REVELION 2016 MALAEZIA & SINGAPORE de la 1595 euro – oferta expirata-


REVELION 2016 MALAEZIA & SINGAPORE de la 1595 euro – oferta expirata-

 

MALAEZIA & SINGAPORE

Perioada: 29.12.2015 – 06.01.2016

 

 

Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – ISTANBUL

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 19:30 pentru imbarcare pe cursa companiei TURKISH AIRLINES pentru zbor Bucuresti – Istanbul. Sosire in Istanbul la ora locala 23:15.

Ziua 2 (30.12): ISTANBUL – KUALA LUMPUR

Imbarcare pe cursa Istanbul – Kuala lumpur. Sosire in Kuala Lumpur la ora locala 17:25. Transfer si cazare la Hotel G Tower 5* (sau similar). Timp liber pentru odihna si acomodarea cu noul fus orar.

Ziua 3 (31.12): KUALA LUMPUR – tur de oras

Mic dejun. Vom face un tur panoramic de o zi impreuna cu ghidul local in timpul caruia ni se vor dezvalui frumusetea si farmecul minunatului oras, contrastul dintre zgarie-nori si casele coloniale. Vom admira din exterior: Palatul Regal – resedinta regelui Malaeziei, Muzeul National, Monumentul National al Malaeziei, cladirile superbe din Piata Independentei, precum si celebrele Turnuri Petronas. Seara ne intoarcem la hotel si ne pregatim pentru trecerea dintre ani. Cina festiva de Anul Nou la restaurantul hotelului. LA MULTI ANI 2016!

Ziua 4 (01.01): KUALA LUMPUR – excursie optionala Batu

Mic dejun. Va propunem o interesanta excursie optionala intr-un sat traditional si la Pesterile Batu. Vom incepe cu o scurta croaziera pe parcursul careia vom admira satele malay. Prima oprire va fi la cea mai mare si moderna fabrica de produse din cositor din lume. Vom vizita apoi Pesterile Batu, vom urca cele 272 de trepte pana la templul sacru hindus. Dupa amiaza ne vom intoarce in oras. Timp liber. Seara va propunem excursia optionala “Kuala Lumpur by night” care va include si cina bufet intr-un restaurant local cu preparate traditionale. Cazare.

Ziua 5 (02.01): KUALA LUMPUR – MALACCA – SINGAPORE

Mic dejun. Astazi vom pleca cu autocarul catre Singapore. In drumul nostru vom opri cateva ore in Malacca, un orasel care a insemnat foarte mult in trecutul tarii. Dupa 100 de ani de sultanat (pe aici a intrat islamul in Asia de sud est), Malacca a fost pe rind colonie portugheza, olandeza si britanica in jur de 130-150 de ani fiecare, de unde si influentele de toate felurile. Facem un tur al orasului cu ghid local si vizitam Porta de Santiago si Piata Olandei. Masa de pranz este inclusa si o vom servi in Malacca. Plecam apoi catre orasul-stat Singapore. Cazare la Hotel Grand Copthorne Waterfront 4* (sau similar).

Ziua 6 (03.01): SINGAPORE

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi impreuna cu insotitorul de grup si ghidul local. Pe parcursul turului de oras vom admira contrastul dintre vechi si nou, dintre Est si Vest. Vom experimenta istoria, cultura si stilul de viata al multi-rasialului Singapore. Vom trece prin districul colonial pentru a vedea Pedang-ul, urmeaza apoi Esplanada si Merlion – un animal mitic jumatate leu, jumatate peste. Urmatoarele opriri vor fi in Little India, Chinatown si Gradina Botanica ce se intinde pe 52 de hectare.  Dupa amiaza timp liber. Incepand cu ora 18:00 va propunem excursia optionala in parcul Night Safari –  un parc zoologic cu peste 40 hectare de jungla unde pot fi admirate in nocturna peste 1000 de specii de animale in propriul lor mediu de viata. Plimbarile prin jungla se pot face fie cu trenuletul, fie pe jos pentru cei mai curajosi dupa care va puteti relaxa intr-unul dintre restaurante. Cazare.

