PASTE 2017 – NISIPURILE DE AUR Circuit & Sejur de la 140 euro – oferta expirata


PASTE 2017 – NISIPURILE DE AUR Circuit & Sejur de la 140 euro – oferta expirata

  Nisipurile de Aur  circuit + sejur

  Plecari: 14.04- de Paste, 2.06-Rusalii, 17.08, 7.09.

4 zile – se poate face plaja si baie in mare in fiecare zi.

Varna-Balchik-Albena – Cap Kaliakra – Nessebar – Sunny Beach

traversarea Dunarii (pod rutier Giurgiu-Ruse, bac Ostrov-Calarasi)Monumentul Tropaeum Traiani (Adamclisi)

ZIUA 1joi (de Paste si Rusalii-Vineri), ora 06.15, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Giurgiu-Ruse. Deplasare pe ruta Razgrad-Sumen-Novi Pazar-Varna. Dupa amiaza plaja si baie in mare la Nisipurile de Aur.    Cina si cazare in Nisipurile de Aur.
ZIUA 2 (mic dejun). Excursie de 1 zi la :  Varna, Nessebar si Sunny Beach – plaja si baie in mare.    Cina si cazare in Nisipurile de Aur.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie de ˝  zi la Albena si Balchik – se viziteaza Castelul Reginei Maria. Dupa amiaza plaja si baie in mare la Nisipurile de Aur.    Cina si cazare in Nisipurile de Aur.
ZIUA 4 – duminica (de Paste si Rusalii-luni), mic dejun. Plaja si baie in mare. Ora 14 – plecare din Nisipurile de Aur, cu popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii). Se trece frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Romania,la Adamclisi se viziteaza Monumentul Tropauem Traiani. Se traverseaza Dunarea cu bacul de la Ostrov la Calarasi. Deplasare pe Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord(Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
Preţ:   140  (all inclusive) pt 14.04.

             145 € (demipensiune) pt  2.06, 7.09.

             165 € (demipensiune) pt 17.08.

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).   Supliment single 55 є.La inscriere se achita minim 50 є.Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 10 €.

Grup minim 25 turisti.  Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE:

●  servicii ghid roman;

·     transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari;

·     3 cazari cu demipensiune la hotel 3*** in Nisipurile de Aur.

 

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Hotel DETELINA 3***, situat in statiunea Chajka (Nisipurile de Aur). Camere, pentru 2 persoane, cu : TV,  aer conditionat, minifrigider, uscator de par, balcon si grup sanitar propriu cu dus. Piscina pentru adulti si piscina pentru copii.    www.detelinahotel.com

Pentru plecarea din 15.04, masa va fi all inclusive + bauturi alcoolice locale, apa minerala si racoritoare.

Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016  si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                    

    Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.