PROGRAM SOCIAL 2018 RUSIA de la 595 euro


PROGRAM SOCIAL 2018 RUSIA de la 595 euro

RUSIA

Moscova – Sankt Petersburg

Plecari: 03.05, 04.05, 21.09, 28.09, 05.10.2018

(7 zile/6 nopti)

 

_________________________________

 

Rusia este una dintre cele mai iubite destinatii de vacanta. Este cea mai mare tara din lume si ascunde multe cufere cu atractii turistice, o mie si una de povesti de dragoste celebre, povesti pline de mister, seductie si spionaj in timpul Razboiului Rece.

 

Descopera Moscova, un oras definit prin mister. Lasa-te absorbit de atmosfera unei Rusii comuniste, cu o arhitectura solida, sculpturi reci si o grandoare neobosita pe care o gasesti la fiecare pas. O frumusete ciudata, dar cu mare incarcatura emotionala.

 

Patrunde apoi intr-unul dintre cele mai frumoase oraºe ale lumii – Sankt Petersburg, palate magnifice si poduri baroce, muzee cu inegalabile colectii de arta. O extraordinara istorie si traditii culturale care au inspirat literatura si muzica!

 

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

 

Ziua 1: BUCURESTI – MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT, cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:30. Cazare la hotel Korston 4* sau similar.

Ziua 2: MOSCOVA

Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa incheierea turului, va propunem o vizita optionala a Complexului Kremlin, cu vizitarea a doua dintre catedrale (rezervarile ferme se fac din tara, cu minim 2 saptamani inainte de plecare). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 3: MOSCOVA – SANKT PETERSBURG

 

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora 15:20. Transfer si cazare la hotel Oktyabrskaya 4* (plecari: 03.05 si 04.05) / Dostoevsky 4* (plecari: 21.09, 28.09 si 05.10) sau similar.

Ziua 4: SANKT PETERSBURG

 

Mic dejun. Astazi, vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac si alte atractii ale orasului. Dupa amiaza, optional, se poate vizita fortareata Petru si Pavel (cea mai veche constructie), fosta capitala a Imperiului Rus – acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

Ziua 5: SANKT PETERSBURG – PUSKIN (optional)

 

Mic dejun. In cursul diminetii, optional, se poate face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei – astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Ziua 6: SANKT PETERSBURG – PETERHOF (optional)

 

Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.

Ziua 7: SANKT PETERSBURG – BUCURESTI

 

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot, Sankt Petersburg – Moscova. Sosire la Moscova, apoi imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti. Sosire la Otopeni la ora 12:25.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _

 

PRET/persoana: 595 EURO

 

(loc in camera dubla)

Pret pentru a treia persoana, adult sau copil (pat suplimentar in camera dubla): 585 EURO.

ATENTIE: patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat.

 

Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.

Supliment camera single: 195 EURO / persoana

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

ERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Moscova – Bucuresti cu compania AEROFLOT;
 • transport avion cursa interna: Moscova – St. Petersburg – Moscova cu compania AEROFLOT;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • 6 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti in Moscova la hotel Korston 4* korston.ru/moscow sau similar si 4 nopti in St. Petersburg la hotel Oktyabrskaya 4* www.oktober-hotel.spb.ru / hotel Dostoevsky 4* www.dostoevsky-hotel.ru sau similar;
 • tururi panoramice cu ghid local in Moscova si Sankt Petersburg;
 • vizita Metrou Moscova – cu intrare la statiile reprezentative;
 • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:

 

 • taxe de aeroport: 185 EURO/persoana (pot suferi modificari);
 • taxa viza si procesare acte: 75 EURO/persoana;
 • bacsisuri (se practica): 25 EURO/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia;
 • asigurare medicala obligatorie (detalii necesare: nume, prenume, data nasterii);
 • asigurarea storno (optionala, recomandata).

 

CONDITII DE PARTICIPARE:

 

DE ACEASTA OFERTA POT BENEFICIA SENIORII (persoane cu varsta peste 55 ani). Persoanele cu varsta sub 55 ani (care nu sunt insotite de cel putin un senior in camera) se pot inscrie contra unui supliment de 35 euro/persoana/sejur.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

 

Bucuresti 13:30 – Moscova 16:30

Moscova 13:55 – Sankt Petersburg 15:20

Sankt Petersburg 06:25 – Moscova 07:40 / Moscova 09:15 – Bucuresti 12:25

 

EXCURSII OPTIONALE :

 

 • Vizitare Kremlin cu ghid local (plimbare prin interiorul Kremlinului si vizitarea a doua catedrale)
 • Fortareata Petru si Pavel
 • Vizitare Ermitaj cu ghid local
 • Excursie Peterhof (Marele Palat si parcuri)
 • Seara folclorica traditional ruseasca
 • Excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului

 

 • Excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar

NOTA: Preturile pentru excursiile optionale vor fi finalizate in luna martie 2018.

 

GRUP MINIM:

 

25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.