PIATA DE CRACIUN LA BRUXELLES de la 299 euro/persoana


PIATA DE CRACIUN LA BRUXELLES de la 299 euro/persoana

Piata de Craciun – Bruxelles – Amsterdam

Haga – Delft – Rotterdam – Amsterdam – Volendam – Marken – Anvers –

Bruxelles – Gent – Bruges

Program

 • Ziua 1. Bucuresti – BRUXELLES – HAGA –DELFT – ROTTERDAM (250 km)

Prezentare în Aeroportul Bucureşti Otopeni la ora 07:00 pentru zbor Bucureşti – Bruxelles cu compania Blue Air. După întâlnirea cu ghidul şi îmbarcare în autocar, deplasare spre hotelul din zona Haga pentru cazare. Dupa pranz, vizita la  Haga, oraşul regal, unde se vor admira în centrul istoric Palatul Pacii, Parlamentul, Muzeul Regal Mauritshuis si parcul tematic Madurodam, unde gasiti toate cladirile de interes turistic din Olanda la scara 1:25. Programul continua cu  pitorescul orăşel Delft, apoi Rotterdam, cel mai mare port din Europa si cel mai modern oras din Olanda pentru un placut tur pietonal prin centrul orasului, pentru a admira elegantul pod Erasmus. Intoarcere la hotel pentru cazare.

 

 • Ziua 2. HAGA – AMSTERDAM – HAGA (180 km)

Mic dejun. Dupa micul dejun, ne rezervam intreaga zi pentru Amsterdam- «Venetia Nordului» unde vizitam Rijkmuseum, care găzduieşte opere de artă ale maeştrilor olandezi precum Rembrandt şi Vermeer, apoi cu Muzeul Van Gogh unde vei descoperi secretele unuia dintre cei mai misterioşi şi interesanţi pictori ai Olandei. Urmeaza Centrul de prelucrare a diamantelor « Coster Diamonds », apoi optional imbarcare intr-o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Întoarcere pentru cazare în zona Haga. Pentru a experimenta tot ce ofera Amsterdamul, nu ratati notoriul Cartier Rosu si vibranta viata de noapte din oras.

ZIUA 3.  Mic dejun. Dimineata timp liber in Amsterdam pentru vizite individuale si shopping. Optional  (25 Euro) , excursie la Volendam si Marken- localitati foarte pitoresti, unde  descoperim adevarata frumusete a Olandei: un peisaj tipic rural cu  mori de vant, poldere, canale mici, fabrici de branza si saboti, case tipice din lemn si localnici in costume traditionale. Dupa amiaza, plecare spre Bruxelles, cu oprire in Anvers, al doilea oraş ca mărime al Belgiei,  admirăm Grote Markt, cu Primăria, Catedrala (cea mai importantă din Belgia) şi Centrul istoric al oraşului lui Rubens. Cazare la Bruxelles.Ziua 3. VOLENDAM – MARKEN – ANVERS   – BRUXELLES   (320 km)

 

 • Ziua 4. BRUXELLES – GENT – BRUGES – BRUXELLES   (200 km)

Mic dejun. Începem vizita in Bruxelles, capitala Belgiei: Palatul Regal, Palatul de Justiţie, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Timp liber in Bruxelles, sau excursie optionala (35 Euro) la Bruges si Gent. Ajunşi în Bruges suntem uimiti de frumusetile arhitecturale ale centrului istoric, intrate in patrimoniul mondial UNESCO din anul 2000 : Primăria, Turnul Belfort, Biserica Sf. Maria din Bruges care adăposteşte « Fecioara » lui Michelnagelo. Programul opţional continuă cu oraşul Gent, unde putem admira Catedrala, Primăria, Fortăreaţa, Biserica   Sf. Iacob. Seara intoarcere şi cazare la Bruxelles.

 • Ziua 5. BRUXELLS – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberăm camerele şi lasăm bagajele în luggage room. Dimineata program liber in Bruxelles. Transfer la aeroport in jurul orelor  15.30 pentru zbor la Bucureşti unde se aterizează în jurul orei 22.20.

 

Orar de zbor

25.11   Bucuresti (OTP)  08:55  //  Bruxelles (BRU)  10:50

29.11  Bruxelles (BRU)   18:35 //  Bucuresti (OTP)  22:20

 

*Orarul este valabil la data publicarii programului si poate fi modificat. Acesta trebuie reconfirmat cu 48 de ore inainte de plecare.

 

DATE DE PLECARE 25.11 Supl. SINGLE
Loc in DBL 299 € 120 €

PIATA de CRACIUN

 

BELGIA – BRUXELLES

Bruxelles ofera vizitatorilor sai un program cu adevarat magic de spectacol si lumina in perioada Sarbatorilor de iarna. Instalatii luminoase in Grand-Place, casutele cu diferite obiecte de cumparat in centrul orasului, carusele in Piata Sainte-Catherine, o roata mare si un patinoar in Piata de Peste si alte zeci de chioscuri cochete de unde va puteti face cumparaturile pentru cadouri si bunatati, aliniate intr-un traseu de 2 km lungime. Totul se reuneste in „cea mai originala Piata de Craciun din Europa”.

Deschis: L-J 12:00-21:00; V 12:00 – 22:00; S-D 11:00-22:00. Intrare libera.

Perioada: 27 Noiembrie 2015 – 03 Ianuarie 2016

 

BELGIA – BRUGES

Sezonul festiv din Bruges include Piata de Craciun din Bruges si Ice Rink Markt (Piata de Craciun „Iarna in Bruges”). Cabanutele pot fi gasite in Piata centrala si pe Simon Stevinplein. Atmosfera  de Craciun primitoare pe care o gasim in aceste locatii transforma pietele de Craciun din Bruges in evenimente pitoresti si foarte pline de viata ce atrag vizitatori din intreaga lume. In plus, farmecul medieval al orasului Bruges si produsele locale disponibile la vanzare intregesc sentimentul de poveste pe care il simti aici.

Deschis: D-J 10:30-22:00; V-S 10:30-23:00. Intrare libera.

Perioada: 20 Noiembrie 2015 – 03 Ianuarie 2016

 

OLANDA – AMSTERDAM

Intrand deja in al patrulea an de organizare, Festivalul de Lumini din Amsterdam va aprinde orasul in sezonul de iarna. In Amsterdam nu exista o singura piata de Craciun cu anumite date de organizare, desi exista multe locatii amenajate in acest sens. Insa in Amsterdam este mai degraba un intreg sezon de iarna festiv in care turistii se pot bucura de trasee pietonale luminate in jurul canalelor. In rest, sunt peste 26 de mici piete amenajate in intreg orasul, deci vei gasi la indemana suveniruri si produse locale, cadouri si prajituri, sau pur si simplu un loc dragut unde sa bei un vin fiert si sa te bucuri de un tablou de iarna perfect.

Deschis: ore variate, in functie de locatie. Intrare libera.

Perioada: 26 Noiembrie 2015 – 17 Ianuarie 2016

 

bonusuri

 • NOU! Pachet asigurari inclus: asigurare medicala, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD
 • Vizita Haga, Delft, Rotterdam, Amsterdam, Bruxelles

 

Preţul include

 • Bilet de avion Bucuresti-Bruxelles-Bucuresti;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • 2 cazări cu mic dejun în zona Haga hotel 3*;
 • 2 cazari cu mic dejun în Bruxelles hotel 3*;
 • vizita Haga, Delft, Rotterdam, Amsterdam, Bruxxelles;
 • ghid însoţitor din partea agenţiei.

 

Nu sunt incluse în preţ

 • Taxa de aeroport 145 €/pers;
 • Excursia optionala Volendam + Marken, Gent + Bruges, min. 20 persoane.
 • Transport local.
 • Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale.

 

note

 • În unele oraşe din program, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 • Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitărea tuturor obiectivelor din program.
 • Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior
 • Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 

Grup minim 25 pers.