OFERTE 1 MAI 2017 – CANCUN & MEXICO CITY de la 1490 euro – oferta expirata


OFERTE 1 MAI 2017 – CANCUN & MEXICO CITY de la 1490 euro – oferta expirata

Vacanta de 1 MAI in MEXIC

Cancun & Mexico City

Perioada: 30 aprilie – 08 mai 2017

 

Bucuresti– Cancun – Mexico City – Bucuresti

 

           Piata Zocalo – Mexico City         Piramida de la Chichen Itza            Plaja din Cancun

 

Ziua 1 (30 apr): BUCURESTI – PARIS – CANCUN

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:30 dimineata pentru imbarcare pe cursa internationala a companiei AIR FRANCE cu destinatia Paris. Sosire la Paris la ora locala 09:00. Schimbarea cursei, imbarcare catre Cancun la ora 12:15. Sosire in Cancun la ora locala 16:05. Transfer in oras la HOTEL IBEROSTAR CANCUN 5* in Cancun sau similar. Masa in regim All Inclusive.

Ziua 2 (01 mai): CANCUN

Timp liber la dispozitia fiecaruia. Cancun este locul ideal pentru o vacanta reusita. Toate simturile ne vor fi incantate de atmosfera acestei oaze de relaxare cu plaje magnifice si ape de cristal, dar unde vom cunoaste si minunatiile vietii exotice si tainele trecutului, avand posibilitatea sa vizitam misterioasele ruine maiase. Cazare in regim All Inclusive in Cancun.

Ziua 3 (02 mai): CANCUN (Tulum & Xel Ha – optional)

Timp liber la dispozitia fiecaruia. Optional, astazi va propunem o excursie care cuprinde vizita la situl arheologic din Tulum unde piramidele, embleme ale civilizatiei Maya, fara a avea dimensiuni impresionante sunt numeroase si intr-o stare foarte buna de conservare. In continuare vom petrece timpul ramas in parcul acvatic natural Xel Ha, locul unde putem inota alaturi de delfini sau merge pe fundul oceanului (sub un clopot de sticla). Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4 (03 mai):CANCUN – CHICHEN ITZA (optional)

Timp liber la dispozitia fiecaruia. Optional, aceasta zi va fi dedicata vizitarii sitului arheologic precolumbian Chichen-Itza, supranumit „Taramul fagaduintei”, fiind una dintre cele mai importante dovezi ale civilizatiei maiase. In plus, intriganta colectie de monumente se numara si printre Cele 7 Noi Minuni ale Lumii. Nu se stie nici astazi din ce motiv, Chichen Itza a fost abandonat in secolul X d.Hr. iar jungla a pus imediat stapanire pe cladirile monumentale. Printre punctele de maxim interes vom vedea Piramida Kukulcan, denumita si Templul Sarpelui pentru ca la fiecare echinoctiu o umbra lunga serpuieste pe Marea Piramida. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5 (04 mai): CANCUN – (Coba si Cenotes – optional)

Timp liber la dispozitia fiecaruia. Optional, astazi va propunem o vizita la Coba, singurul sit arheologic maias unde inca este permisa urcarea pe piramide. In cadrul linistit al locului unde doar o parte din cele 6500 de structuri au fost descoperite iti va fi greu sa iti imaginezi ca acesta este orasul cu cea mai mare populatie dintre orasele vechiului imperiu maias. In continuare vom vizita una din cele mai frumoase cenote (lacuri subterane sacre unde se spune ca erau aruncate virgine pentru a imbuna zeii) in zona in care vom putea inota. Excursia include: transport cu autocarul, ghid local, pranz. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6 (05 mai): CANCUN – MEXICO CITY

Mic dejun, plecare spre Mexico City. Zbor intern. Cazare la HOTEL HILTON MEXICO CITY REFORMA 5* sau similar.

Ziua 7 (06 mai): MEXICO CITY – tur de oras

Mic dejun. Dimineata zi va fi dedicata turului de oras. Ca un enorm muzeu, fiind una dintre cele mai mari metropole de pe planeta, Mexico City fascineaza prin faptul ca este si cea mai veche asezare urbana din Emisfera Vestica, denumita pe vremea aztecilor Tenochtitlan. In piata centrala Zocalo amprenta straveche a aztecilor dainuie si astazi. Exista inca multe cladiri din vremea coloniala si monumente precum Templul Mayor. Cazare in Mexico City.

Ziua 8 (07 mai): MEXICO CITY – PARIS

Dupa micul dejun ne vom rupe de misterele trecutului si de atmosfera exotica pentru a ne pregati de plecare. Eliberarea camerelor se va face cel mai tarziu la ora 12:00. Transfer catre aeroportul din Mexico City si decolare spre Paris cu compania AIR FRANCE la ora 19:30.

Ziua 9 (08 mai): PARIS – BUCURESTI

Sosire la Paris la ora locala 13:25. Imbarcarea pe ruta Paris – Bucuresti cu decolare la ora locala 18:20. Sosire in Bucuresti la ora locala 22:10.

 

PRET / persoana:1490 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 780 EURO

Reducere a treia persoana in camera dubla (pat suplimentar): 50 EURO

 

  • transport cu avionul Bucuresti – Cancun si Mexico City – Bucuresti, via Paris cu compania Air France;
  • transport cu avionul Cancun – Mexico City cu companie locala;
  • 7 nopti cazare si masa la hoteluri de 5* standard local: 5 nopti in Cancun in regim All Inclusive, 2 nopti in Mexico City cu mic dejun;
  • transferuri aeroport-hotel-aeroport in Cancun si in Mexico City;
  • tur de oras Mexico City;
  • insotitor roman de grup pe toata perioada circuitului.

 

  • taxele de aeroport interne si internationale: 485 EURO/persoana
  • bacsis pentru soferi si bagajisti (se practica) – 40 USD/ persoana, se achita insotitorului de grup
  • intrari la obiectivele turistice si excursiile optionale;
  • asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale)

 

 

25 persoane. Pentru grup 21-24 persoane se percepe un supliment de 80 EURO/ persoana. Pentru grup 16-20 persoane se percepe un supliment de 135 euro/persoana. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.