OFERTA TURISM SOCIAL TOSCANA de la 295 euro


OFERTA TURISM SOCIAL  TOSCANA  de la 295 euro

OFERTA TURISM SOCIAL TOSCANA

Bologna- Maranello- Florenta- Cinque Terre- Pisa- San Gimignano-Siena-Assisi- Padova & Venetia- San Marino

Date de plecare 2015:17 Martie;08 Aprilie;1 ,20, 29 Mai; 16,28 Septembrie; 09 Octombrie

295 €/Adult + taxe

 

Ziua 1: Bucuresti – Bologna- Maranello- Compania Wizz Air: 06:40-07:55

Intalnire pe aeroportul din Otopeni pentru zborul catre Bologna. Sosire in Bologna– se viziteaza orasul Bologna cu un tur panoramic, pornind de la fantana lui Neptun, indreptandu-ne apoi spre Piazza Maggiore cu Palazzo D’Accursio, Bazilica Sf. Petroniu, Muzeul Morandi si Muzeul Civic Arheologic. Vom efectua acest tur in prima sau ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor si transfer la hotel Astor 4****, Via Grizzaga 71, 41053 Maranello, Italy.

Ziua 2: Maranello – Florenta~ 133 km
Mic dejun. Excursie optionala Florenta– principala capitala artistica a europei, este intesata cu picturi, fresce si sculpturi datand din cea mai infloritoare perioada artistica a omenirii.

Comorile renascentiste impodobesc numeroase muzee, biserici si galerii de arta, in timp ce marile nume care au facut cunoscut acest oras – Dante, Machiavelli, Michelangelo si, alaturi de ei, Galileo – sunt unele dintre cele mai rezonante ale epocii medievale.  Cazare in zona Maranello.

Ziua 3: Maranello – Cinque Terre~ 75 km
Mic dejun. Excursie optionala Cinque Terre, la est de-a lungul coastei Toscanei cu o priveliste minunata asupra apelor cristaline ale Marii Mediterane. Ad literam insemnand Cinci Pamanturi, Cinque Terre cuprinde cinci sate pescaresti mici (Monte Rosso, Vernazza, Corniglia, Rio Maggiore si Manarola) construite in stanci, intre plaja si dealuri. Cazare in zona Maranello.

Ziua 4: Maranello – Pisa~ 310 km
Mic dejun. Excursie optionala la Pisa- Piazza dei Miracoli puteti vedea cele patru principale obiective turistice ale orasului: Catedrala,Turnul inclinatBaptiseriul Sf Ioan si Cimitirul Campo Santo. Dar nu va opriti aici – in Pisa puteti vizita peste 20 de biserici istorice, cateva palate, iar raul Arno va ofera o priveliste idilica. Oras universitar inca din secolul XII, Pisa este animata de petrecerile si evenimentele culturale studentesti. Cazare in zona Maranello.

Ziua 5: Maranello – San Gimignano-Siena-Assisi~ 291 km
Mic dejun. Excursie optionala San Gimignano faimos pentru arhitectura sa medievala si a turnurilor care ofera o priveliste impresionanta asupra orasului. Turistii au posibilitatea de a vizita biserica San Francesco, Piazza della Cisterna si Piazza del Duomo, Collegiata- fosta catedrala a satului, Capella di San Gimignano si de a se bucura de vinul sau alb, Vernaccia di San Gimignano. Vom porni mai departe spre Siena – citadela medievala perfecta a Italiei. Principalele obiective turistice ce nu trebuie ratate sunt: Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia- localizat in Piazza del Campo, Domul din Siena – una din cele mai frumoase catedrale din Italia. In cursul dupa-amiezii vom porni spre Assisi orasul natal al Sfantului Francisc este in sine un oras atragator, impanzit de biserici, galerii de arta, strazi presate cu flori si cladiri medievale decorate cu marmura roz. Cazare in zona Maranello.

Ziua 6: Maranello – Padova & Venetia~ 190 km
Mic dejun. Excursie optionala Cinque Padova, orasul unde a fost infiintata prima Universitate din Europa si unde se viziteaza faimoasa Catedrala St. Anton. Deplasare la Venetia.  Cazare in zona Maranello.

Ziua 7: Maranello – San Marino~ 170 km
Mic dejun. Excursie optionala San Marino, republica independenta, esta a treia cea mai mica tara din Europa, dupa Vatican si Monaco. Nu vom rata Cetatea, Palatul Capitanilor Regenti si Muzeul Torturii. Vom vizita apoi si Ravena- fosta capitala a Imperiului Otoman. Cazare in zona Maranello.

Ziua 8: Maranello – Bologna- Bucuresti-Compania Wizz Air: 13:40-16:40

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur .

 

Persoana in Dubla Standard

Supliment in Single

A treia persoana in Dubla

Copil 2- 11.99 ani in camera dubla cu parintii

295

189 €

295 €

249 €

 

 Pretul include:

Bilet de avion Bucuresti – Bologna- Bucuresti

7 nopti de cazare la hoteluri de 4* cu mic dejun si cina

Tur de oras Bologna

Transfer aeroport –hotel – aeroport

Asistenta turística limba romana la formarea grupului minin

Vizitele cuprinse in program

 

Pretul nu include:

Taxele de aeroport si securitate 95 €/persoana

Taxa de serviciu 30 €/persoana

Intrarile la obiectivele turistice, taxele locale si taxa de oras

Excursiile optionale

Asigurarea storno

alte servicii neincluse in program

Grup minim: 30 persoane