 

Ziua 7 (04.01): SINGAPORE – excursie optional Sentosa

Mic dejun. Optional: excursie de o zi in Insula Sentosa ce se afla in apropierea portului si ofera nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber. Plecam catre Sentosa cu telecabina. Vom vizita acvariul Underworld si Laguna Delfinilor, urcam in Sky Tower, cel mai inalt turn de observatie din Asia, pentru o superba panorama asupra insulei, a portului Singapore si, in zile insorite, chiar a tarmurilor Malaeziei si Indoneziei. Vizitam apoi plaja Siloso. Plaja, relaxare si nenumarate distractii, Sentosa este pe buna dreptate in topul atractiilor turistice singaporeze. Cazare.

Ziua 8 (05.01): SINGAPORE

Mic dejun. Camerele se vor elibera in jurul orei 12:00. In prima jumatate a zilei va propunem excursie de o jumatate de zi la Parcul Pasarilor – cel mai mare parc de pasari din sud-estul Asiei, cuprinzand peste 8000 de exemplare din 600 de specii. Aici se afla si cea mai mare cascada artificiala din lume. Dupa amiaza timp liber pentru ultimele cumparaturi.  Transferul este programat in jurul orei 21:00. Transfer la aerport pentru imbarcare cursa Singapore – Istanbul.

Ziua 9 (06.01): SINGAPORE – ISTANBUL – BUCURESTI

La ora 00:15 ora locala in Singapore este programat zborul Singapore-Istanbul. Sosire in Istanbul la ora 05:40 si plecare catre Bucuresti la ora 07:55. Sosire in Bucuresti la 09:15.

 

PRET/persoana: 1 595 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 470 EURO

Reducere a treia persoana in camera dubla (pat suplimentar, la cerere): 55 EURO

 

SERVICII INCLUSE: 

 • transport cu avionul pe rutele Bucuresti – Istanbul – Kuala Lumpur si Singapore – Istanbul – Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES;
 • 6 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Kuala Lumpur la Hotel G Tower 5* (sau similar) si 3 nopti in Singapore la Hotel Grand Copthorne Waterfront 4* (sau similar);
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tururi de oras cu ghid local in Singapore, Malaca (pranz inclus) si Kuala Lumpur;
 • transfer cu autocarul din Singapore in Kuala Lumpur cu oprire in Malacca;
 •  insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:        

 • taxele de aeroport si securitate 395 EURO/persoana (pot suferi modificari);
 • cina de Revelion la restaurantul hotelului (tariful si detaliile vor fi comunicate in jurul datei de 01 Noiembrie)
 • asigurarea medicala/ asigurarea storno;
 • excursiile optionale;
 • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali, se practica in zona (aproximativ 40 USD/persoana) – se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in Malaysia.

 

ORAR DE ZBOR (ore locale*):

29.12.2015: Bucuresti 21:50 – Istanbul 23:15

30.12.2015: Istanbul 01:10 – Kuala Lumpur 17:25

06.01.2015: Singapore 00:15 – Istanbul 05:40

06.01.2015: Istanbul 07:55 – Bucuresti 09:15

(*diferenta de fus orar este de 6 ore; exemplu: ora 14:00 Bucuresti = ora 20:00 Singapore)

 

GRUP MINIM – 25 persoane

Pentru un grup mai mic de 25 de persoane (20-24 persoane) pretul excursiei se majoreaza cu 90 EURO/ persoana. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

Conditii financiare

TERMENE DE PLATA:

 • 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 40% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;
 • 30%  din pretul pachetului turistic cu minim 20 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 65 zile – 45 zile inaintea plecarii;
 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 44 zile – 30 zile inaintea plecarii;
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile – 15 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA AEROPORT/DE LA AEROPORT (minim 2 persoane/transfer):

