OFERTE REVELION 2018 COMBO SINGAPORE & BALI de la 1695 euro – oferta expirata


OFERTE REVELION 2018 COMBO SINGAPORE & BALI de la 1695 euro – oferta expirata

REVELION COMBO SINGAPORE& BALI

 

Perioada de călătorie

29 decembrie – 9 ianuarie

1.695 euro/pers
3 nopti în Singapore mic dejun, 6 nopti în Bali mic dejun

 

Una dintre cele mai populare şi surprinzătoare destinaţii din Asia de sud-est, Singapore este un loc cosmopolit în care vechiul şi noul se împletesc armonios, în care natura şi zgârie norii creează un peisaj inedit. Cunoscut drept unul dintre cele mai verzi oraşe din lume, este preferat de turiştii din lumea întreagă datorită curăţeniei, legilor stricte şi a siguranţei.
Bali este o poveste despre ceremonia întâmpinării oaspeţilor cu flori, despre arhitectura hindusă, sculptura în piatră şi lemn, despre scenetele acompaniate de gamelan, despre spiritualitate profundă şi multă frumuseţe naturală. Dar Bali nu este doar o poveste despre mare şi plajă, este acel loc în care „te regăseşti”, aşa cum relata autoarea romanului „Eat, Pray, Love” Elizabeth Gilbert.
Ziua 1 – 29 decembrie: Bucuresti – Doha – Singapore
Întâlnire la ora 10:00 cu reprezentantul agenţiei pentru îmbarcarea pe cursa companiei Qatar Airways cu destinaţia Singapore.
Ziua 2 – 30 decembrie
: Singapore – tur de oraş

Ajungem în Singapore în data de 30 decembrie, la ora locală 09:15. Până la efectuarea check-in-ului la ora 14:00; vom merge într-un un tur de oraş. În explorarea oraşului Singapore vom porni din Districtul Civic, bifand Pedang-ul, Clubul de Cricket din Singapore, clădirea istorică a Parlamentului, şi Galeria Naţională. Galeria este formată din 2 monumente naţionale – clădirea Curţii Supreme şi Zidul Oraşului. Următoarea oprire este în Parcul Merlion de unde se pot face fotografii cu celebrul hotel Marina Bay Sand în fundal, dar şi cu celebra statuie reprezentând un animal mitologic o parte leu, o parte peşte; unul dintre simbolurile oraşului. În turul oraşului vom vizita templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budisto-taoiste. Următorul obiectiv de vizitat va fi Grădina Botanică, supranumită „cea mai mare junglă urbană din Asia”, unde vom face o plimbare în Grădina Naţională de Orhidee (accesul este inclus in tur), unde se regăsesc 60.000 de plante. Următoarea oprire este în districtul „Little India” de unde puteţi cumpara o varietate de fructe exotice, mirodenii, iasomie şi ghirlande de orhidee. Transfer şi cazare la hotelul Ramayana 4*.

Ziua 3 – 31 decembrie: Singapore

Pentru ultima zi a Anului vă propunem o excursie într-unul dintre cele mai vizitate locuri din lume „Gardens by the Bay” unde putem admira peste 500.000 de plante si 2.200 de specii din toate colturile lumii: Australia, Africa de Sud, America de Sud dar şi din zona Mediteranei. Tot aici vom vedea grădinile verticale şi Cloud Forest – cea mai mare cascadă de interior,  din lume. Tariful pentru un grup minim de 25 persoane este de 35 euro/pers şi include transferul de la hotel şi retur cât şi un însotitor vorbitor de limba engleză.

Seara se va organiza o petrecere de Anul Nou în restaurantul hotelului.

Ziua 4 – 1 ianuarie – Bun venit 2017!
Timp liber pentru relaxare. În ultima zi şedere in Singapore vă propunem o vizită de jumătate de zi în în Insula Sentosa, unde puteţi vizita celebrele Studiouri Universal, Fortul Siloso transformat în muzeu militar, Merlion care este unul dintre simbolurile din Singapore sau puteţi opta pentru plajă, cursuri/partide de golf. Cost aproximativ 63 euro/persoană.

Ziua 5 – 2 ianuarie: Bali
Dupa micul dejun, vom efectua transferul către aeroport pentru zborul spre Bali. Transfer către hotelul Ramayana Bali 4* sau alt hotel in cazul în care aveţi o altă opţiune. Efectuarea formalităţilor de check-in. Cazare timp de 6 nopţi cu mic dejun. Turiştii pot opta pentru demipensiune (pranz sau cină).

Ziua 6 – 3 ianuarie: Bali
Timp liber pentru plajă sau o excursie opţională. Excursia opţională pe care o propunem pentru această zi este „Vechiul Ubud şi terasele de orez”. Această interesantă excursie de jumătate de zi porneşte în Goa Gajah în Bedulu lângă Ubud. Adesea numită drept Peştera Elefantului, este un vechi sanctuar al calugărilor budişti. Continuăm cu mic stabiliment Pejeng, localizat în valea râului Petauan. Urmează o vizită la Muzeul Arheologic Purbakala, apoi la un mic monument de cult Pura Arjuna Metapa, care se află chiar în mijlocul unei terase de orez. Următoarea oprire este la minunată orezărie de lângă Tegalalang unde puteţi lua prânzul (neinclus în preţ), apoi la piaţa locală Pasar Seni de unde puteţi cumpăra: textile, piele, statuete şi bijuterii locale. Retur la hotel către seara. Cost aprox 35 euro pentru grupuri de minim 15 persoane.

Ziua 7 – 4 ianuarie: Bali
Timp liber sau excursie opţională. Pentru această zi vă propunem „safari elephant ride”. Parcul de Elefanţi se găseşte în zona Ubud, pe 2 hectare de grădina înconjurată de o zonă tropicală şi o pădure densă. Aici vă puteţi relaxa într-o plimbare cu aceste minunate animale. Excursia include prânzul la un restaurant din apropiere. Cost aproximativ 65 euro/pers pentru minim 2 participanţi.

Ziua 85 ianuarie: Bali
Timp liber.
Ziua 96 ianuarie: Bali
Timp liber.

Ziua 107 ianuarie: Bali
Timp liber. In acestă ultimă zi propunem o vizită în districtul Bedugul Reg renumit pentru frumuseţea sa, dar şi pentru cele 3 lacuri: Bratan, Buyan şi Tamblingan. Primul pe listă este templul Ulun Danu. Acest important  templu pe apă este aşezat pe lacul Bratan. Dacă nivelul apei este mai mare (în mod normal doar în sezonul ploios)  ne dă iluzia unui templu plutitor. Plimbarea continuă pe lângă lacurile Buyan şi Tamblingan (dacă vremea permite) şi apoi într-o pădure din apropiere plină cu arbori de nucşoară şi macaci. Apoi, urmează celebrul complex Tanak Lot, foarte prezent în mitologia balineză şi despre care se spune că ar conţine apa sfântă. Balinezii sosiţi aici beau această apă şi se spală cu ea pentru a se curăţa de spirite rele. Tariful aproximativ este de 40 euro de persoană/grup minim 25 pax.

Ziua 11 – 8 ianuarie: Bali
Vom efectua formalităţile de check-out în jur de ora 12:00. Până la ora transferului, putem păstra bagajele în camera de bagaje a hotelului şi ne putem bucura în continuare de timpul rămas. În jur de ora 20:30 se face transferul catre aeroport pentru cursa de retur programata la ora 00:45 in data de 09 ianuarie. Sosirea la Bucuresti se va face la ora 10:45, dupa o escală de aproximativ două ore în Doha.

 

 

Temperatura medie anuala in Singapore in luna decembrie Temperatura medie anuala in
Bali  in luna decembrie
26 ° C 30 ° C

 

Pachet propupus

Variante de cazare Tarif standard Tarif Early Booking 31.07
Singapore Bali
 

Hotel Furama Riverfront 4*, mic dejun, superior room, 3 nopţi

 

Hotel Ramayana 4*, mic dejun, superior room, 6 nopţi

 

1.941 eur/pers in DBL

 

 

1.695 eur/pers in DBL

 

   

Alte variante

 

Variante de cazare Tarif standard Tarif Early Booking 31.07
Singapore Bali
 

Hotel Furama Riverfront 4*, mic dejun, superior room, 3 nopţi

 

Hotel Grand Bali Nusa Dua 4*, mic dejun, deluxe garden view room, 6 nopţi

 

2.057 eur/pers in DBL

 

1.857 eur/pers in DBL

 

Hotel Furama Riverfront 4*, mic dejun, superior room, 3 nopţi

 

Hotel Bali Dinasty 5*, mic dejun, deluxe room, 6 nopţi

 

2.140 eur/pers in DBL

 

2.035 eur/pers in DBL

 

Hotel Four Points By Sheraton 4*, mic dejun, deluxe room, 3 nopţi

 

Hotel Ramada Bintang 5*, mic dejun, deluxe room, 6 nopţi

 

2.117 eur/pers in DBL

 

2.011 eur/pers in DBL

 

 

 

Servicii incluse Nu sunt incluse
·         Bilet de avion Qatar Airways Bucuresti-Doha-Singapore-Denpasar-Doha-Bucuresti;

·         Bilet de avion Garuda Indonesia Singapore – Denpasar (Bali)

·         Transferuri aeroport-hotel-aeroport

·         3 nopti cazare Singapore hotel Furama River Front 4*, mic dejun

·         6 nopti cazare Bali hotel Ramayana 4*,  mic dejun

·         Asistenta turistica în limba romană, pe tot parcursul programului (insotitor grup)

·         Ghizi locali

·         Singapore city tour ½ zi (Singapore Cricket Club, Casa Parlamentului, Galeria Nationala din Singapore, Templul Thain Hock Keng, Singapore Botanic Garden, National Orchid Garden cu intrarea inclusa)

·         Taxe de aeroport: 310 euro/persoana – obligatorie (se va achita la agentie)

·         Taxa de viza este aprox 35 usd si va achita/obtine pe aeroportul Denpasar (Bali). Este necesar ca in pasaport sa mai existe cel putin o fila libera. Nu se accepta pasapoarte temporare!

