PASTE 2017 – REGIUNEA PUGLIA – ITALIA de la 329 euro – oferta expirata


PASTE 2017 – REGIUNEA PUGLIA – ITALIA de la 329 euro – oferta expirata

 

Paste 2017 in Regiunea PUGLIA – Italia

5 nopti/6 zile

12-17 Aprilie 2017

Tarif: 329 Euro / persoana+taxe

 

Puglia este una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia, cu peisaje fantastice care imbina muntele cu coasta Marii Ionice si Adriatice deopotriva. Puglia este regiunea faimoasa pentru ierburile aromatice, peste, vin si multe specialitati gastronomice.  Puglia este inca un loc bine conservat din punct de vedere al traditiilor. Cele mai frumoase procesiuni pascale se intampla in fiecare an in Puglia, si cum 2017 este anul in care Pastele Ortodox coincide cu Pastele Catolic, va invitam sa descoperiti, sa vizitati si sa traiti Puglia!

 

Ziua 1-12.04  Intalnire in aeroport cu ghidul insotitor pentru zborul Bucuresti-Bari. Sosire in Italia in Regiunea Puglia. Timp liber pentru plaja si relaxare. Optional – excursie la cele mai frumoase lacuri din Puglia: Lago di Varano, Lago di Lesina, Vieste si Isole Tremiti. Cazare in zona Bari.

Ziua 2-13.04  Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala la Lecce – cel mai frumos oras baroc din Puglia, Marina di Leuca – cel mai sudic punct al regiunii Puglia si toata Coasta Marii Ionice din Puglia cu statiunile: Campomarino Porto CesareTorretta si Talsano. Cazare in zona Bari.

Ziua 3- 14.04  Mic dejun. Vizitam orasul Bari, cu bisericile antice si centrul istoric exceptional. Dupa-amiaza ne indreptam catre Taranto – locul unde are loc Procesiunea Misterelor, care dureaza 15 ore si parcurge 24 de locuri reprezentate prin statui ce simbolizeaza Patimile lui Hristos. Cazare in zona Bari.

Ziua 4- 15.04 Mic dejun. Dupa-amiaza ne indreptam catre Alberobello, un loc cunoscut in toata lumea pentru locuintele cu acoperis in forma conica, numite Trulli. Alberobello face parte din Patrimoniul Mondial Unesco din anul 1996. La Alberobello are loc Sambata seara procesiunea celor 200 personaje, care redau cei 33 de ani al lui Iisus Hristos. Mii de pugliezi, italieni si turisti din toata lumea umplu stradutele pitoresti din Alberobello, pentru a participa in acest orasel fermecator vechi la procesiunea Patimile de pe Golgota. Ne deplasam in Gallipoli, punctul culminant al celebrarii Pastelui, in noaptea de Sambata, acolo unde Statuia Fecioarei Maria este purtata de pelerini alaturi de statuia lui Iisus Hristos pe moarte, simbolizand ultimul salut intens intre mama si Fiu. Participam la Slujba de Inviere la Gallipoli. Cazare in zona Bari.

Ziua 5- 16.04  Hristos a inviat! Participam la Masa festiva de Paste! Vizitam Coasta Marii Adriatice: Mola di Bari, Monopoli, Torre Cane, Ostuni. Cazare in zona Bari.

Ziua 6-17.04 Mic dejun. Transfer aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti

 

Loc in camera Dubla – 329 Euro/pers

Supliment Camera Single: 199 Euro/pers

Tariful include:

 • bilet de avion Bucuresti – Bari – Bucuresti
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • bagaj de mana
 • 5 nopti cazare in zona Bari la hotel 4* cu mic dejun
 • vizitele din ziua 3, ziua 4 si ziua 5 cu autocar turistic local: Bari, Taranto (cuprinde procesiunea), Gallipoli (cuprinde procesiunea),Alberobello (cuprinde procesiunea), Coasta Marii Adriatice: Mola di Bari, Monopoli, Torre Cane, Ostuni.
 • ghid roman

Tariful nu include:

 • taxele de aeroport = 99 Euro / persoana
 • asigurare medicala de calatorie
 • bagaj de cala
 • intrarile la obiectivele turistice
 • alte cheltuieli personale
 • Masa festiva de Paste Ziua 3 = 45 Euro / persoana
 • Excursie Ziua 1 = 30 Euro / persoana (Cele mai frumoase lacuri din Puglia: Lago di Varano, Lago di Lesina, Vieste si Isole Tremiti)
 • Excursie Ziua 2 = 35 Euro / persoana (Lecce, Marina di Leuca, Coasta Marii Ionice: Campomarino Porto Cesare, Torretta si Talsano)

Orar de zbor informativ:

Plecare 12.04.2017 Bucuresti 11:30  Bari 12:20

Intoarcere 17.04.2017 Bari  12:55   Bucuresti 15:40