PASTE 2016 LA PRAGA de la 325 euro/persoana


PASTE 2016 LA PRAGA de la 325 euro/persoana

PASTE PRAGA – Castelele Cehiei & Orase Medievale       

Transport Avion TAROM| 5 zile | de la 325 Euro

Oferta speciala:

 • 50 Euro reducere pentru familiile cu 1 copil 2-11.99 ani
 • 130 Euro reducere pentru familiile cu 1 copil 0-1.99 ani

 

 

28 Aprilie Bucuresti – Praga                                                                               

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 06:05 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 225 cu destinatia Praga. Decolare din Bucuresti la ora 08:05. Sosire in Praga la ora 09:00. Transfer in oras si Turul “orasului de aur”: Castelul Praghez – cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira Podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa turul de oras, transfer la hotel si cazare. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

 

29 Aprilie Praga – Karlovy Vary

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea Orasului de Aur. Optional, Excursie la Karlovy Vary. Este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga. Seara, optional, Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

 

30 Aprilie Praga – Castelul Karlstejn

Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup: piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala, zona Hradului. Dupa-amiaza, Excursie optionala la Castelul Karlstejn situat la aproximativ 40 km de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, Castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, participare impreuna cu insotitorul de grup la Slujba de Inviere de la Biserica Ortodoxa din Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

 

01 Mai  Praga – Dresda Florenta de pe Elba”

Mic dejun. Optional, Excursie in Germania la Dresda, supranumita si „Florenta de pe Elba”. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba („Elbflorenz”), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca dupa bombardamentelor din noaptea de 13 – 14 februarie 1945. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

 

02 Mai Praga – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pentru zborul Companiei TAROM RO 226 cu decolare la ora 09:45. Sosire in Bucuresti la ora 12:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Hotelul Clarion Congress Prague 4* este localizat la doar 5 statii de metrou de centrul istoric al orasului  (10 minute), fiind unul dintre cele mai noi si mai moderne hoteluri din Praga. Hotelul dispune de toate dotarile si facilitatile avand inclusiv un mall cu multe magazine si restaurante in aceeasi cladire, precum si o statie de metrou la care se poate ajunge direct din cladire cu scarile rulante. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV Satelit, Pay TV, telefon, mini bar, seif, uscator de par in baie. Mai multe detalii pe:  www.cchp.cz

 

 

Tarife  calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 325 Euro adult loc in camera dubla
 • 199 Euro copil 0-11,99 ani in camera cu 2 adulti
 • 447 Euro adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

 • Zboruri directe Bucuresti => Praga => Bucuresti, Compania TAROM
 • 4 nopti cazare cu mic dejun bufet, hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga
 • Transferuri cu autocarul aeroport – hotel – aeroport
 • Tur de oras Praga cu autocar local si ghid autorizat
 • Tururi pietonale cu ghidul insotitor
 • Ghid roman insotitor

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport & combustibil: 135 Euro/pers (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Asigurarea medicala (optionala), asigurarea storno (optionala, se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Intrarile la obiectivele turistice
 • Excursiile optionale
 • Bacsis pentru soferi si ghizi locali

 

Excursii optionale    calculate pentru minim 20 participanti

 

 • Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 € /adult, 20 €/copil 3-11 ani, GRATUIT copil 0-2,99 ani

Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, 1 bautura, muzica live acordionist

(fara transfer)

 

 • Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 30 €/adult, 25€ /copil 6-12 ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani

Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live

(Transfer cca: 15 Euro/persoana, tarif valabil pentru minim 20 de participanti)

 

 • Excursie de ½ zi la Castelul Karlstejn: 45 €/adult, 30 €/ copii 0-12 ani,

Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos!

 

 • Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 €/adult, 35 €/copii 2-12 ani

Include: transport autocar, insotitor roman de grup

 

 • Excursie de 1 zi la Dresda: 45 €/adult, 35 €/copii 2-12 ani

Include: transport autocar, ghid roman insotitor