·         la iesirea din Indonezia pe aeroport se achita o taxa 25 usd  (atentie trebuie platita contravaloarea in ruphi, adica aprox 150.000 Rp)

·         excursiile optionale

·         oricare alt serviciu care nu apare mentionat la „servicii incluse”

·         asigurare medicala si storno (agentia va recomanda sa le incheiati)

·         Cina festivă Revelion în Singapore + transfer către Marina Sands Bay pentru focul de artificii si retur: 99 euro/pers

 

 

  

Must see/Must do!
SINGAPORE

·         Vizita la gradina zoologica

Un lucru inedit este faptul ca animalele cresc aproape in mediul natural, pentru cele mai multe custile fiind inexistente. Pregati-va obiectivul foto pentru o experienta minunata! Intrarea; Adulti 20usd/pax, Copii 3usd/pax

·         Plimbare in parcul Merlion. Nu ratati ciudatul monument cu cap de leu si corp de peste, care face trimitere la originile statului.

·         Plimbare in parcul de pasari Jurong. Nu ratati cea mai mare cascada realizata de om si relaxati-va privind unele dintre cele mai frumoase specii de pasari din Africa. Adulti 20usd/pax, Copii 3usd/pax

·         Singapore Flyer. Urcati in cea mai mare roata de observatie din lume Adulti 33usd/pax, Copii 21usd/pax

·         Singapore Night Safari. O calatorie pe timp de noapte de aproximativ 50 de minute in care puteti vedea de aproape peste 1000 de animale din toate 8 zone geografice.  Adulti 32usd/pax, Copii 21usd/pax

·         Gardens by the Bay. Unul dintre cele mai frumoase parcuri din Asia, este o intindere de 101 hectare de vegetatie luxurianta, palmieri si pavilioane naturale.

·         Muzeul de Istorie din Singapore  Adulti 10usd/pax

·         O zi la plaja in insula Sentosa

·         Vizita templului Thian Hock Keng cel mai vechi si mai important templu din Singapore

 BALI

        Pentru relaxare

·         Denpasar city tour 17 usd/adlt (aprox 4 ore)

·         Vizita templului Lot 25 usd/adlt  (aprox 4 ore)

·         Turul templelor  40 usd/adlt (aprox 7 ore)

·         Vizita la centrele de mestesuguri  26 usd/adlt (aprox 4 ore)

·         Karangasem – Turul partii de Est a insulei  53 usd/adlt (10 hours)\

 Pentru o vacanta activa:

·         Ciclism (munte) 60 usd/adlt

·         Ciclism (oras) 52 usd/adlt

·         Treking in padure 52 usd/adlt

·         Calarit 54 usd/adlt

·         Rafting pe raul Ayung 40 usd/adlt

·         Plimbare cu catamaranul 90 usd/adlt

·         Croaziera 3 insule 95 usd/adlt

·         Croaziera la apusul soarelui 55 usd/adlt

·         Trecking in jungla si canoe 115 usd/adlt

·         Curs de gatit (bucatarie asiatica)  75 usd/adlt
*Taxele pentru intrarea la obiectivele turistice sunt informative

 

Documente necesare pentru calatorie & orare de zbor
La rezervare sunt necesare urmatoarele documente (copie pasaport):

Detaliile solicitate sunt: numele si prenumele conform pasaportului, data nasterii, numarul pasaportului si nationalitatea. Valabilitatea pasaportului turistului sa fie de minim 6 luni din momentul finalizarii calatoriei si sa fie disponibile cel putin doua  pagini libere in pasaport. Atentie! Nu se accepta pasapoarte temporare!
QR 222    29DEC OTP (Bucuresti) – DOH (Doha)  12:05 17:45
QR 942    29DEC DOH (Doha) – SIN (Singapore)  20:40  09:15+1

GA 843     2JAN   SIN (Singapore) – DPS (Denpasar – Bali)    11:50  14:40

QR  961    09 JAN DPS (Denpasar – Bali) – DOH (Doha)   00:45 05:25
QR  221    09 JAN DOH (Doha) – OTP (Bucuresti)   07:
00 11:05
*orarul de zbor poate suferi modificari