REVELION 2016 MADEIRA & LISABONA de la 845 euro – oferta expirata –


REVELION 2016 MADEIRA & LISABONA de la 845 euro – oferta expirata –

 

Revelion Madeira & Lisabona

(In Madeira se organizeaza de Revelion unul dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii din lume)

Perioada: 27.12.2015 – 03.01.2016

Ziua 1 (27.12): Bucuresti – Lisabona

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 03:00 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona. Sosire in Lisabona la ora 07:10 urmata de turul orasului Lisabona de ½ de zi (aprox 4 ore). Vom admira cartierul Belem, loc care ne aminteste de perioada descoperirilor maritime ale Portugaliei cu Turnul Belem si Manastirea Jeronimos unde se afla mormantul lui Vasco da Gama. De asemenea vom admira zona centrala a orasului cu Avenida da Liberdade si Piata Marques de Pombal. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare la hotel Neya 4* in Lisabona sau similar.

Ziua 2 (28.12): Lisabona – Madeira

Mic dejun la pachet. Dimineata devreme transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Madeira cu decolare la ora 08:00. Sosire in Madeira la ora 09:45 urmata de vizita orasul Funchal, capitala insulei Madeira, oras splendid situat intr-un golf inconjurat de munti. Vom vizita gradina botanica, una din atractiile principale ale acestui tur. Specii endemice de flori din insula Madeira si alte plante exotice pot fi admirate in toata splendoarea lor. Urmatoarea oprire este la piata locala “Dos Lavradores” unde veti putea vedea cateva din produsele locale specifice pentru Madeira: fructe si plante tropicale, orhidee, produse de artizanat, dar si piata de peste. Urmatoarea oprire este la o fabrica de broderii unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricatie. In incheierea turului va invitam sa vizitati o crama de vinuri pentru a degusta faimosul vin de Madeira. Turul orasului Funchal dureaza aprox 3 ore. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare la hotel Golden Residence 4* in Funchal sau similar.

Ziua 3 (29.12): Madeira: excursie optionala Calheta & Ponta de Pargo

Mic dejun. Excursie optionala la Calheta & Ponta de Pargo: plecare spre Madalena do Mar, un sat pescaresc situat pe coasta sudica unde vom face o oprire pentru a vizita o fabrica unde se rafineaza zaharul produs din trestie de zahar, unde se produce melasa si rom si „poncha”, o bautura traditionala. Vom urca spre zona muntoasa a insulei pentru a admira o priveliste superba de la „Casa das Mudas” asupra Oceanului Atlantic si a plajei Calheta. Vom continua spre Ponta de Pargo, spre sud-estul insulei unde vom vizita farul „Farol”. Pe drumul de intoarcere spre Funchal vom trece prin Paul da Serra si Encumeada. Cazare.

Ziua 4 (30.12): Madeira: excursie optionala Eira do Serrado & Monte

Mic dejun. Dupa amiaza, excursie optionala la Eiro do Serrado si Monte. De la Eira do Serrado putem admira o priveliste spectaculoasa asupra satului Curral das Freiras situat intr-o vale inconjurata de munti poate. Urmatoarea oprire este in Monte, destinatia favorita a vizitatorilor insulei inca din sec al XIX-lea. Monte este situat pe varful unui deal, deasupra orasului Funchal si cea mai notabila atractie a sa este biserica in interiorul careia se afla mormantul lui Carol I, ultimul imparat al imperiului Austro-Ungar. La intoarcere aveti sansa unei experiente inedite in care transportul si distractia se combina pentru a oferi o senzatie unica (optional, contra cost): in Monte se foloseste un vehicul inedit pentru a cobori dealul: o combinatie ciudata intre un cos impletit de rachita si o sanie. Sania este manevrata de doi carreiros (carausi) pe o distanta de aprox 2 km si poate atinge viteze de 50 km/h. Acest mijloc de transport dateaza din 1850, inainte ca pe acest deal sa fie construit funicularul ce functioneaza azi. Intoarcere la hotel, cazare.

Ziua 5 (31.12): Madeira: Excursie optionala Cabo Girao & Porto Moniz

Mic dejun. Excursie optionala la Porto Moniz: prima oprire este la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescaresc situat in apropierea orasului Funchal, care a fost pictat chiar de Winston Churchill in timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zona viticola din Madeira, iar terasele cu vita de vie sunt amenajate pe panta muntelui. Pe masura ce urcam spre zonele mai inalte, plantatiile cu vita de vie sunt inlocuite de cele cu bananieri. Vom urca pana la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai inalt promontoriu din Europa. Continuam de-a lungul coastei sudice a insulei catre Ribeira Brava si valea Serra d’Agua unde vom opri pentru masa de pranz in satul Sao Vicente. Dupa pranz, vom continua vizita insulei cu Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentru piscinele naturale formate de rocile vulcanice si pentru uimitoarele cascade.

Optional, cina de Revelion la hotel (pret/ persoana: 120 Euro). Dupa cina, la ora 22:30 transfer in centrul orasului Funchal pentru a putea vedea spectaculoasele focuri de artificii (pentru clientii care rezerva cina de Revelion, acest transfer este gratuit; pentru clientii care nu doresc cina de Revelion, transferul costa 20 Euro/ pers.). Intoarcere in jurul orei 01:00, dupa care petrecerea va continua la barul hotelului. LA MULTI ANI 2016!

Ziua 6 (01.01): Madeira: excursii optionale – croaziera cu catamaranul si Funchal by night

Mic dejun. Dupa amiaza, optional, croaziera pe mare: din Funchal catamaranul pleaca spre Cabo Girao, trecand pe langa tarmul orasului Funchal cu zona Lido, Praia Formosa, Camara de Lobos. La Cabo Girao ne oprim pentru baie sau pentru relaxare pe vas. La intoarcerea spre Funchal este foarte posibil sa vedem delfinii care s-ar putea sa ne urmeze in timpul calatoriei. Optional, seara, puteti participa la o cina traditional la un restaurant local unde veti degusta „Espetada”, fel de mancare traditional (carne de vita cu ierburi aromatice) si veti asista la un spectacol cu muzica si dansuri specifice. Dupa cina, vom face o oprire pentru a admira panorama orasului Funchal in timpul noptii.

Ziua 7 (02.01): Excursie optionala Camacha si Santana

Mic dejun. Excursie optionala Camacha – Santana: prima oprire este in Camacha, una dintre cele mai mari asezari de interior de pe insula si centrul productiei obiectelor din rachita. Vom opri pentru a vedea un atelier si procedeul de fabricatie al diverselor produse din rachita. In continuare vom urca spre Pico de Arieiro (1810 m) de unde – intr-o zi senina – se pot vedea nordul, sudul si centrul insulei. Urmatoarea oprire este la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescatorie de pastravi. Santana este probabil cel mai tipic sat de pe insula; aici vom vedea casele traditionale colorate cu acoperis din stuf. La intoarcerea in Funchal vom opri in Machico, al doilea oras ca marime din Madeira, asezat intre mare si munte; acesta este locul in care au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insula, in 1419. Intoarcere in Funchal. Cazare.

Ziua 8 (03.01):  Funchal – Lisabona – Bucuresti

Mic dejun. Dupa amiaza, aprox ora 15:30, transfer la aeroportul din Madeira pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona cu decolare la ora 18:30. Sosire in Lisabona la ora 20:10. Decolare din Lisabona la ora 21:40, sosire in Bucuresti la ora 03:50.

 

 

Pret/ persoana (loc in dubla): 845 Euro

A III-a persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 745 Euro

Primul copil 2 – 12,99 ani in dubla cu 2 adulti (pat suplimentar): 665 Euro

Supliment camera single: 250 Euro

Oferta este valabila pentru un grup minim de 25 persoane

 

Servicii incluse in pret:

– transport cu avionul Bucuresti – Lisabona pe 27 dec, compania TAP PORTUGAL

– zbor Lisabona – Madeira pe 28 dec, compania TAP PORTUGAL

– zbor Madeira – Lisabona – Bucuresti pe 03 ian, compania TAP Portugal

– 1 noapte cazare cu mic dejun in Lisabona la hotel 4*, 27 – 28.12

– transfer cu autocarul aeroport Lisabona – hotel si retur

– tur de oras de ½ de zi (aprox 4 ore) in Lisabona pe 27 dec

– 6 nopti cazare cu mic dejun in Madeira la hotel 4*, perioada 28.12 – 03.01

– transfer cu autocarul, aeroport Madeira – hotel pe 28.12 si hotel – aeroport Madeira pe 03.01

– excursie de jumatate de zi in orasul Funchal – capitala Insulei Madeira (maxim 3 ore)

– biletul de intrare la gradina botanica din Funchal

– insotitor roman de grup

 

Nu sunt incluse:

– taxele de aeroport: 260 EURO/ persoana (pot suferi modificari)

– biletele de intrare la obiectivele turistice din program

– Cina festiva de Revelion la hotel (optionala): 120 Euro/ persoana

– excursiile optionale

– asigurarea medicala

– asigurarea storno (optioanala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

 

Orar de zbor informativ (ore locale):

27.12.2015: Bucuresti 04:40 – Lisabona 07:10

28.12.2015: Lisabona 08:00 – Madeira 09:45

03.01.2015: Madeira 18:30 – Lisabona 20:10/ Lisabona 21:40 – 03:50

 

Informatii hoteluri:

Lisabona: Hotel Neya 4*: www.neyahotels.com

 

Madeira: Hotel Golden Residence 4*: www.goldenresidencehotel.com.pt

 

Preturi informative excursii optionale:

 • Calheta & Ponta de Pargo: 55 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include transport cu autocarul, asistenta in limba romana, masa de pranz. Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice.
 • Eira do Serrado & Monte: 30 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include transport cu autocarul si asistenta in limba romana. Nu este inclusa plimbarea cu sania.
 • Cabo Girao & Porto Moniz: 55 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include transport cu autocarul, asistenta in limba romana, masa de pranz. Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice.
 • Croaziera pe mare cu catamaranul: 38 Euro/ persoana
 • Funchal by night: 45 Euro/ persoana
 • Camacha & Santana: 55 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include transport cu autocarul, asistenta in limba romana, masa de pranz. Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice.

 

Informatii utile:

Termen limita de inscriere: 31 Octombrie 2015. Oferta este valabila pentru un grup minim de 25 persoane participante. Pentru grup intre 24 – 20 persoane, pretul se majoreaza cu 30 Euro/ persoana. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

In cazul in care grupul minim nu se intruneste pana la data termenului limita de inscriere, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

Documente necesare pentru calatorie: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

 

Transferuri din provincie la/ de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

15 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

20 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE

30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

45 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA

50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

55 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS

65 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU

70 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU

80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

 

Conditii financiare:

TERMENE DE PLATA:

 • 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 40% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;
 • 30% din pretul pachetului turistic cu minim 20 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE/ PENALIZARI

 • 20% din valoarea totala a pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 65 zile – 45 zile inaintea plecarii
 • 50% din valoarea totala a pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 44 zile – 30 zile inaintea plecarii
 • 80% din valoarea totala a pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile – 15 zile inaintea plecarii
 • 100% din valoarea totala a pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

Observatii

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din Portugalia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu normele locale
 • In ziua sosirii la hotel, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi, camerele de hotel se elibereaza inainte de ora 11:00.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii (copiii care nu au implinit varsta de 18 ani pana la data caltoriei) care sunt insotiti de un singur parinte sau care nu sunt insotiti de parinti trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara. Va rugam sa consultati aceste conditii pe pagina web a politiei de frontiera politiadefrontiera.ro
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii obiective
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este modificata de compania aeriana.
 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului de catre agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
 • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua.