Oferta Circuit ISRAEL – IORDANIA: PE URMELE MANTUITORULUI IISUS de la 719 euro – oferta expirata-


Oferta Circuit ISRAEL – IORDANIA: PE URMELE MANTUITORULUI IISUS de la 719 euro – oferta expirata-

 

Ziua 1. BUCURESTI – TEL AVIV

Intalnire la ora 07:50 in aeroportul Henri Coanda – Otopeni cu ghidul insotitor pentru check-in si imbarcare pe zborul EL AL Bucuresti – Tel Aviv cu decolare la ora 10:50 si aterizare la Tel Aviv la ora 13:25. De la aeroport deplasare spre Haifa cu o scurta oprire la Caesareea pentru a admira amfiteatrul roman si apeductul. Traseul continua apoi cu o vizita in Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele muntelui Carmel. Aici veti putea admira Templul Cultului Bahai, cu frumoasele gradini in trepte si apoi vizita la biserica Stella Maris (Steaua Marii) cu grota Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul. Cina si cazare la hotel in Tiberias.

Ziua 2. TIBERIAS – NAZARETH – HAIFA – CAPERNAUM – TABGHA – TIBERIAS

Mic dejun. Pelerinajul incepe cu o vizita la Nazareth, locul unde Domnul Iisus a copilarit si a trait cu Iosif si Maria. Vizita la Biserica Ortodoxa Sf. Gavril cu Izvorul Mariei – pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si apoi la Biserica Catolica “Buna Vestire”, cel mai mare lacas de cult din Orientul Apropiat. Calatoria continua de-a lungul Vaii Iordanului, spre Marea Galileii pana la Muntele Fericirii admirand panorama spre Tabgha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painii si a pestilor si Capernaum, oras denumit “Cetatea Domnului” si vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat dar si ruinele casei Sfantului Petru. Dupa-amiaza, plimbare cu barca pe Marea Galileii. Cina si cazare la hotel in Tiberias

Ziua 3. TIBERIAS – MUNTELE TABOR –– MUNTELE NEBO – AMMAN 

Mic dejun. Astazi, traseul ne poarta spre Iordania. Pe drum, oprire la Muntele Tabor, locul Schimbarii la Fata a Domnului. Calatoria continua apoi spre Beth Shean (Decapolis), oras situat la jonctiunea dinte Valea Iordanului si Valea lui Iezreel (Campia Armaghedonului). Se traverseaza granita cu Iordania pe la Sheik Husein Bridge si apoi traseul continua spre Amman. Oprire la Jeras (anticul Gerasa), important oras in perioada romana. Vizitarea vechiului oras cu impunatoarea poarta de intrare (Hadrian), strazi, arce si coloane deosebit de bine conservate. Se viziteaza apoi Forumul Oval, Amfiteatrul, templul lui Zeus, Aleea Cardo – in linie dreapta cu peste 200 de coloane in stil Doric si Ionic. Vizita la Muntele Nebo (800m), locul de unde Moise a vazut “Pamantul Fagaduintei”, in care nu i-a fost ingaduit sa paseasca si unde si-a gasit sfarsitul.  Traseul continua apoi printre munti si vai adanci pana la Amman, capitala Regatului Hasemit al Iordaniei, numita in antichitate Philadelphia. Scurta vizita in Amman. Cina si cazare la hotel in Amman.

Ziua 4. AMMAN – PETRA

Mic dejun. Dimineata, lasam in urma capitala Iordaniei si ne indreptam spre comoara ascunsa a acestei tari – Petra. Vizitarea uimitoarei capitale a Nabateenilor, sapata in stanca roz, redescoperita in anul  1812 dupa o cautare de 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii. Petra a devenit monument protejat UNESCO si inclusa prin vot universal in 2007 pe lista noilor 7 minuni ale lumii antice si moderne datorita templelor sapate direct in stanca, cel mai cunoscut fiind Trezoreria – „Al Khazneh„, construita in stil grecesc, cu o inaltime de 42 m, unde s-a turnat si partea finala a filmului Indiana Jones si Ultima cruciada. Veti putea admira defilee inguste, fatade sapate in stanca, temple si morminte funerare.  Se viziteaza si amfiteatrul (pentru vizita la Petra se recomanda incaltaminte comoda pentru mers pe jos cca. 5 km). Cina si cazare la hotel in Petra.

Ziua 5. PETRA – IERIHON – QUMRAN – BETHLEEM   

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Israel. Dupa trecerea frontierei, deplasare la Ierihon cel mai vechi oras din lume (10 mii de ani). Aici se afla  Manastirea Ispitirii precum si Asezamantul Romanesc . In continuare, vizita la Qumran (vechiul centru al Esenienilor), locul istoric unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta, cea mai joasa mare de pe glob (-420 m). Timp liber la Marea Moarta pentru baie si relaxare. Deplasare spre Bethleem, cina si cazare la hotel in Bethleem

Ziua 6. BETHLEEM – IERUSALIM – BETHLEEM

Mic dejun. Excursia incepe cu o privire panoramica de pe Muntele Maslinilor asupra Ierusalimului – frumoasa capitala a Israelului, centrul spiritual al poporului evreu. Se viziteaza apoi Capela Inaltarii, Biserica Sfanta Eleona si ne vom plimba pe calea Duminicii Palmierilor pana la Biserica Dominus Flevit, unde Domnul Iisus a plans soarta Ierusalimului. Intoarcere in Bethleem – locul unde Domnul Iisus s-a nascut. Vizita in Bethleem la Biserica Nasterii Domnului si Campia Pastorilor cu Grota Pastorilor. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 7. BETHLEEM – IERUSALIM – BETHLEEM

Mic dejun. Pelerinajul la Ierusalim continua si astazi cu vizita la Gradina Ghetsimani si intrarea in cetate prin Poarta Leilor. Se viziteaza locul scaldatorii Betesda si apoi, refacand drumul parcurs de Mantuitorul, continuam pe Via Dolorosa (Drumul Crucii) cu cele 14 opriri facute de Iisus, pana la Biserica Sfantului Mormant. Ultima vizita in Ierusalim se face in cartierul arab si evreesc si apoi vizita la Zidul Plangerii (cea mai mare Sinagoga evreeasca din lume). Cina si cazare in Bethleem.

 

Ziua 8. BETHLEEM – TEL AVIV – BUCURESTI 

Mic dejun. Dupa micul dejun, transfer la Tel Aviv pentru o plimbare in Jaffa si pe  faleza si ultimele cumparaturi. Vom face o oprire in centrul Tel Avivului pentru a admira Piata Dizengoff cu fantana muzicala. Renumitele case albe care inconjoara centrul, cunoscute drept casele Bauhaus (construite in perioada 1920 – 1930) au fost incluse in anul 2003 pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti. Decolare la ora 18:05 si aterizare in Bucuresti la ora 20:55.

 

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 

bilet avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, compania El Al;

transport cu autocar climatizat, clasificat minim 3* pe intreg  traseul;

transfer aeroport – hotel – aeroport

7 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 4* (clasificare locala);

ghid local de limba romana pe durata excursiei;

ghid insotitor din partea agentiei (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate);

Inclus vizita la Petra

intrarile la obiectivele turistice conform programului, inclusiv Petra;

BONUS! Taxiul la muntele Tabor

BONUS! Plimbare cu barca pe Marea Galileii

Gratuit! Internet WiFi in autocar

 

 

asigurari (storno, medicala);

alte servicii decat cele specificate in program;

taxe aeroport si securitate: 155 eur/pers (obligatorii, pot suferi modificari);

tips pentru ghidul local si sofer – 45 Eur/pers (se achita ghidului insotitor la sosirea in Israel);

taxa de viza si iesire din Iordania – 45 eur /persoana (obligatorie, se achita in agentie in momentul inscrierii).

 


 

PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE A 3-a pers (pat suplimentar) Copil 2 – 12    ani
21 mai; 22 oct; 19 sept 719 € 185 € 709 € 679 €

 

Reducere copii max 12 ani: se ofera daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Grup minim 30 pers.

Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 30 pers.

In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza.

Suplimente pentru grup mai mic de 30 persoane:

  • grup 25 – 29 persoane, 35 eur/pers;
  • grup 20 – 24 persoane, 50 eur/pers;

 

 

Conditiile Generale de Participare:

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si copie dupa pasaport. ATENTIE! Nu se mai accepta pasapoarte temporare cu valabilitate un an! ATENTIE! Nu se mai accepta pasaport temporar cu valabilitate un an! Avand in vedere formalitatile de securitate impuse pentru zborurile catre Israel, prezentarea in aeroport se face cu 3 ore inaintea zborului.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.

Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.

Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.

Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:

– insotiti de ambii parinti;

– insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;

– insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;

– copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 anipot calatori cu cartea de identitate

Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro

Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport/securitate, in cazul in care valoarea acestora este modificata de compania aeriana.

Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

Reducerile EARLY BOOKING sunt supuse conditiilor speciale de anulare. Astfel, pentru ANULAREA / RENUNTAREA la  pachetele de servicii contractate in acest program dupa ce acestea au fost confirmate si facturate, penalizarea este de 100% din valoarea pachetului.

Conditiile standard de anulare sunt urmatoarele:

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

  1. a) 20 % din pretul pachetului de servicii confirmate, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
  2. b) 30 % din pretul pachetului de servicii confirmate, daca renuntarea se face in intervalul 29-20 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
  3. c) 50% din pretul pachetului de servicii confirmate, daca renuntarea se face in intervalul 19-11 de zile inainte de data plecarii;
  4. d) 100 % daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 10 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program, sau pentru programe si oferte speciale inclusiv, dar fara a se limita la, Early booking, Inscrieri Timpurii, Revelion, Craciun, Paste, Last minute, indiferent de data la care se face renuntarea la servicii.