OFERTA SPECIALA 13.11.2017 – CIRCUIT ISRAEL – SAMARIA – SEBASTIA – oferta expirata


OFERTA SPECIALA  13.11.2017 – CIRCUIT ISRAEL – SAMARIA – SEBASTIA  – oferta expirata

Circuit ISRAEL – Samaria – Sebastia

 13.11.2017 

ZUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Mormantul Sf. Gheorghe – Ierusalim –  Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 11:00 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:45. Se va incepe programul cu Biserica Sf. Gheorghe –  Lod, care adaposteste mormantul Sfantului. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierusalim – Muntele Eleon – Bethlehem – Biserica Nasterii Mantuitorului

Mic dejun. M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia, unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni – Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Deplasare spre  Bethlehem, unde se viziteaza  Biserica Nasterii Mantuitorului, Grota Pruncilor – ucisi in timpul regelui Irod si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si  Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

 ZIUA III: Ierusalim – Biserica Mormantul Maicii Domnului – Gradina Ghetimani – Drumul Crucii

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim pentru participare la Sf. Liturghie la Mormantul Maicii Domnului. Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins.  Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul proorocului David. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA IV: HozevaSf. Ioan Iacob Romanul – Ierihon – Marea Moarta – Manastirea Sf. Gherasim

Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste  Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc – unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest  lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers).

Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA V: Bethlehem – Samaria – Sebastia – Ierusalim – Ein Karem

Mic dejun. Plecare spre Samaria – Nablus, localitate situata la poalele Muntelui Garizim, munte sfant al samaritenilor. Se viziteaza Biserica cu Fantana lui Iacov – locul intalnirii Mantuitorului cu femeia Samariteanca si racla cu sfintele moaste ale Sf. Nou Mc. Filumen. Deplasare catre Sebastia, unde se afla inchisoarea in care a fost inchis Sf. Ioan Botezatorul.

Plecare spre Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a

avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta.  Deplasare spre hotel cu oprire la zidul Plangerii.

Cina si cazareBethlehem.

ZIUA VI: Raul Iordan – Tiberias  – Galileea – Muntele Fericirilor – Capernaum

Mic dejun. Se incepe programul cu Raul Sf. Iordan –  in care a fost botezat Mantuitorul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Tiberias – orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Muntele Fericirilor – unde Iisus a rostit frumoasa predică a “Fericirilor”.  Tabgha – saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini,  Capernaum – orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul  gustand din “ Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel – Capernaum. Cina si cazare Tiberias/Nazareth.

 

ZIUA VII:  Cana Galileii  Nazaret – Muntele Tabor – Haifa – Tel Aviv

Mic dejun. Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Deplasare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 19:40 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 22:35.

 

 

Plecari Loc in Dbl Supl. Single Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti
13.11.2017 549 € 160  € -30  €
SERVICII INCLUSE: TARIFUL NU INCLUDE:
● bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti

● transfer aeroport – hotel – aeroport

● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse

● 6 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri  de 3* si 4*

● transport cu autocar modern – aer conditionat

● ghid si preot

● taxele de aeroport

● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)

● taxele de intrare la obiectivele turistice din program

 

 

● asigurarea medicala

● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

● excursiile optionale din program

● Slujba de noapte la Mormantul Sfant