– 15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

– 20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

– 25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE

– 30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

– 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

– 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

– 45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA

– 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

– 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS

– 65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU

– 70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU

– 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

 

OBSERVATII:

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe politiadefrontiera.ro;
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de oficialitatile din Singapore/Malaezia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
 • Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritotilor aeroportuare.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii;
 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de aproximativ 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.
 • Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna mai 2015; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful

 

HOTELURI PROGRAM:

 

HOTEL G TOWER 5* – KUALA LUMPUR  – http://gtowerhotel.com/home.html

 

mal mala malaez

 

HOTEL GRAND COPTHORNE WATERFRONT 4* www.millenniumhotels.com.sg/grandcopthornewaterfront

 

sin singa singap

 

SCURTA PREZENTARE & INFORMATII UTILE

 

SINGAPORERepublica Singapore este un stat-oras insular si cea mai mica tara din Asia de Sud-est fiind formata din 63 insule, inclusiv Singapore-ul continental. Statul a fost intemeiat de Sir Stamford Raffles pe raul cu acelasi nume, care continua sa fie adevarata „inima” a statului, aici concentrandu-se, de-a lungul cheilor, principalul district de afaceri, cat si sursele de distractie.

Orchard Road atrage iubitorii vietii de lux, fiind centrul zonei de elita a orasului, cu hoteluri de inalta clasa, centre comerciale, localuri de noapte, restaurante si baruri ce satisfac chiar si pretentiile celui mai exigent turist occidental.

Chinatown este centrul cultural al tarii, trecutul parand a vorbi calatorilor prin vechile temple si terase cu oranamente impresionante, vocea lui facandu-se auzita in ciuda activitatii economie intense si zecilor de magazine inghesuite in aceasta parte a orasului, printre restaurante de lux si centre comerciale scumpe. O zona modesta dar pitoresc colorata a insulei o reprezinta Little India de unde razbat arome patrunzatoare de parfumuri si mancaruri felurite. Aici vin de obicei turistii interesati de demostratii culinare stradale de mare tinuta.

Arab Sreet – centrul musulman al orasului este districtul textilelor traditionale, al esarfelor indoneziene, sarong-urilor, songkok-urilor, hajj-urilor si matasurilor, al numeroaselor specii de trandafiri si al esentelor florale. Aici se afla cea mai mare si cea mai vizitata moschee din Singapore, Sultan Mosque, dar si cea mai frumoasa, micuta si cocheta Malabar Muslim Jama-ath Mosque. Restaurante cu specific indian se afla pretutindeni de-a lungul strazilor North Bridge Rd si Bussorah St, oferind un adevarat spectacol gastronomic in serile din perioada Ramadamului.

Orasul colonial  – Sir Stamford Raffles si-a lasat o amprenta inconfundabila in centrul orasului. Mutand districtul de afaceri in sudul raului si transformand partea de nord in centru administrativ, a creat o structura eficienta ce se mentine pana astazi. Principalele locatii de interes turistic in aceasta zona sunt Empress Place Building, o impozanta cladire construita in stil victorian in anul 1865, ce gazduieste acum un muzeu, galerii de antichitati si un restaurant chic, hotelul Raffles, care a devenit un adevarat simbol al luxului oriental, biserici impozante, cum ar fi St Andrew’s Cathedral si Cathedral of the Good Shepherd

Insula Sentosa este cea mai vizitata zona a orasului; are numeroase parcuri, muzee, acvarii, plaje, restaurante, facilitati pentru practicarea sporturilor, inclusiv pentru echitatie; daca doriti sa zaboviti mai mult pentru a va bucura de atractiile locului, veti gasi aici un camping, pensiuni, dar si hoteluri de lux. Plaja insulei si ofertele de petrecea timpului sunt foarte atractive pentru turisti.

