OFERTE 1 MAI 2017 – LISABONA & MADEIRA de la 599 euro -oferta expirata


OFERTE 1 MAI 2017 – LISABONA & MADEIRA de la 599 euro -oferta expirata

1 MAI 2017

LISABONA & MADEIRA 

Data de plecare: 28 Aprilie 2017


599 /Adult, 8 Zile/7 Nopti +
Taxe

 

Bucuresti » Lisabona » Sintra » Cascais » Estoril » Madeira » Cascais » Estoril » Porto Moniz » Bucuresti

 

 

Ziua 1: Bucuresti – Lisabona (2 nopti)

Intalnire cu reprezentantul  pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul catre Lisabona. Ne indreptam catre hotel. Cazare in Lisabona. Cazare la hotel Vip Inn Berna 3*, Av. António Serpa, 13, 1069-199 Lisabona.

 

Ziua 2: Lisabona

Tur panoramic de oras Lisabona pentru a admira: Cartierul Baixa si centrul istoric – Praca do Comercio, Arco Rua Augusta, Casa dos Bicos, primaria (locul unde s-a proclamat Rep. Portugalia), P-ta Don Pedro, Teatrul National, Palatul Contilor de Almada, P-ta Smochinilor, Gara Rossio, Biserica San Antonio de Sé (ridicata pe locul unde se presupune ca s-a nascut Sf. Anton), Catedrala (cu aspect de fortareata), castelul Sao Jorge (fosta resedinta regala in sec. 13-14). Continuarea plimbarii catre Belem, zona cea mai verde a orasului pentru a vedea simbolul Lisabonei si vizita Turnul Belem si Manastirea Jeronimos. Dupa-amiaza, va recomandam o vizita la Oceanarium – unul dintre cele mai mari acvarii din Europa. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 3: Lisabona – Madeira (4 nopti)
Transfer la aeroport pentru zborul catre Funchal. Sosire si transfer catre hotel, Euro Moniz Inn 3***, Vila Do Porto Moniz Madeira. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 4: Madeira-Tur panoramic al orasului Funchal

Timp liber la dispozitie sau optional, tur panoramic al orasului Funchal: incepe cu Piata, faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfa din cele mai indepartate regiuni ale Insulei Madeira, ca sa vanda fructe, legume, peste si flori. Se face o oprire la un atelier de broderie, dupa care se viziteaza Gradina Botanica din Funchal, fondata in anii 60 pe spatiul unei proprietati (Quinta) a familiei scotiene Reid. Turul se continua cu satul Monte, unde se viziteaza gradina publica si biserica Sf. Fecioara din Monte, unde isi doarme somnul vesnic Imparatul Austriac Carol I. Satul este renumit prin toboganul ce coboara spre Funchal si saniile ce-l coboara ghidate de cate doi vajnici localnici. Vizita se inceheie la Crama Sao Francisco, locul unde s-a scris istoria vinului de Madeira si unde degustati doua soiuri de vin. Transfer cazare in Madeira. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 5: Madeira-Program folcloric traditional
Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, cumparaturi si odihna. Seara, optional, cina si program folcloric traditional, la un restaurant tipic, unde felul principal este Espetada – vita condimentata la protap si unde puteti degusta deliciile bucatariei portugheze si locale insulare, stropite cu vin local si o cafea. Un grup folcloric local va va invita sa invatati pasii dansurilor traditionale Insulei Madeira. Cazare in Madeira. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 6: Madeira-Porto Moniz
Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, cumparaturi si odihna. Optional, excursie Porto Moniz cu pranz inclus. Turul debuteaza cu Pico da Torre de unde se deschide o panorama splendida spre Camara de Lobos – un atractiv sat pescaresc surprins in picturile lui Sir Winston Churchill. Urmatorul popas este la Cabo Girao – a doua stanca de coasta din lume privind inaltimea si se continua drumul spre satul Ribeira Brava pe coasta de sud-vest. Se face oprire la Encumeada, pentru a admira ambele coaste ale Insulei, inainte de a continua spre Porto Moniz, cel mai nord-vestic punct unde se serveste pranzul. La returul spre Funchal se traverseaza singurul platou al Insulei Madeira, Paul da Serra. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 7: Madeira – Lisabona (1 noapte)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Lisabona. Cazare in Lisabona. Vip Inn Berna 3*, Av. António Serpa, 13, 1069-199 Lisabona.

 

Ziua 8: Lisabona – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.

 

 

Persoana in camera dubla 599 euro
Supliment single 269 euro
A treia persoana in camera dubla 559 euro
Copil 2-12 ani in camera cu parintii 609 euro
Supliment Cina 149 euro/persoana

 

 

Pretul include:
Bilet de avion Bucuresti – Lisabona; Funchal – Bucuresti

3 nopti de cazare cu mic dejun in Lisabona/Estoril

4 nopti de cazare cu mic dejun in Madeira

Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Tur panoramic Lisabona cu bus turistic

Mesele specificate in program

Asistenta turistica

 

Pretul nu include:
Taxele de aeroport 289 Euro/persoana

Taxe de aeroport zbor intern 99 euro /persoana

Asigurarea medicala

Asigurare storno 1.5% din suma totala

Excursiile optionale propuse

Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse

 

 

Orar de zbor informativ
Otopeni 07:00 –  Lisabona  09:35

Lisabona  00:15 – Otopeni   06:15

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori, tarifele se recalculeaza.