Piata de Craciun 2016 autocar – Viena si Budapesta de la 195 euro – oferta expirata


Piata de Craciun 2016 autocar – Viena si Budapesta de la 195 euro – oferta expirata

Piata de Craciun la VIENA – Budapesta

Piata de Craciun Viena – Abatia Melk – Mariazell – Piata de Craciun Budapesta

 

Program

 • Ziua 1 – BUCURESTI – BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr. 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la hotel 3* la Budapesta.

 

 • Ziua 2 – BUDAPESTA- VIENA- Piata de Craciun la Viena (275 km)

Dupa micul dejun, traseul continua spre Viena, unde ne deplasam direct la City Shopping Sud Vosendorf (SCS). Va recomandam pentru cumparaturi outlet-urile SCS, aflate la cca 10 km distanta de centrul Vienei, unul din cele mai mari centre comerciale din Europa, cu peste 330 de magazine si 70 de restaurante. Cazare la Viena la hotel 4* langa City Shopping Sud (SCS). Pentru turistii mai putin pasionati de shopping, incepem turul de oras pentru a descoperi frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Opera. Seara plimbare cu tot grupul spre Piata Primariei unde se organizeaza celebra Piata de Craciun. Puteti servi un wurst traditional si o cana de vin fiert pentru a intra in atmosfera de sarbatoare.

 

 • Ziua 3 – VIENA- Abatia MELK-Statiunea montana MARIAZELL

Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor pentru vizite individuale in Viena. Optional (35 euro), excursie pt. a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. In continuarea excursiei optionale, urcam la aproape 900 m altitudine, catre renumita statiune montana si pentru sporturi de iarna Mariazell. De aici exista statii de telecabina pana la peste 1200 m altitudine, unde daca primele zapezi s-au asternut déjà, puteti schia pe una din numeroasele partii din zona. Intoarcere pt. cazare la acelasi hotel.

 

 • Ziua 4 – VIENA- BUDAPESTA- Piata de Craciun la Budapesta (250 Km)

Mic dejun. Plecare spre Budapesta. Ajunsi in Budapesta putem vizita cele doua piete de Craciun din fata Basilicai si din Piata Vorosmarty. Acestea sunt printre cele mai populare targuri de sezon din Europa. In cursul serii, opţional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croazieră pe Dunăre (14 € fără cină + optional 15 € supliment pentru cina), având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. Cazare în Budapesta la hotel 3*.

 

 • Ziua 5 – BUDAPESTA- BUCUREȘTI (895 km)

După micul dejun, plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

 

DATE DE PLECARE 29.11, 06.12 Supl. SINGLE
Loc in DBL 195 € 75 €

 

Hotel Ibis Wien Mariahilf 3*  (sau similar)

http://www.accorhotels.com/gb/hotel-0796-ibis-wien-mariahilf/index.shtml

 

Localizare:  Hotelul este situat in centrul Vienei, in apropierea faimoasei Mariahilferstrasse,  cea mai mare strada comerciala.

 

Facilitati hotel: Hotelul are un restaurant, cafe-bar, 5 sali de seminar, seif la receptie, spalatorie, magazin de suveniruri, acces gratuit wireless. Facilitati pentru persoane cu handicap.

 

Facilitati camere: Fiecare camera este dotata cu birou, televizor, telefon, baie proprie, AC si Wi-Fi gratuit.

 

Conform review-urilor: “localizare foarte buna”, “mic dejun bogat”, “hotel potrivit pentru a descoperi Viena”, “personal prietenos”, “camere curate”

 

PIETELE DE CRACIUN:

UNGARIA – budapesta

In perioada Sarbatorilor de Iarna, capitala Ungariei, Budapesta, prinde viata cu adevarat. Pe fundalul cosmopolit al orasului, Piata Vorosmarty este transformata intr-un tarm magic festiv completata cu aproape 150 de cabanute din lemn in care se vand suveniruri si cadouri lucrate manual de mesterii unguri.

Perioada: 11.11.2016 – 01.01.2017.

Austria – viena

Orasul Viena straluceste in lumina calda a lumanarilor in timp ce aromele dulci de turta dulce, vin fiert si prajituri de Craciun proaspat scoase din cuptor persista in aerul orasului. Printre favorite, dintre cele 25 de piete organizate in Viena, se afla cea autentica din Piata Spittleberg, situata intr-un cartier istoric foarte frumos si organizata pe aleile pavate, in intranduri si curti. Urmatoarea pe lista este si cea mai mare, Magia Venirii (Advent) cum se numeste aceasta, face referire la nasterea Mantuitorului. Aceasta se organzieaza in fata Primariei si atrage cei mai multi vizitatori prin varietatea oferita de comerciantii de aici.  Perioada: 19.11 – 26.12.2016.

 

Preţul include

 • transport cu autocar clasificat;
 • 2 cazări cu mic dejun în Budapesta la hotel 3*;
 • 2 cazări cu mic dejun în Viena la Hotel Ibis Mariahilf 3* (centralghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

 

Nu sunt incluse în preţ

 • Excursii optionale: Melk-Mariazell, Croaziera pe Dunare, toate min. 30 persoane.
 • Transport local in Viena.
 • Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale.

note

 • În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 • Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitărea tuturor obiectivelor din program.
 • Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior
 • Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi.
 • Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 

Grup minim 35 pers.