Piata de Craciun CRACOVIA – autocar – 199 euro


Piata de Craciun CRACOVIA  – autocar –  199 euro

 

Piata de Craciun Cracovia

din Bucuresti

ZIUA 1. BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire dimineata in parcarea restaurantului Cina cu insotitorul de grup la ora 05:45. Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta. Sosire la Budapesta seara tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Cazare hotel 3* Budapesta
ZIUA 2. BUDAPESTA – CRACOVIA
Mic dejun. Dimineata, plecare spre Cracovia, tranzitand Slovacia. Tur de oras Cracovia, al doilea oras ca marime si unul dintre cele mai vechi orase din Polonia, fosta resedinta a regilor polonezi. Situat pe raul Vistula, Cracovia este un important centru academic, economic, dar si cultural. Centrul istoric al Cracoviei, incluzand orasul vechi, Kazimierz si castelul Wawel apartin Patrimoniului Mondial UNESCO. Timp liber in centrul istoric pentru vizitarea Pietei de Craciun din piata centrala Rynek Glowny. Cazare hotel 3* Cracovia
ZIUA 3. CRACOVIA
Mic dejun. Timp liber pentru vizitarea Pietei de Craciun sau excursie optionala la minele de sare Wieliczka – incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, traseul de vizitare purtandu-va pana la cca. 135 m sub pamant, iar pe parcursul traseului aveti posibilitatea sa admirati numeroase incaperi sapate in sare si privelisti spectaculoase. Intoarcere in Cracovia si timp liber in oras pentru vizita la Piata de Craciun. Cazare hotel 3* Cracovia
ZIUA 4. CRACOVIA
Mic dejun. Optional, excursie la lagarul de concentrare Auschwitz-Birkenau (obiectiv cu un puternic impact emotional), situat la cca. 50 km de Cracovia. Intoarcere in Cracovia si timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau vizita la piata de Craciun. Cazare hotel 3* Cracovia.
ZIUA 5. CRACOVIA – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre Budapesta unde se ajunge in cursul dupa-amiezei. Tur de oras panoramic si timp liber pentru a vizita Piata de Craciun. Seara, optional, Croaziera pe Dunare cu cina bufet. Cazare hotel 3* Budapesta.
ZIUA 6. BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata, plecare spre Romania pe acelasi traseu ca la venire. Sosire in Bucuresti seara, tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitati vamale.

Date de plecare Loc in
camera dubla
Supliment single A 3-a persoana
in pat suplimentar
Copil 2–12 ani
08.12
199
75 199 159
Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.
Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 pers. In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza.
Suplimente pentru grup mai mic de 40 persoane:
  • grup 35 – 39 persoane, 20 eur/pers;
  • grup 30 – 34 persoane, 30 eur/pers.
Pretul include:
• Transport cu autocar/midibus modern, clasificat 3*
• 5 nopti cazare hoteluri 3*
• Mic dejun
• Tururi de oras cu insotitorul de grup:  Cracovia si Budapesta
• Vizite la Pietele de Craciun din Cracovia si Budapesta
• Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)
Pretul nu include:
• Asigurari (storno, medicala)
• Intrarile la obiectivele turistice si ghizi locali
Excursiile si vizitele optionale (minim 25 pers): Croaziera pe Dunare cu cina – 30 eur/pers; Wieliczka – 20 eur /pers (include transport, ghid insotitor); Auschwitz – 25 eur/pers (include transport, ghid insotitor).
• Alte servicii sau cheltuieli de natura personala
• Atentie! Taxa locala (acolo unde este necesara) se achita direct la receptia hotelului si NU este inclusa in pretul excursiei