OFERTA SPECIALA EXPEDITIE IN AMERICA DE SUD de la 2889 euro – oferta expirata


OFERTA SPECIALA EXPEDITIE IN AMERICA DE SUD  de la 2889 euro – oferta expirata

OFERTA SPECIALA EXPEDITIE IN AMERICA DE SUD

PLECARE GARANTATA: 8 MARTIE  2015 – 17 ZILE/15 NOPTI

 EARLY BOOKING DISCOUNT 299 EURO/ADULT DIN PRETURILE AFISATE

PANA LA 31 IANUARIE 2015 

Bucuresti – Peru – Bolivia – Argentina – Brazilia – Bucuresti

 Plecari 2015: 8 Martie, 29 septembrie, 28 Decembrie

ZIUA 1 Bucuresti – Lima (2 Nopti)

Plecare de pe Aeroportul International „Henri Coanda”din Bucuresti pentru zborul catre Lima.Transfer si cazare in Lima la Hotel Habitat 3*,Calle Piura 105, Miraflores, Miraflores,LIMA Lima. Masa la bord.

ZIUA 2 Lima – Orasul Regilor

Tur de oras in Lima – pornim cu Plaza de Armas care a aparut odata cu fondarea orasului in 1535 si faimoasa fantana de bronz ( din anul 1650 ), Palacio de Gobierno in fata caruia putem admira dupa- amiaza schimbarea garzii, Catedrala si Palatul Episcopal, Manastirea San Francisco cu frumoasa chilie si intrare a manastirii, precum si galeriile subterane folosite ca cimitire in perioada coloniala, turul continua cu vizitarea cartierelor moderne cu frumoase piete si strazi aglomerate precum San Isidro si MirafloresPiata Dragostei in care se gaseste o mare statuie reprezentand un cuplu de indragostiti andini si de unde se poate vedea o frumoasa panorama asupra Oceanului Pacific. In timpul dupa-amiezii vizita optionala la Muzeul Aurului si Muzeul Arheologic, in Monte Rico. Program optional, de seara, ce include cina traditionala cu program folcloric in pitorescul cartier Barranco.Mese incluse:mic dejun.

ZIUA 3 Lima – Cuzco (3 Nopti)

Transfer la aeroport pentru zbor spre Cuzco – poarta de inceput spre Imperiul Inca . Transfer la hotel. In cursul dupa-amiezii tur panoramic de oras in Cuzco – supranumit si “ Buricul Pamantului “ este cel mai vechi oras locuit permanent din America de Sud cu Plaza de Arms cu aerul sau colonial , Palatul Almirante ( Palatul Amiralului ) adaposteste Muzeul Inca,

vizitarea Catedralei construita in stil renascentist cu statui interioare din cedru, picturi ale scolii din Cuzco si obiecte din argint. Turul continua cu vizitarea Templului Soarelui (Qurikancha) si a imprejurimilor cu Fortareata SacsayhuamanQ’enqoPucapucara si Tambo Machay si baile incase. Seara intoarcere la hotel. Cazare Cuzco la hotel Mabey Cusco 3*, Av. Tacna 316, 0084 Cusco.Mese incluse:mic dejun.

ZIUA 4 Cuzco

Timp liber sau excursie optionala de o zi pe Valea Sacra a Incasilor pe raul Urubamba – care nu a fost descoperita de spanioli, vizite in pitorescul oras Pisac cu a sa Piata Indiana, vizita la ruínele cetatii Pisac. Dupa pranzul servit intr-un restaurant traditional de pe valea Urubamba se viziteaza ruinele Ollantaytambo. Intoarcere la Cuzco. Mese incluse:mic dejun.

ZIUA 5 Cuzco – Machu Picchu – Cuzco

Excursie la complexul arheologic Machu Pichu situat la 2350 m altitudine, singurul mijloc de transport spre Machu Pichu este trenul . Transfer la gara pentru a incepe calatoria spre unul dintre cele mai fascinante locuri din lume. Veti descoperi frumusetea vechiului oras Inca vazand vechile piete, terase, temple, centre religioase, Templul Condorului, Templul Celor Trei FerestreMiradorPalatul Regal si Ceasul Solar– Intiwatana. Intoarcere cu trenul la Cuzco. Mese incluse:mic dejun.

ZIUA 6 Cuzco – Puno (1 Noapte)

Dimineata transfer cu autocarul spre Puno – capitala folclorica a tarii de unde vom incepe explorarea lacului Titicaca. Pe drum, spre Puno, se traverseaza cateva mici orase de munte din Peru (se atinge altitudinea de 4300 m): AndahuaylillasRachiPucara. Sosire in Puno si transfer la hotel. Cazare Puno la hotel Sol Plaza 3*.Jr. Puno 307, Puno 307, Puno 51,Peru.Mese incluse:mic dejun

ZIUA 7 Puno – Lacul Titicaca – La Paz (2 Nopti)

*Viza se obtine la frontiera , clientii trebuie sa prezinte pasapoartele valabile 6 luni de la retur (NU PASAPORT TEMPORAR) si 2 poze tip pasaport , cost viza 60 USD / client, se achita local. Dimineata devreme plecare spre zona populata de tribul Uros Indians – cea mai veche civilizatie din lume care isi pastreaza inca traditiile, pe insule plutitoare din stuf din lacul Titicaca. Dupa- amiaza continuam circuitul si se va trece frontiera in Bolivia, cu autobuzul, cu destinatia Copacabana, cel mai important loc de pelerinaj din America de Sud si care a dat denumirea renumitei plaje din Rio de Janeiro. Aici ne imbarcam si vom naviga pe Lacul  Titicaca catre Insula Soarelui. Potrivit legendelor pe aceasta insula s-a nascut Soarele. Dupa croaziera continuam excursia cu autobuzul pana in La Paz (metropola situata la cea mai mare altitudine: 3600m). Sosire in La Paz si transfer la hotel Cordillera Real 3*, Av América Av. America No, La Paz 494, Bolivia.Mese incluse:mic dejun.

ZIUA 8 La Paz

Tur de oras de jumatate de zi. La Paz – situata la 3600 m altitudine, a fost intemeiata de catrecapitanul Alonzo in 1548 sub numele de La Ciudad de Nuestra Senora de la Paz,iar astazi este centrul administrativ al tarii. Orasul are numeroase cladiri

coloniale foarte bine conservate si gazduieste multe targuri indiene, atractii :Palatul Presidential, Biserica San Francisco impodobita cu sculpturi in piatra,cladirea impresionanta a Catedralei din Piata Murillo, Muzeul Miniaturilor, Casa de Murillo–  erou al luptei de independenta. Turul se incheie cu o incursiune in Valea Lunii cu relieful sau asemanator celui selenar. Mese incluse:mic dejun.

ZIUA 9 La Paz-buenos Aires (3 Nopti)

Transfer la aeroport pentru zbor catre Buenos Aires, taxa iesire Bolivia ; 25 USD,se plateste local de catre client. Dupa aterizare in Buenos Aires transfer si cazare la hotel Comfort Baires 3*, Viamonte 1501, 1055 Buenos Aires.Mese incluse:mic dejun.

ZIUA 10 Buenos Aires

Capitala tangoului si al Evitei Peron, are un stil de viata fascinant si o diversitate culturala in care oricine isi poate gasi locul. Turul panoramic incepe cu San Temocel mai vechi cartier al orasului, cu muzee, cafenele, biserici si magazine de antichitati, Teatrul Colon, Tango La Ideal,cladire veche cu numeroase sali de dans unde trebuie sa invatati tangoul dar puteti sa luati masa sau macar o cafea,Plazade Maya cu Casa Rosada unde, in fiecare zi de joi, mamele celor disparuti marsaluiesc si tin discursuri, Cafe Tortoni, Plaza San Martin cu Turnul Englez, de unde puteti avea o priveliste de neuitat, o plimbare pe Calea Florida si La Boca –un cartier colorat si foarte animat, Palacio San Martin, Plaza Carlos Pelegrini ,Parcul Palermo si Gradinile Botanice, Clasica Y Moderna – cafenea construita din lemn cu o bliblioteca si muzica live,seara.Continuam cu Plaza de Mayo cu Casa RosadaCabildo, Catedrala Metropolitana, Cartierul San Telmo (fost port),unul dintre cele mai moderne cartiere ale orasului, Cartierul La Boca, Recoletacartier in care se afla cimitirul ce adaposteste mormantul Evitei Peron, Plaza Lavalle. Seara, Optional -Tango Show cu cina inclusa la restaurantul Viejo

Almacen. Mese incluse:mic dejun.

ZIUA 11 Buenos Aires

Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. In cadrul excursiei se viziteazaEstancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras) unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre Gauchos. Vi se vor explica stilul de viata al Gauchos si va fi vizitata asezarea, iar la pranz se va organiza un barbeque rustic (Asado). In continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai Pampasului . Dupa- amiaza, se va servi cafeaua si ne vom intoarce in Buenos Aires

ZIUA 12 Buenos Aires – Iguazu (1 Noapte)

Transfer la aeroport pentru zbor spre Iguazu. Dupa aterizare, transfer catre Parcul National Iguassu. Urmeaza un tur pietonal pe partea argentiniana a cascadei. Daca pe partea braziliana exista numeroase puncte de vedere panoramica, pe partea argentiniana exista numeroase poteci care permit vizitarea, din apropiere, a cascadei. Prima oprire este la Centrul de Informatii

pentru Vizitatori, apoi se va merge pe Circuitul Superior (cascada din amonte).Cel mai spectaculos punct al cascadei – Gatul Diavolului – va putea fi atins cu Trenul Ecologic din Jungla. Cazare in Iguazu la hotel Foz Presidente I 3*, Rua Xavier da Silva, 1000 – Centro, Foz do Iguaçu – PR, 85851-180, Brazilia.Mese incluse:mic dejun.

