REVELION 2016 MEXIC – Lumea MAYA & Sejur CANCUN de la 1699 euro


REVELION 2016 MEXIC – Lumea MAYA & Sejur CANCUN de la 1699 euro

Mexic „Lumea Maya” & Sejur In Cancun

 

Bucuresti» Mexico City » Palenque » Villa Hermosa » Merida » Chichen Izta » Playa Del Carmen » Tulum » Xel-ha » Bucuresti

 

 

Ziua 1: Bucuresti – Mexico City (2 nopti)

Sosire in aeroportul international din Mexico City, cel mai mare oras de pe planeta, cu circa 25 milioane de locuitori, oras extrem de interesant pentru a atrage pe orice vizitator.  Metropola a fost construita pe locul unde se afla legendara asezare azteca Tehochtitlan, care uluit pe colonisti prin amploare, bogatie si frumusete, din care mai dainuie doar legenda. Cazare in Mexico City. Hotel Regente 4*, Paris 9, Tabacalera, Cuauhtemoc, 06030 Ciudad de Mexico, Distrito Federal, Mexico. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 2: Mexico City

Vizitam orasul, Palatul National, unde putem admira picturile naturale ale celebrului Diego Rivera, Plaza de la Constitucion, considerata inima orasului, cunoscuta si sub numele Zocato, iar de aici va puteti continua plimbarea pana in cel mai mare parc din Mexico City, Bosque de Chapultepec, Catedrala Metropolitana, a carei constructie a fost finalizata in 1788 si imbina stilul baroc cu cel neoclasic si traditional mexican. Continuam cu vizitarea Muzeului de Antropologie. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 3: Mexico City- Teotihuacan 106 km

Pornim spre Tlatelolco, unde vom vizita Plaza de las Tres Culturas, apoi Basilica de Nuestra Senora de Guadalupe, in partea de nord a orasului, principala biserica a metropolei, dedicata sfintei care ocroteste Mexicul, Patroana Americii. Ne indreptam spre Teotihuacan, supranumit Orasul Zeilor, un oras divin unde veneau pelerini din toate partile tarii sa se inchine zeilor. Vizitam monumentalele piramide de aici: EI Sol– Piramida Soarelui, La Luna – Piramida Lunii, templul Quetzalpapalotl – Sarpele cu pene, zeul suprem al orasului si Avenida de los Muertos -Calea mortilor. Cazare in Teotihuacan – Hotel Quetzalcalli 2* – Constitucion No 8, San Juan Teotihuacan. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 4: Teotihuacan – Merida (2 Nopti)

Transfer la aeroport pentru a ne indrepta spre Merida, capitala statului mexican, Yucatan. Oraşul este situat in partea de nord-vest a statului, la circa 35 km de Golful Mexicului. Cazare Merida. Hotel EI Castelano 3*, x62 y 64, Caile 57 513, Centro, 97000 Merida, Yucatan. Mexico. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 5: Merida – Uxmal 156 km

Vizitam orasul Merida, supranumit “Orosul alb”: Teatrul Peon Contreras, Casa de Montejo, Palatul Guvernului si facem un tur panoramic prin zonele rezidentiale pe Avenida Colon si Paseo de Motenjo. Continuam spre Uxmal pentru a vizita situl arheotogic: Piramida Magicianului, Palatul Guvernatorului, Marea Piramida, Templul de Sud si pentru a ne bucura de un inedit spectacol de sunet si lumina. Mic dejun, pranz si cina.

 

Ziua 6: Merida – Chichen Itza – Cancun (3 nopti) – 308 km

Ne indreptam spre Chichen Itza, supranumit ,,Taramul fagaduintei”,pentru a vizita zona arheologica, una dintre cele mai importante dovezi ale civilizatiei Maya-Toltec. Situl este compus din mai multe cladiri: Piramida Kukulcan, Piata celor 1000 de coloane,Templul  Curtii Ovale, Tempul Jaguarului, Tempul Razboiul – Templul Chichen Itza propriu zis, Observatorul, Osuarul, Platforma Venus, Plaforma Uliului si al Jaguarului, Drumul catre  Locul de Sacrificii,Platforma Craniilor, Templul Barbatului Barbos. Totul este construit si aliniat cu o precizie matematica si astronomica. In interiorul piramidei, o scara lunga si alunecoasa urca spre templul din varf, unde tronul in forma de jaguar, vopsit in rosu, are ochi de jad si colti de cremene. Continuam drumul spre Cancun Hotel, Grand Park Royal- Boulevard Kukulcan Km 10.5 Zona Hotelera, 77500 Cancun, Mexico. Tip Masa: All inclusive.

