Piata de Craciun 2016 – Praga, Viena si Dresda de la 199 euro – oferta expirata


Piata de Craciun 2016 – Praga, Viena si Dresda de la 199 euro – oferta expirata

Piata de Craciun PRAGA – VIENA – Dresda

Piata de Craciun Budapesta – Piata de Craciun Viena – Praga – Castelul Karlstein – Piata de Craciun Dresda – Karlovy Vary – Brno – Bratislava

 

Program

 • Ziua 1 – BUCURESTI – BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la  Budapesta.

 

 • Ziua 2 – BUDAPESTA- Piata de Craciun la VIENA- PRAGA (545 km)

Mic dejun. Plecare spre Viena, unde va invitam la o plimbare spre Piata Primariei unde se organizeaza celebra Piata de Craciun. Puteti servi un wurst traditional si o cana de vin fiert pentru a intra in atmosfera de sarbatoare. Pentru turistii mai putin pasionati de shopping, incepem turul de oras pentru a descoperi frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Opera. Dupa amiaza deplasare spre Praga. Seara, sosire si cazare in Praga, hotel 4* .

 

 • Ziua 3 – PRAGA- CASTELUL KARLSTEIN – Piata de Craciun la PRAGA

Mic dejun. Praga gazduieste anual milioane de turisti atrasi de splendida armonie arhitecturala a diferitelor stiluri din epoci diverse. Dimineata program liber la dispoziţia turiştilor in Piata Vaclavske pentru a cumpara cadouri celor dragi, sau excursie optionala (15 euro) la renumitul castel Karlstein, evocand perioada de glorie a Boemiei. Dupa amiaza incepem turul de oraş cu Manastirea Loreta, Hradul- considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Ulita Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achita intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc, etc.. Seara cazare la acelasi hotel.

 

 • Ziua 4 – PRAGA- Piata de Craciun la DRESDA- Karlovy Vary- PRAGA

Mic dejun. Timp liber în Praga pentru Piata de Craciun sau excursie opţională la Dresda (35 Eur), unde in timpul Sarbatorilor de iarna, pietele de Craciun transforma orasul de pe raul Elba intr-un tarm magic, umpland orasul cu luminite stralucitoare si festivitati de sezon. Excursia optionala continua spre Karlovy Vary care a devenit faimoasa prin izvoarele sale termale, fiind o populara destinatie turistica printre celebritatile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba si noi pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. Întoarcere la Praga pentru cazare.

 

 • Ziua 5 – PRAGA- BRNO- BRATISLAVA- BUDAPESTA (895 km)

Mic dejun. Traseul continua spre Budapesta cu scurte vizite la Brno si Bratislava.  Oprire scurta in capitala Moraviei, fiindcă oraşul are câteva obiective turistice deosebite şi, pe deasupra, o atmosferă de relaxare ce prinde bine oricărei .Opţional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croazieră pe Dunăre (14 € fără cină + optional 15 € supliment pt. cina), având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. Cazare în Budapesta.

 

 • Ziua 6 – BUDAPESTA- BUCUREȘTI (895 km)

După micul dejun, plecare spre  Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

 

DATE DE PLECARE 28.11, 12.12 Supl. SINGLE COPIL  6-12 ani Al 3-lea adult in camera
Loc in DBL 199 € 95 € 175 € 189 €

 

Parkhotel Praga 4*  (sau similar)

https://www.parkhotel-praha.cz/en/home/

Localizare:  Hotelul este situat in partea de nord a orasului Praga, la aproximativ 500 metri distanta fata de raul Vltava, in apropiere de pricipalele atractii turistice.

Facilitati hotel:  2  restaurante, centru fitness (biciclete, benzi de alergare, aparate de canotaj, gantere, articole pentru gimnastica), centru wellness/spa (sauna, masaj), restaurant, spatii pentru evenimente, magazine de suveniruri. Ofera internet Wi-Fi gratuit in toata locatia.

Facilitati camere: Hotelul pune la dispozitia turistilor camere frumos mobilate si cu dotari complete: aer conditionat, minibar, conexiune WiFi, birou cu scaun, tv LCD, uscator de par, seif, telefon, baie cu facilitati complete.

Conform review-urilor: „hotel foarte bun”, „modern si confortabil”, „perfect pwntru un weekend lung in Praga”, „camere confortabile”, „personal profesionist”, etc.

 

PIETELE DE CRACIUN:

 

CEHIA – PRAGA

Pietele de Craciun pun stapanire pe orasul Praga in decembrie, fiind deschise zilnic in aceasta perioada in patru locatii diferite. Cea mai mare este organizata in Piata Centrului Vechi si este dominata de arhitectura gotica si de un brad de Craciun urias adus special din muntii cehi si draptat in luminite stralucitoare. Scena de poveste este completate de casutele din lemn decorate festiv in care comerciantii vand delicatese de sezon si cadouri frumos lucrate.  Perioada: 26.11.2016 – 01.01.2017

 

Austria – viena

Orasul Viena straluceste in lumina calda a lumanarilor in timpce aromele dulci de turta dulce, vin fiert si prajituri de Craciun proaspat scoase din cuptor persista in aerul orasului. Printre favorite dintre cele 25 de piete organziate in Viena, se afla cea autentica din Piata Spittleberg, situata intr-un cartier istoric foarte frumos si organizata pe aleile pavate, in intranduri si curti. Urmatoaarea pe lista este si cea mai mare, Magia Venirii cum se numeste aceasta, face referire la nasterea Mantuitorului. Aceasta se organzieaza in fata Primariei si atrage cei mai multi vizitatori prin varietatea oferita de comerciantii de aici.  Perioada: 12.11 – 26.12.2016

 

Germania – dresda

Piata de Craciun din Dresda, traditional denumita „Striezelmarkt”, este una dintre cele mai vechi organizate in Germania, datand tocmai din 1434. Acest superb targ de sezon este denumit dupa cea mai celebra creatie culinara a acestui oras – deliciosul Stollen pregatit de Craciun. Perioada: 24.11 – 24.12.2016

Punctele de îmbarcare gratuitĂ (autocar sau microbus):

BUCUREŞTI             Autogara Christian Tour – Calea Griviţei, nr. 158            05.45

PITEŞTI   Petrom ieşire Piteşti Est                                                      07.00

RM.VÂLCEA           Petrom ieşire Pasarela Nord                                              08.30

SIBIU                       Petrom Obor Calea Şurii Mari                                           11.30

SEBEŞ                      Rompetrol ieşire Lancrăm                                                  12.00

DEVA                      McDonald’s GARĂ                                                                14.00

ARAD                      Gara Centrală                                                                        16.00

Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris. Inscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

 

 

Punctele de Ȋmbarcare CONTRA COST

(autocar sau microbus):

 

PLOIEŞTI                 5 € / sens/ pers. Petrom METRO                                       07.00

CÂMPINA               8 € / sens/  pers. Casa Bucur- Popas Km 92                    07.30

BRAŞOV                 10 € / sens/ pers. McDonald’s Cal. Bucureşti                 09.00

TIMIŞOARA            5 € / sens/ pers. Parcare Auchan-Calea Arad                 15.00

CONSTANŢA          8 € / sens/ pers. Gara Centrală                                          02.00

BUZĂU                    8 € / sens/ pers. PETROM Pod Mărăcineni                     06.00

BRĂILA                   10 € / sens/ pers. Intr. parcare CARREFOUR                   04.30

GALAŢI                   10 € / sens/ pers. McDonald’s                                           04.00

FOCŞANI                                10 € / sens/ pers. Benzinăria LUKOIL, centru                 04.30

CRAIOVA                10 € / sens/ pers. McDonald’s Calea Bucureşti              06.00

Preţul include

 • transport cu autocar clasificat;
 • 5 cazări cu mic dejun la hotel3- 4*;
 • ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

 

Nu sunt incluse în preţ

 • Excursii optionale: Castelul Karlstein, Karlovy Vary+DRESDA Croaziera pe Dunare, toate min. 30 persoane;
 • Autocarul deserveste si grupul sosit cu avionul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri pentru organizarea excursiilor optionale;
 • Transport local in Viena si Praga
 • Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale.

 

note

 • În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 • Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitărea tuturor obiectivelor din program.
 • Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior
 • Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi.
 • Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 

Grup minim 35 pers.