INFORMATII UTILE

Populatia: 4.326.000 locuitori / Limba oficiala: engleza, malaeziana, chineza, tamila / Religie: 51% budism si taoism, 15% crestinism, 14% musulmani si altii / Capitala: Singapore / Moneda: dolar singaporez / Prefix telefonic: +65 / Bacsisuri: majoritatea hotelurilor si restaurantelor adauga pe nota de plata taxa pe servicii de 10% / Clima : este ecuatoriala, in general calda si umeda cu temperaturi care oscileaza intre 23 si 31 grade C pe tot parcursul anului. Sezonul musonic dureaza din noiembrie pana in ianuarie.

 

 

MALAEZIA se afla în Asia de sud-est care cuprinde doua teritorii distincte: partea de sud (Peninsula Malaezia si insulele adiacente) si partea de nord cu insula Borneo

Calatorii s-au indreptat de secole catre aceasta destinatie: mai intai negustorii in cautare de mirodenii, matase si argint, apoi colonizatorii pentru a cultiva arbori de cauciuc si, in sfarsit, turistii atrasi de apa calduta a oceanului.

Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, este un amestec fascinant de zgarie nori, temple si constructii vechi, palmieri si vegetatie luxurianta, mall-uri in care te pierzi si in care iti poti petrece zile intregi. Este un oras in care oricat de mult stai nu poti spune ca ai vazut totul. Emblema Malaeziei – turnurile Pentronas si Menaka KL (turnul de telecomunicatii) se vad de departe noaptea oferind un spectacol mirific. Chiar daca este o tara islamica, turistii vor descoperi orase cosmopolite, cu baruri si discoteci pentru cine doreste distractie nocturna, cu restaurante (europene, chinezesti, indiene, malay) modeste sau foarte luxoase, hoteluri renumite. Parcuri de distractie, cazinouri, plantatii de ceai, jungla, croaziere, plaje minunate fac din aceasta tara un paradis turistic.

Kuala Lumpur este  destinatie cosmopolita, plina de viata ce atrage si impresioneaza toate categoriile de turisti. Cladiri moderne impozante, muzee cu specific, unele oferind un adevarat sejur in antichitate – Muzeul National, parcuri si gradini pline de flori si pasari frumos colorate, constructii ce si-au pastrat sarmul vechi – Palatul Sultanului Abdul Samad, restaurante fine unde descoperi cu placere gusturi preparate si gusturi unice, sunt doar cateva din atractiile orasului. Si nu in ultimul rand, Kuala Lumpur este un paradis al cumparaturilor cu piete traditionale dar si centre comerciale moderne, ce ofera produse variate accesibile tuturor turistilor.

Malacca – acest stat va va crea impresia unei calatorii in timp, cu peste 500 de ani in urma, intr-un trecut glorios. Aici de afla cea mai veche moschee din Malaezia si primul templu inaltat in peninsula de chinezi. Pe langa locurile de interes istoric, veti gasi in Malacca insule tropicale, paduri odihnitoare, dar si numeroase posibilitati de distractie in orasul cu acelasi nume.

INFORMATII UTILE

Populatia: 27.500.000 locuitori / Limba oficiala:  Bahasa Malaeza , Engleza, Chineza, Tamil, Telugu / Capitala : Kuala Lumpur / Religie : Musulmana 60.4%, Budista 19.2%, Crestina 9.1% / Moneda : moneda oficiala este Ringgit-ul sau dolarul, cu bancnote de la $100 la 1,000 si monede de la 1 sen la 50 sen. / Clima : Nu exista anotimpuri propriu-zise, variatiile de temperatura in tot timpul anului fiind de la 21 la 32 grade Celsius, putin mai scazute in zonele de munte. Din noiembrie pana in februarie tine sezonul ploios pe coasta de est a Malaeziei peninsulare, iar august este cea mai ploioasa luna in partea de vest. / Prefix telefonic: + 60.