 

Ziua 7: Cancun

Cazare in regim all inclusive la hotel in Cancun. Tip Masa: All inclusive.

 

Ziua 8: Cancun

Excursie la ruinele Tulum, la o distanta de 128 km, oras maya, construit pe o stanca, pe tarmul Marii Caraibelor. Puteti inota in acvariul natural Xel-Ha, unde veti cunoaste o fascinanta lume subacvatica cu mii de specii de pesti multicolori.

Pe plaja beneficiati de cabina personala, prosoape, mancare si bauturi racoritoare nationale. Tip Masa: All inclusive.

 

Ziua 9: Cancun

Cancun „Perla Mexicului” ofera cate ceva pentru fiecare: atractii culturale, cadru natural deosebit si bogatii arheologice.

In plus, aveti la dispozitie mai multe mall-uri in stil occidental. Pe langa sporturi nautice (water-skiing, snorkelinq, scuba diving, cave diving, parasailing, jungle touring ), inot cu delfinii, viata de noapte activa, cluburi si restaurante selecte, zona ofera posibilitati de explorari arheologice in cele peste 200 de situri ale civilizatiei mayase. Tip Masa: All inclusive.

 

Ziua 10: Cancun – Bucuresti

Transfer la aeroportul din Cancun pentru zbor retur spre Bucuresti.

 

Plecari 2015: 29 Decembrie

 

INFO PRACTIC

Clima: tropicala, caracterizata prin multa umiditate

Moneda: peso

Limba: spaniola

Perioada recomandata: Tot timpul anului, in special octombrie – martie

Ce sa luati in bagaj: Spray pentru insecte, crema de soare, haine impermeabile, ochelari de soare, bocanci pentru drumetii, binoclu, echipament de snorkelinq

Ce sa cumparati: Hamacuri, palarii panama, argintarie

Mancarea si bautura: Mexicanii au o bucatarie foarte bogata, trebuie sa le incercati  specialitatile: tacos, tamales, quesadilla, tortitlas, nachos, chilii con carne, guacamole si faimosii ardei jalapenos. Toate acestea merg mai bine cu o tequila sau cu o bere cu lamaie si tequila

Recomandari: Va recomandam sa va vaccinati impotriva febrei tifoide, poliomielitei si a  hepotitei A. Evitati apa de la robinet, legumele crude si salatele.

 

Persoana in camera dubla 1699 euro
Supliment camera single 399 euro
A treia persoana in camera tripla 1609 euro
Copil 2-12 ani in camera cu parintii 1399 euro
Supliment Hoteluri de 5* 329 euro

 

PRETUL INCLUDE

 • Bilet de avion Bucuresti – Mexico City/ Cancun – Bucuresti compania KLM
 • Bilete de avion zboruri interne conform itinerariu
 • 12 nopti de cazare la hoteluri de 3* si 4*
 • Mesele conform oferta
 • Transport cu autocarul/ microbuz clasa Turist
 • Ghid local
 • Ghid roman

 

PRETUL NU INCLUDE

 • Taxele de aeroport zbor international 390 euro/persoana
 • Taxe de aeroport zbor intern 110 euro/persoana
 • Asigurarea medicala obligatorie
 • Excursiile optionole si intrari la obiectivele turistice din program
 • Cina festiva de revelion, 99 Euro/persoana
 • Orice al serviciu neincJus in program

 

GRUP MINIM – 30 PERSOANE

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori, tarifele se recalculeaza.

 

ORAR OE ZBOR INFORMATIV

                                            Plecari Sosiri

Bucuresti – Amsterdam       08:55   11:00

Amsterdam – Mexico City   14:30   18:50

Cancun – Amsterdam          21:05    14:40

Amsterdam – Bucuresti       16:20   20:10