OFERTE 2016 PIETELE DE CRACIUN de la 285 euro


OFERTE 2016 PIETELE DE CRACIUN de la 285 euro

Pietele de Craciun 2016

BudapestaPragaBratislavaViena

 Perioada: 29.11.2016 – 05.12.2016 (autocar – 7 zile / 5 nopti)

 

Imbarcari din: Bucuresti, Pitesti, Slatina, Craiova, Drobeta, Lugoj, Timisoara, Arad

  

Ziua 1 (29.11): Bucuresti  – Nadlac

Intalnire in fata Garii de Nord (in fata Parcului Garii de Nord – la coloane) la ora 19.45 si plecare (ora 20:00) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Slatina, Craiova, Drobeta, Lugoj, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

Ziua 1 (30.11): Nadlac – Szeged – Budapesta (850 km)

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta. Cazare si odihna la Hotel Park In By Radisson 3* sau similar in Budapesta. Timp liber la dispozitie. La ora 17:00 vom face un scurt tur panoramic “Budapesta by night” cu autocarul pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Seara timp liber in Piata de Craciun sau, optional, croaziera pe Dunare intre Buda si Pesta cu cina inclusa pe vapor (tarif informativ: 40 EURO/persoana – sunt incluse transferul cu autocarul si insotitor de grup).

Ziua 2 (01.12): Budapesta – Bratislava – Praga (589 km)

Mic dejun. Excursie la Cotul Dunarii: Szentendre (orasel turistic), Visegrad (Castelul in exterior – fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii), Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare a regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei – oraselul Storovo). Deplasare la Bratislava, tur panoramic, vor putea fi admirate: Noul Pod – simbolul orasului modern – cu restaurant construit intr–un stil retro–futuristic situat in varful unui turn inclinat, In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Vom continua itinerariul spre Praga unde vom sosi in cursul serii. Cazare la hotel City Central 3* sau similar in Praga.

Ziua 3 (02.12): Praga – tur de oras

Mic dejun. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Dupa amiaza program liber in Piata de Craciun din centrul orasului. Seara, optional, va propunem o croaziera si cina pe raul Vltava (Tarif informativ: 40 EURO/persoana – sunt incluse transferul cu autocarul si insotitor de grup). Cazare.

Ziua 4 (03.12): Praga – Viena (360 km)

Mic dejun. Excursie pentru vizitarea castelului Konopiste de langa Praga, devenit celebru ca resedinta lui Franz Ferdinand, printul a carui asasinare de la Sarajevo, a dus la declansarea Primului Razboi Mondial (tur de castel 40 minute, biletul de intrare nu este inclus). Continuarea drumului spre Viena. Sosire in capitala Austriei in jurul pranzului. Acest oras este centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele lui. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea etc. Timp liber pentru a participa la targul de Craciun sau cumparaturi pe Mariahilferstrasse. Cazare hotel Kavalier 3* sau similar in Viena.

Ziua 6 (04.12): Viena – Parndorf – Budapesta (244 km)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in centrul Vienei pana la ora 11:30 sau, optional, vizita la Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale, unul dintre cele mai frumoase palate in stil baroc din Europa (Tarif informativ: 30 EURO/ persoana, – sunt incluse transferul cu autocarul, insotitor de grup si biletul de intrare). La Ooa 11:30 intalnire cu intregul grup si deplasare la Budapesta. Pe traseul vom face o oprire de 2,5 ore la Parndorf outlet pentru cumparaturi. Cazare la Hotel Park In By Radisson 3* sau similar in Budapesta. Seara, optional, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII (Tarif informativ 35 EURO/ persoana).

Ziua 7 (05.12): Budapesta – Bucuresti (850 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti tranzitand Romania: Nadlac – Arad – Timisoara – Drobeta – Craiova – Slatina – Pitesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

Pret/persoana: 349 EURO 285 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 130 EURO; Reducere pat suplimentar: 25 EURO

Reducere imbarcare din Timisoara si Arad: 15 EURO

*Oferta este valabila pentru grup minim 30 persoane

 

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun inclus in hoteluri de 3* astfel: 2 nopti Budapesta, 2 nopti Praga, 1 noapte Viena;
 • tururi panoramice si vizite conform programului in Budapesta, Praga, Bratislava si Viena;
 • insotitor de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:

 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani).

 

EXCURSII OPTIONALE – Tarife informative (minim 20 persoane):

 • Croaziera pe Dunare cu cina bufet, vin, apa minerala,racoritoare si transfer autocar: 40 EURO/persoana.
 • Croaziera pe Vltava: 40 EURO/persoana.
 • Cina traditionala ungureasca la crama cu program folcloric, preparate traditionale, vin alb si rosu nelimitat, atat si apa minerala si transfer autocar: 40 EURO/persoana.
 • Vizita la Palatul Schonbrunn in Viena: 30 EURO/ persoana.

 

GRUP MINIM: 35 PERSOANE

Pentru un grup de 30–34 persoane, tariful se majoreaza cu 20 euro/persoana

Pentru un grup de 25–29 persoane, tariful se majoreaza cu 48 euro/persoana

 

TRANSFERURI PRIVATE LA / DE LA PUNCTELE DE IMBARCARE (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu