Oferte REVELION 2016 – THAILANDA de la 1575 euro – oferta expirata –


Oferte REVELION 2016 – THAILANDA de la 1575 euro – oferta expirata –

 

REVELION IN THAILANDA – BANGKOK – PATTAYA

 

Plecări: 29.12.2015

Preț de la: 

1575 €

 

 / 11 zile

 

 

Ziua 1. BUCURESTI – BANGKOK
Intalnire cu ghidul roman insotitor pe aeroportul Henri Coanda ora 20:00, imbarcare si zbor spre Bangkok, via Istanbul. Noapte in avion.
Ziua 2. BANGKOK
Sosim in Bangkok in cursul dupa-amiezii. Dupa preluarea bagajelor transfer la hotel si zi libera pentru relaxare. Cazare in Bangkok.
Ziua 3. BANGKOK – COMORILE METROPOLEI
Mic dejun. Astazi vom face turul celor mai renumite temple budiste: Templul lui Buddha din Aur sau Wat Traimit (se afla in Chinatown si adaposteste o impresionanta statuie din aur a lui Buddha ce masoara peste 3 metri inaltime si cantareste 5 tone), Templul lui Buddha lungit sau Wat Pho, Templul de Marmura sau Wat Benchamabophit (construit la sfarsitul secolului trecut, detine astazi o colectie speciala de figurine din bronz ale lui Buddha). Cel mai important obiectiv pe care nu il vom rata e Marele Palat. Dupa amiaza timp liber. Cazare in Bangkok. Seara cina festiva in cadrul hotelului. La multi ani 2016!
Ziua 4. BANGKOK
Mic dejun. Timp liber pentru odihna, relaxare si vizite individuale. Cazare in Bangkok.
Ziua 5. BANGKOK – SUPHANBURI – UTHANI THANI
Mic dejun. Plecare in cursul diminetii spre Suphanburi. Ne vom opri la Piata Sam Chuk –  o piata  cu o traditie de peste  100 de ani ce a fost creata de comunitatea chineza, cu magazine ce au aspect traditional thailandez. Vom vizita un atelier de fotografie, unde imaginile sunt prelucrate dupa tehnica de acum 100 de ani. In muzeul local pe care il vom vizita, vom descoperi fotografiile cu imagini de  odinioara si vom observa ca acest loc nu si-a pierdut nimic din farmecul epocii apuse. Dupa amiaza vom calatori spre Uthai Than unde vom vizita Templul Wat Thasung – cel mai frumos templu din regiune, renumit centru budist de meditatie. Aici sala de cristal si altarul de aur nu trebuiesc ratate. Continuam cu o experienta inedita, o plimbare cu barja de orez pe raul Sakaekrang pentru a admira modul de viata al celor care traiesc pe malul raului si locuiesc in casele plutitoare. Cazare si cina in lodge in zona Uthani Thani.
Ziua 6. KAREN TRIBE VILLAGE – HUB PATAD
Mic dejun. Azi vom vizita 2 sate traditionale: satul Karen, ai carui locuitori vorbesc propria limba (diferita de limba thailandeza) si cred in fantome, si Ban Rai renumit pentru productia de tesaturi. Locuitori acestui sat au venit din Laos si s-au stabilit aici, acum 200 de ani si au adus cu ei secretele productiei manuale de tesaturi. Dupa pranz vom pleca catre Hub Pa Tad. Aici padurea de palmieri uriasi din timpuri stravechi salasluieste neatinsa intre stanci colosale si abrupte. Dupa un drum de aproximativ 100 m printr-un tunel de piatra, vom descoperi un peisaj desprins parca din alta lume. Intoarcere la lodge pentru cazare.
Ziua 7. BUNG BORAPHET SWAMP – AYUTTHAYA  
Dupa micul dejun vom continua cu o plimbare cu barca catre rezervatia de pasari de la Bung Boraphet Swamp din Nakorm Swam. In trecut aceasta zona a fost un paradis tropical locuit de foarte multi pesti si crocodili. Acum poti observa aceste creaturi preistorice la o mica ferma de crocodili pe care o vom vizita. Apoi vom merge in Ayutthaya pentru a admira ruinele istorice remarcabile cum ar fi Wat Yai Chai Mongkol, Templul Wat Phra Ram, Muzeul National Chao Sam Praya etc. Cazare in zona Ayuthaya.
Ziua 8.  AYUTTHAYA  – PATTAYA
Mic dejun. Transfer cu autocarul in Pattaya, cea mai populara statiune a Thailandei, situata la cca. 150 km sud de Bangkok. Sosire si instalare la hotel. Timp liber. Cazare Pattaya.
Ziua 9. PATTAYA
Mic dejun. Excursie optionala la Nong Nooch Village, un splendid parc tropical, cu orhidee si vegetatie luxurianta, care gazduieste si o gradina zoologica. Aici au loc numeroase reprezentatii deosebite cu dresuri de elefanti, lupte de cocosi, dansuri traditionale etc. Dupa amiaza libera sau optional excursie la muntele Khao Chi Chan – unde veti admira imaginea lui Buddha sculptata in munte. Seara nu ratati un spectacol de cabaret Alcazar – cel mai renumit spectacol cu travestiti din lume. Cazare Pattaya.
Ziua 10. PATTAYA
Mic dejun. Croaziera optionala cu iahtul in Insula de Corali (dejun inclus). Odata ajunsi, ne vom imbarca intr-o barca cu fund de sticla, prilej de a admira bogata fauna si flora marina. Dupa-amiaza libera pe Insula Koh Lan pentru plaja, baie si snorkeling sau alte activitati optionale. Seara intoarcere in Pattaya si cazare.
Ziua 11. PATTAYA – BANGKOK-BUCURESTI
Transfer matinal la aeroportul din Bangkok  pentru zborul de intoarcerea in tara. Sosire in cursul serii la Bucuresti.

 

Plecări Tarife
29 Dec 2015
Componente de preț
 • Adult cam. dublă: 1575 €
 • Adult cam. single:2125 €
Suplimente obligatorii
 • Taxele de aeroport pe zborurile intercontinentale:499 €
 • Cina festiva in cadrul hotelului (bufet):120 €
 • Taxa de viza si procesare Thailanda:40 €
Suplimente opționale
 • Nong Nooch Village:50 €
 • Specatcolul de cabaret Alcazar:38 €
 • Insula de Corali cu pranz inclus – zi intreaga:45 €
 • Excursie la muntele Khao Chi Chan:38 €

Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Reducere Early Booking pana la 31.03.2015

 EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

 • Nong Nooch Village: 50 €;
 • Specatcolul de cabaret Alcazar: 38 € (cu loc);
 • Insula de Corali cu pranz inclus  – zi intreaga: 45 €;
 • Excursie la muntele Khao Chi Chan: 38 €.

 

SERVICII INCLUSE:

• transport avion Bucuresti – Bangkok  – Bucuresti;
• transferuri si transport cu  minibus pe durata traseului;
• 9 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti hotel 4* Bangkok, 2 nopti in Lodge in Uthani Thani (echivalent hotel 2)*, 3 nopti in Pattaya  hotel 4*, 1 noapte hotel 3* in zona Ayuthaya.
• vizitele cuprinse in program cu insotitor roman;
• asigurarea medicala si storno* (*valoare storno asigurata – pana la  21.000 lei  / calatorie).

 

NU SUNT INCLUSE:

• taxele de aeroport  pe zborurile intercontinentale (se achita obligatoriu la inscriere): 499 €;
• Cina festiva in cadrul hotelului (bufet): 120 € (se achita obligatoriu la inscriere);
• taxa de viza si procesare Thailanda (se achita obligatoriu la inscriere): 40 €;
• bacsisuri (se achita obligatoriu la insotitorul de grup): 50 €;
• excursiile optionale;
• intrarile la obiectivele turistice vizitate;
• alte servicii decat cele mentionate.