PROGRAM SOCIAL 2015 LISABONA de la 469 euro – oferta expirata –


PROGRAM SOCIAL 2015 LISABONA de la 469 euro – oferta expirata –

PROGRAM SOCIAL 2014-2015 LISABONA

Data plecare: 18.04.2015, 25.04.2015, 02.05.2015, 09.05.2015, 16.05.2015, 23.05.2015, 30.05.2015

Pret/persoana in camera dubla: 495 euro

Supliment single: 124 euro

Pentru plecarile din 25.04.2015 si 02.05.2015 tariful este de 469 euro

*preturile sunt valabile pentru un grup de minim 15 persoane

Ziua 1 Bucuresti Lisabona

Plecarea va avea loc de pe aeroportul Otopeni, cursa Tap Portugal, Bucuresti-Lisabona. Decolare la ora 05:35 si aterizare in Lisabona  la ora 08:00. Dupa preluarea bagajelor va avea loc intalnirea cu ghidul local pentru a face turul Lisabonei (gratuit). Se vor vizita cele mai importante obiective turistice ale orasului: Torre de Belem – o adevarata bijuterie a artei manueline, Padrao dos Descobrimentos – monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei, Praca do Comercio, cea mai mare si mai frumoasa piata din Lisabona, biserica Dos Jeronimos unde se afla mormantul lui Vasco da Gama. Dupa pranz va avea loc transferul la Hotel Costa da Caparica 4****. Dupa amiaza este libera.

Ziua 2 Lisabona 

Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la Fatima-Obidos-Batalha -Nazare. Se va vizita  Obidos – asezare medievala – un exemplu clasic de asezare fortificata cu strazi inguste si case albe, in stil mediteranean. Dupa aceasta vizita, veti trece prin Nazare – sat pescaresc pe malul oceanului si va veti opri in Batalha pentru a vizita manastirea Batalha – din secolul al XV lea (intrare la Manastire 6 euro/persoana – se achita local). Vizita se continua cu renumitul centru religios si de pelerinaj “Fatima”. Se spune ca aici au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in 1917. Dupa amiaza are loc intoarcerea la hotel. Tarif informativ: 60 euro (minim 15 persoane).

Ziua 3  Lisabona 

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare pe cont propriu prin oras. Va puteti plimba prin cele mai pitoresti cartiere: Barrio Alta, Baixa, Alfa. Totodata, se poate vizita si fortareata Sao George.

 Ziua 4 Lisabona 

Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau optional excursie la Sintra–Cabo da Roca Cascais -Estoril.  Sintra este fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze unde se poate vizita Palatul Regal – construit in secolul XVIII, a carei arhitectura a fost inspirata din stilul francez (intrarea la palat 9,5 euro/persoana). Dupa vizitarea Palatului Regal va puteti opri la Boca del Infierno – o grota inalta de  20 de m, sapata in stanca de apele oceanului. La Cascais se poate visita portul pescaresc. Dupa aceasta vizita va avea loc intoarcerea la hotel. Tarif informativ: 55 euro/persoana (minim 15 persoane).

Ziua 5 Lisabona 

Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau optional excursie de o jumatate de zi – Arrabida – Palmela- Azeitao-Sesimbra. Plecarea spre parcul natural Arrabida  va avea loc prin oraselul tipic medieval Palmela, unde se va vizita vechiul Castel. Veti trece si prin Azeitao – satuc tipic in muntii Arrabida, unde va veti opri la Crama “Jose Maria Fonseca” pentru o degustare de vin. La intoarcere veti trece prin Sesimbra – fost sat pescaresc, acum o statiune portugheza. Tarif informativ: 40 euro/persoana (minim 15 persoane).

Ziua 6 Lisabona 

Mic dejun. Timp liber pentru odihna. Seara optional cina cu spectacol Fado. Tarif informativ: 75 euro/persoana (tarif pentru minim 15 persoane). Tariful include : cina si spectacolul, transferul la restaurant.

 Ziua 7 Lisabona 

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele vizite. Eliberarea camerelor se va face la ora 12.00. Cei ce doresc sa pastreze camera pana in jurul orei 19:30 cand se va face transferul la aeroport pot achita supliment de late check-out. Decolare spre Bucuresti la ora 22:45, aterizare pe aeroportul Otopeni la ora 04.45 (ziua 8).

 

Servicii incluse :

 • bilet avion TAP PORTUGAL / Bucuresti-Lisabona-Bucuresti – zbor direct
 • 6 nopti cazare cu demipensiune (un pahar de apa si un pahar de vin la masa) la hotel Costa da Caparica 4**** (cazare garantata)
 • transfer aeroport-hotel-aeroport
 • tur de oras Lisabona cu ghid local
 • asistenta locala limba romana

Nu sunt incluse :

 • taxele de aeroport 95 euro/pers (acestea pot suferi modificari)
 • intrarile la obiectivele turistice care nu sunt incluse in pret
 • excursiile optionale
 • asigurarea de sanatate si asigurarea storno (recomandata)
 • bacsisurile pentru ghizi si soferi (obligatorii – se achita local)
 • late check-out (OPTIONAL, contra cost)

Orar de zbor (informativ)

Bucuresti Otopeni: 05:35 Lisabona 08:00

Lisabona 22:45 Bucuresti Otopeni 04:45