Oferte REVELION 2016 – LISABONA de la 695 euro – oferta expirata –


Oferte REVELION 2016 – LISABONA de la 695 euro – oferta expirata –

 

PORTUGALIA – TURUL CLASIC & REVELION IN LISABONA

 

Plecări: 27.12.2015

Preț de la:

695 €

 / 7 zile

 

 

Ziua 1. BUCURESTI – LISABONA                                                   
Intalnire matinala cu ghidul in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si imbarcare pentru zborul spre Lisabona. Sosim in capitala Portugaliei si incepem vizita partii vechi a orasului, cu impresionante cladiri construite in stilul Art Nouveau, piete pavate cu mozaicuri, stradute medievale impanzite de cafenele si magazine etc. Printre obiectivele pe care le vom admira se numara Manastirea renascentista Jeronimos, cartierul Alfama, zona comerciala Bairro Alto, Turnul Belem. Transfer la hotel si timp liber. Cazare Lisabona.
Ziua 2. LISABONA-PORTO
Mic dejun. Continuam traseul spre Porto, al doilea mare oras al tarii, situat in delta raului Duoro. Vizitam Porto, incluzand Ribeira, impunatoarea Catedrala (secolul XII), Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis, emblema orasului, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel. Cazare in Porto.
Ziua 3. PORTO & SANTIAGO DE COMPOSTELLA
Mic dejun. Excursie optionala de exceptie, prin nordul Portugaliei, trecand frontiera in Spania pana la Santiago de Compostela, ‘orasul pelerinilor’, al treilea mare oras sfant si centru spiritual al crestinismului, dupa Ierusalim si Vatican, a carui catedrala baroca impresionanta, edificiu aflat in patrimoniul UNESCO, adaposteste ramasitele pamantesti ale Sf. Apostol Iacob. Vom face un tur pietonal, strabatand centrul istoric pe stradutele pietruite ce se deschid in piete largi (galego), vizitand faimoasa Catedrala, Palatul Arhiepiscopului Gelmirez etc. En route, popasuri la Braga si Viana do Castelo, doua orasele minunate din nordul Portugaliei. Cazare Porto.
Ziua 4. PORTO – COIMBRA – FATIMA – LISABONA ( 330 km )
Mic dejun. Continuam traseul spre Coimbra, prima capitala a Portugaliei, unde vom vizita una dintre cele mai vechi Universitati din Europa, Catedrala ( sec. XII ) si ne vom bucura de atmosfera tipic portugheza din carierul Baixa.
Sosim la Fatima, unul dintre cele mai importante centre de pelerinaj din lume, vestit datorita sanctuarului din Basilica Maicii Domnului, construit pe locul in care se spune ca s-a aratat Fecioara Maria. Vizitam Basilica si Catedrala moderna Igreja da Santíssima Trindade, recent construita, intr-un stil futurist, situata in partea opusa a Esplanadei. Continuam traseul spre Lisabona cu popasuri pe traseu la Manastirile Santa Maria d’Alcobaca si Batalha, doua importante edificii monahale din Portugalia. Cazare in Lisabona.
Ziua 5. LISABONA & SINTRA, CASCAIS, ESTORIL
Mic dejun. Timp liber in Lisabona sau, optional, vom face o frumoasa excursie la Sintra (orasel de poveste, inconjurat de numeroase castele si palate) si la fermecatoarele statiuni de la Oceanul Atlantic, Cascais si Estoril. En route, popas la Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Intoarcere in Lisabona si cazare. Seara optional Cina de Revelion la restaurant local. La multi ani 2016!
Ziua 6. LISABONA
Mic dejun. Timp liber in Lisabona pentru activitati facultative si continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Cazare in Lisabona.
Ziua 7. LISABONA
Mic dejun. In jurul pranzului transfer la aeroportul din Lisabona pentru zborul spre tara. Sosire in Bucuresti.

 

Plecări Tarife
27 Dec 2015
Componente de preț
 • Adult cam. dublă: 695 €
 • Adult cam. single:199 €
Suplimente obligatorii
 • Taxele de aeroport si securitate:199 €
Suplimente opționale
 • Cina festiva de Revelion intr-un restaurant local:159 €
 • Sintra, Cascais, Estoril & Cabo da Roca (8 ore):60 €
 • Nordul Portugaliei & Santiago de Compostela (8 ore):85 €

Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Reducere Early Booking pana la 31.03.2015
EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

 • Sintra, Cascais, Estoril & Cabo da Roca (8 ore): 60 €;
 • Nordul Portugaliei & Santiago de Compostela (8 ore): 85 €.

 

SERVICII INCLUSE:

 • transport avion Bucuresti –Lisabona –Bucuresti;
 • cazare 6 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*& 4*: 4 nopti Lisabona, 2 nopti Porto;
 • vizitele cuprinse in program;
 • ghid roman din partea agentiei pe traseu si ghid local la Porto;
 • asigurarea medicala si storno* (*valoare storno asigurata – pana la  21.000 lei  / calatorie).

NU SUNT INCLUSE:

 • taxele de aeroport si securitate 199 €;
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • Cina festiva de Revelion intr-un restaurant local (optional): 159 €;
 • alte servicii decat cele mentionate.