ZIUA 13 Iguazu – Rio De Janeiro (3 Nopti)

De dimineata se va vizita partea braziliana a cascadei. Dupa vizita, transfer catre aeroport cu destinatia Rio de Janeiro. Dupa aterizare, transfer si cazare la hotel Fluminense 3*, Rua dos Inválidos, 176, Rio de Janeiro centru, Rio de Janeiro, CEP 20231-048, Brazilia.Mese incluse:mic dejun.

ZIUA 14 Rio De Janeiro

Rio de Janeiro este orasul carnavalurilor, este faimos pentru plajele sale. Turul incepe pe celebra plaja Copacabana si apoi Ipanema cu obiective in zona istorica: Biserica Candelaria – catedrala modernista, Teatrul Municipal, atractia inedita este

Tramvaiul Bondinho care pleaca din piata centrala si trece printr-un apeduct in stil roman,stadionul Maracana cu cel mai mare numar de locuri din lume – 200.000 persoane,Sambadromul – locul unde se desfasoara carnavalul. Mese incluse:mic dejun.

ZIUA 15 Rio De Janeiro

Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie la Muntele Corcovado, calatorind prin splendida padure amazoniana Tijuca, spre locul cu cea mai fantastica vedere asupra orasului Rio de Janeiro. Pe varf se afla renumita statuie a Mantuitorului Iisus Christos. Urcam apoi pe Muntele Sugar Loaf– la 400 m inaltime si admiram spectaculoasa panorama de 360 de grade

din funicular: plajele aurii, padurile verzi si metropola. Continuam cu padurea amazoniana Tijuca – se calatoreste cu trenul – vom avea pranzul inclus. Mese incluse:mic dejun si cina.

ZIUA 16 Rio De Janeiro – Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Mese incluse:mic dejun.

ZIUA 17  Rio De Janeiro – Bucuresti

Sosire Bucuresti

Persoana in camera dublacu mic dejun

Supliment in single

A treia persoana in camera dubla cu mic dejun

Primul copil 2-12 ani in camera cu parintii fara extra bed

Supliment 4*

2889 €

439 €

2889 €

2099 €

399 €/persoana

Servicii incluse:
Bilet de avion Bucuresti – Lima; Rio De Janeiro – Bucuresti;
Zboruri interne:Lima – Cusco; La Paz-Buenos Aires; Buenos Aires – Iguazzu; Iguazu –Rio de Janeiro;
15 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri 3***;
Asistenta turística locala in limba romana.
Transport cu autocarul /microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Vizite si intrari la urmatoarele obiective turistice: Machu Pichu; Cascada Iguazu partea braziliana si argentiniana
Tur panoramic Lima,Cuzco,La Paz,Buenos Aires,Rio de Janeiro
Mesele specificate in program

 

Nu sunt incluse:
Taxele de aeroport si securitate 489 Euro / persoana
Taxe de aeroport zboruri interne 265 eur/persoana
Taxa viza Bolivia si taxa iesire Bolivia , aproximativ 85 USD / persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno 1.5% din suma totala
Excursiile optionale propuse
Supliment plecarea de revelion 199 Euro/Adult
Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse

 

Excursii optionale:
Muzeul Aurului & Muzeul Arheologic 39 € de persoana si include : transport, ghid si bilete de intrare;
Barranco 61 € de persoana si include transfer, transport, ghid, cina cu spectacol;
Valea Incasilor 69 € de persoana include transfer, ghid, pranz si intrare ComplexOllantaytambo;
Estancia argentiniana traditionala 119 € de persoana si include transfer, transport,pranz si ghid;
Tango Show – 99 € de persoana si include : transport, cina si ghid;
Muntele Corcovado & Sugar Loaf 129 € de persoana include transfer, transport tren si teleferic, pranz, ghid.
Spectacol Rio by Night With Platiorm Show & Cina – 99 €, include: transfer, transport,cina si ghid;

 

Orar de zbor informativ

Plecari    Sosiri
Bucuresti – Amsterdam    08:55     11:00
Amsterdam – Lima           12:30      18:05
Rio de Janeiro – Paris       16:20      08:20
Paris – Bucuresti               10:25      14:15

 

Grup minim: 20 persoane