Ofera REVELION ATENA – autocar – 299 euro – oferta expirata


Ofera REVELION ATENA – autocar – 299 euro – oferta expirata

 

RUSSE – SIDIROKASTRO – SALONIC – ATENA – KALAMBAKA – SIDIROKASTRO

Perioada: 28.12.2015 – 04.01.2016        

                    

Transport autocar (standard international)

Excursie organizata in colaborare cu Agentia de Turism “CAPTAIN NEMO” ATENA

Ziua 1 (28.12.2015): Ora 06:30 plecare din Bucuresti – Piata Victoriei – parcarea de langa Muzeul Antipa – cu autocar clasificat pentru curse internationale (a/c), pe traseul: Bucuresti – Russe – Sofia (centura) – Kulata (BG) – Sidirokastro (600 km). Sosire in functie de traficul auto si formalitatile vamale. Cazare Hotel 3*/similar in Sidirokastro.

Ziua 2 (29.12.2015): SIDIROKASTRO – SALONIC – ATENA

Mic dejun. Plecare spre Salonic. Minitur auto/pietonal, in zona principalelor obiective istorice si religioase din frumoasa “capitala” a Greciei de Nord: cu vizitarea Bazilicilor Sf. Dumitru si Sf. Sofia, deplasare spre Forumul Roman, Turnul Alb (emblema orasului), Arcul si ruinele Palatului lui Galerius (sec IV). Continuam spre Atena pe traseul: Katerini – Lamia Termopile Atena (540 km). Cazare la hotel Achilion 3*/ similar, pozitionat in zona centrala a Atenei.

Ziua 3 (30.12.2015): ATENA – CROAZIERA OPTIONALA PE MAREA EGEE

 

Timp liber la dispozitie. Optional – Croaziera de 1 zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina, Poros si Hydra. Pret: 95 euro/persoana. Include: transfer auto la punctul de imbarcare (Pireus), croaziera, dejun si program artistic pe vas. Cazare la hotel in Atena.

Ziua 4 (31.12.2015): ATENA –  LA MULTI ANI, 2016!

Mic dejun. Tur panoramic oras Atena (autocar): Piata Omonia si Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic unde s-a desfasurat prima Olimpiada moderna (1896). Vizita la Akropolis (inclusiv Muzeul) cu ghid grec, vorbitor de limba romana. Intrare optionala: 12 euro/persoana. Dupa amiaza program liber. Seara, REVELION 2016 (pret: 60 euro/persoana, fara bauturi) la sala Oneiron (www.oneiron.gr). Se asigura transfer auto. Muzica (live), dans, program specific, surprize! Cazare la hotel in Atena.

Ziua 5 (01.01.2016): ATENA – EXCURSIE OPTIONALA APUS DE SOARE LA CAP SOUNION”

Mic dejun intarziat (ora 10:30). Timp liber la dispozitie. Optional – Excursie “Apus de soare la Cap Sounion”. Traseu: Port Pireu – Cap Sounion (75 km/sens), un traseu spectaculos – “Coasta lui Apollon” – pe langa Marea Egee. Dejun cu masa de peste la o Taverna pe malul Marii Egee, cu perspectiva spre Templul lui Posseidon. Pret (informativ): 60 euro/persoana. Include: transport auto, dejun pescaresc, asistenta/ghid (grup minim 20 persoane). Cazare la hotel  in Atena.

Ziua 6 (02.01.2016): ATENA – KALAMBAKA

Mic dejun. Plecare pe un traseu extrem de spectaculos, spre Kalambaka, oras-statiune situat la poalele Meteorelor (1.100 stanci), pe traseul Atena–Delphi (cu vizitarea celebrului Oracol). Intrare individuala (optional). Cazare Hotel Kosta Famissi 3*/similar in Kalambaka.

 

Ziua 7 (03.01.2016): KALAMBAKA – SIDIROKASTRO

Mic dejun. Kalambaka, oras situat la “poalele” Meteorelor (1.100 stanci cu forme si dimensiuni diferite), al doilea centru religios al Greciei (dupa Muntele Sfant Athos) si obiectiv de renume mondial, inclus in patrimoniul UNESCO. Cele 24 de manastiri datand din sec. XIV-XVI domina de la inaltimea stancilor pe care sunt construite intreaga campie a Thessaliei, oferind o experienta unica, irepetabila. Vizitarea Complexului Monahal, intrare (optionala), la una dintre cele 6 manastiri. Vizita la un atelier/magazine de icoane. Deplasare spre Sidirokastro. Cazare la hotel 3* in Sidirokastro.

Ziua 8 (04.01.2016): SIDIROKASTRO – BUCURESTI

Mic dejun ora 07:30. Plecare spre tara. Sosire in Bucuresti (Piata Victoriei) in functie de formalitatile vamale si trafic auto.

 

PRET / persoana: 299 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 210 EURO

 

REDUCERI:

 • a 3-a persoana adulta in camera dubla cu extrabed: reducere 10 euro

 

 SERVICII INCLUSE:

 • transport autocar, standard international (aer conditionat)
 • 7 nopti cazare, la hoteluri 3*, dupa cum urmeaza: 1 noapte Sidirokastro/Serres, 4 nopti Atena, 1 noapte Kalambaka, 1 noapte Sidirokastro/Serres
 • Tur auto oras Atena, vizitare Akropolis (intrare optional) cu ghid grec vorbitor de limba romana
 • Mini-tur Salonic auto/pietonal
 • prima de insolvabilitate firma
 • insotitor grup/Tour Leader Paralela 45

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET, DAR SUNT OBLIGATORII:

 • Masa de Revelion: 6o Euro/persoana (fara bauturi alcolice), rezervarea locurilor si plata se vor efectua la inscriere
 • tips” (bacsis) pentru Servicii/Restaurant/Revelion: 5 euro/persoana, se achita la fata locului
 • intrarile la obiective (se achita separat, la fata locului)
 • excursiile optionale
 • asigurarea de sanatate – nu este obligatorie, dar este recomandata
 • asigurare storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice, odata cu asigurarea medicala)

 

GRUP MINIM: 35 persoane.

Supliment grup 25 – 34 perspane: 20 EURO/persoana. Supliment grup 20 – 24 perspane: 39 EURO/persoana. In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

 

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 2 saptamani inainte de data plecarii.

 

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

 • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
 • 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii.

Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile – 30 zile inaintea plecarii;
 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile – 15 zile inaintea plecarii;
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile – 7 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

OBSERVATII:

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera

Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din Grecia, conform standardelor proprii;

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif,  etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

Aseazarea in autocar se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

 

AGENTIILE ORGANIZATOARE VA UREAZA O EXCURSIE PLACUTA SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII !