Mai jos, pe drumul spre  Adamas, se afla singurele catacombe crestine din intreaga Grecie. Ingropate in versantul dealului, ele constituie una dintre dovezile crestinismului timpuri de aici. Vasul paraseste portul in jurul orei 23:59. Noapte la bord / pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.

Ziua 5. SANTORINI

Vasul soseste in portul din Santorini in jurul orei 08.00. Insula Santorini este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta ale Greciei. Explorati aceasta minunata destinatie impreuna cu insotitorul de grup, delectandu-va privirea cu peisaje spectaculoase sau, admirati traditiile pastrate intacte in satele de pe marginea calderei. Vasul ramane in port pana a doua zi dimineata. Cazare la bordul vasului /  pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.

Ziua 6. SANTORINI

Mic dejun la bordul vasului. Urmeaza o alta zi in care puteti explora frumusetea acestei insule, puteti merge la plaja sau puteti sa va relaxati pe marginea calderei pana seara, cand vasul paraseste portul, aproximativ ora 23:00. Cazare la bordul vasului / pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.

Ziua 7. CRETA

Vasul soseste in Heraklion, Insula Creta la ora 07:00. Capitala a Cretei, Iraklion are apropae o treime din populatia insulei, fiind si al cincilea oras al Greciei. In port veti putea admira arsenaliul venetian (santierul naval acoperit) si fortareata restaurata Koules, ale carei trei reliefuri ale Leului Sf. Marcu confirma provenienta sa. La cateva minute spre vestul batranului port se afla Muzeul de Istorie, cu colectii din vremea primilor crestini. Alt loc preferat de turisti este situl cretan Knossos care se completeaza pe deplin cu Muzeul de Arheologie. La ora 20:30 vasul paraseste portul, indreptandu-se spre Samos. Noapte la bord / pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.

Ziua 8. SAMOS & KUSADASI

Dimineata va intampina cu o noua incursiune in Grecia, vasul ajungand la ora 08:00 in portul Pythagorion. Veti avea posiblitatea de a ramane in Samos de la ora 08:00 pana la ora 20:30. Vasul nu ramane stationat in port, va pleca spre Kusadasi unde va stationa intre orele 11:30 – 17:00 apoi revine in Samos pentru a prelua turistii ramasi acolo.  Cei ce nu doresc sa ramana in Samos, pot alege sa viziteze Kusadasi unde beneficiaza de o excursie gratuita la Efes. Cazare la bordul vasului / pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.

Ziua 9. ATENA  – BUCURESTI

Vasul soseste in jurul orei 9:00 in portul Pireus, in apropierea Atenei. Debarcare de pe vas si transfer in localitatea Nea Makri pentru a vizita biserica Sf. Efrem cel Nou, unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj din Grecia. Dupa-amiaza, transfer la aeroportul din Atena. Check-in si imbarcare pe zborul companiei Taron, cu decolare la ora 18:45 si aterizare pe aeroportul Otopeni la ora 20:20.

 

 

SERVICII INCLUSE

Ø  transport avion Bucuresti – Atena – Bucuresti;

Ø  transfer aeroport – hotel in Atena / transfer hotel – port / port – aeroport;

Ø  1 noapte cu mic dejun la hotel de 3* in Atena;

Ø  7 nopti cu pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive la bordul vasului Celestyal Crystal 3*, in cabine duble interioare;

Ø  tur de oras in Atena si Nea Makri;

Ø  excursie inclusa la Efes  (din Kusadasi);

Ø  pachet all inclusive de bauturi alcoolice si nealcoolice la bordul vasului;

Ø  participarea la activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei (piscina exterioara, jacuzzi, centru de fitness, sauna, etc);

Ø  insotitor roman pe toata durata excursiei;

Ø  asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la  21.000 lei / calatorie).

SERVICII NEINCLUSE

Ø  taxele de aeroport si securitate (se achita obligatoriu la inscriere): 155 €;

Ø  taxele portuare si de securitate (se achita obligatoriu la inscriere): 265 €;

Ø  excursiile optionale in porturile in care acosteaza nava;

Ø  bacsisurile de pe durata excursiilor optionale (se achita local);

Ø  intrarile la obiectivele turistice din program;

Ø  alte servicii decat cele mentionate in program.

 

PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
29 Aprilie 889 € 45 €
Tarif Early Booking 789 € 45 €

NOTE

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 16 pers. Pentru un grup de 10 – 15 persoane, tariful se majoreaza cu 85 € Suplimentul single nu include si cazarea pe vapor. Reducerea de Early Booking este valabila pana la 24.11.2017.

 

ORAR DE ZBOR (compania Tarom) – ore locale:

29-Apr Bucuresti 16:30 Atena 18:05
07-Mai Atena 18:45 Bucuresti 20:20

 

VASUL DE CROAZIERA – CELESTYAL CRYSTAL 3*

Lansat in anul 1980, vasul de croaziera Crystal face parte din lantul de vase de croaziera al companiei Celestyal. Vasul are 9 punti si poate gazdui pana la 966 de pasageri, in 529 cabine confortabile (313 exterioare, 53 cu balcon si 163 interioare). Cabinele sunt echipate cu grup sanitar cu cabina de dus, telefon, TV, seif, uscator de par. Avand o lungime de 162 m, vasul Crystal ofera oaspetilor sai tot confortul necesar pentru o vacanta reusita. Printre facilitatile navei, va puteti bucura de zona de promenada, 4 lifturi, restaurante, baruri, casino, piscina exterioara, jacuzzi, centru fitness, centru Spa, salon de infrumusetare,sala de conferinte,  magazin duty free.