OFERTE RUSALII 2016 AMSTERDAM de la 330 euro – oferta expirata


OFERTE RUSALII 2016  AMSTERDAM de la 330 euro – oferta expirata

MINI-VACANTA DE RUSALII LA AMSTERDAM  

 

 Perioada: 17 – 20 iunie 2016

(4 zile/ 3 nopti)

 

Ziua 1 (17.06): Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul plecari, la ora 07:00. Plecare spre Amsterdam – compania Tarom.  Sosire in Amsterdam la ora locala 11:00. Transfer de la aeroport in centrul orasului unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII, ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, Gara Centrala, dar si celebra piata de flori. Dupa tur, transfer la hotel Golden Tulip  Riverside 3* (sau similar).

Ziua 2 (18.06) Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn – unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pietonala. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara. Dupa amiaza ne vom intoare in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 60 EURO/ pers). Dupa amiaza avem timp liber. Doritorii pot vizita muzeul Van Gogh, casa Anne Frank sau Muzeul Jeineken. Cazare.

Ziua 3 (19.06):  Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom face un tur panoramic si vom admira Palatul Regal – resedinta regelui, cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi continuam cu orasul Delft, unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua apoi cu cel mai mare port al Europei – Rotterdam. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 80 EURO/ pers). Cazare.

Ziua 4 (20.06): Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi, plimbari. Vom preda camerele si vom avea timp liber pana dupa amiaza. In jurul orei 16:00 avem prevazut transferul la aeroport pentru imbarcare cursa Amsterdam – Bucuresti cu compania Tarom. Vom ajunge in Bucuresti la ora 23:00.

 

Pret/persoana: 330 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 75 euro

Reducere pentru a treia persoana in camera: 10 euro

 

SERVICII INCLUSE:

  • transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti cu compania TAROM
  • 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Golden TuliP Riverside 3* (sau similar)
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • tur de oras de jumatate de zi cu ghid local in Amsterdam
  • insotitor roman de grup

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

  • taxele de aeroport 140 EURO/ persoana  (pot suferi modificari)
  • excursiile optionale
  • intrarile la obiectivele turistice
  • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)

 

 

Informatii despre Hotel Golden Tulip Riverside 3*  www.tulipinnamsterdamriverside.nl/en

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):

Bucuresti Otopeni ora 09:00 – Amsterdam ora 11:00

Amsterdam ora 19:15 – Bucuresti Otopeni ora 23:00

 

GRUP MINIM: 20 PERSOANE

Pentru un grup de 16-19 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/ persoana. Pentru grup mai mic excursia se reprogrameaza.

Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.