REVELION 2016 PRAGA 30.12 de la 399 euro


REVELION 2016 PRAGA 30.12 de la 399 euro

 

REVELION PRAGA „a la Clarion”                 

Transport Avion TAROM | 5 zile | de la 399 Euro

 

30 decembrie BUCURESTI – PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:05 pentru imbarcare zborul TAROM RO225 Bucuresti – Praga cu decolare la ora 08:05. Sosirea la Praga la ora 09:00. Transfer in oras.                      Turul “orasului de aur” cu ghid local de limba romana. Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume. Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Continuam cu Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau Tur pietonal cu insotitorul de grup: Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala, zona Hradului Cazare hotel Clarion Congress 4*. Detalii pe  www.cchp.cz.

 

31 decembrie   PRAGA – KUTNA HORA

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in orasul medieval Kutna Hora. Kutna Hora este parte din patrimoniul UNESCO din 1995 si este considerata o adevarata bijuterie a Cehiei.  Originile orasului sunt strans legate de descoperirea si exploatarea numeroaselor mine de argint din zona, inca din secolul al X-lea. Din secolul XIII pana in secolul XVI orasul a concurat cu Praga din punct de vedere economic, cultural si politic, devenind resedinta favorita a multora dintre regii Boemiei si mai tarziu o parte importanta din imperiul Austro-Ungar. Emblema orasului este Biserica Sf. Barbara, patroana minerilor, cu arhitectura sa deosebita tronand deasupra intregii zone. Intoarcere la Praga si timp liber la dispozitie. Seara, optional, CINA FESTIVA „REVELION a la Clarion”in sala mare de festivitati a hotelului Clarion Congress. Suntem mandri sa va invitam la un eveniment special organizat la cumpana dintre ani. Bucurati-va de o petrecere extraordinara, un spectacol de Musical inedit dar si de o delicioasa cina de Revelion creata de Maestrul Bucatar Sef Miroslav Soukup si echipa sa. (cina, bauturi, program de divertisment cu muzica live si tarife conform descrierii).                  LA MULTI ANI 2016 ! Cazare hotel Clarion Congress 4*.

 

01 ianuarie   PRAGA – KASTELUL KARLSTEJN, LA MULTI ANI 2016 !

Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Intoarcere la Praga si timp liber la dispozitie. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului.  Cazare hotel Clarion Congress 4*.

 

02 ianuarie  KARLOVY VARY

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Tur pietonal cu insotitorul de grup si program de cumparaturi. Intoarcere la Praga. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare hotel Clarion Congress 4*.

 

03 ianuarie  PRAGA – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul TAROM RO226 cu decolare catre Bucuresti la ora 09:45. Aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:35

 

 

Hotelul Clarion Congress Prague 4* este localizat intr-o zona rezidentiala, la  doar 5 statii de metrou de centrul istoric al orasului (10 minute), fiind unul dintre cele mai noi si mai moderne centre de afaceri din Praga. Hotelul dispune de toate dotarile si facilitatile unei constructii noi, moderne, avand inclusiv o galerie comerciala si o statie de metrou incorporata. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV Satelit, Pay TV, telefon, mini bar, seif, uscator de par in baie. www.cchp.cz

 

Tarife  calculate pentru un grup de 30 platitori

 • 399 Euro adult loc in camera dubla
 • 239 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti      
 • 560 Euro adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Praga – Bucuresti, compania TAROM
 • 4 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4*
 • Tur de oras Praga cu ghid local de limba romana
 • Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup
 • Transferuri aeroport – tur de oras – hotel
 • Transfer hotel – aeroport
 • Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 135 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
 • Excursiile optionale
 • Cina festiva de Revelion (optionala)

            „REVELION a la CLARION”

Cina de Revelion cu program special si muzica live la Hotel Clarion Congress 4*

 

Suntem mandri sa va invitam la spectacolul „REVELION a la CLARION”,

un eveniment special organizat la cumpana dintre ani in sala mare de festivitati a hotelului Clarion Congress!

Bucurati-va de o petrecere extraordinara, un spectacol de Cabaret inedit dar si de o delicioasa cina de Revelion

creata de Maestrul Bucatar Sef Miroslav Soukup si echipa sa.

 

19:30-20:00            Welcome drink in foaier: un pahar de sampanie

20:00-23:45           Programul special de Revelion cu muzica live

Cina de revelion

Bauturile incluse in pachet:

– vin, bere, bauturi racoritoare

– 2 pahare de sampanie (la welcome drink si la toast-ul de la miezul noptii)

00:00-00:01            La multi Ani 2016! Directorul General al hotelului va invita sa inchinati un pahar de sampanie

00:01-01:00           Program oficial continua pana la ora 01:00

Tarif Adulti                             : 80 Euro

Tarif Copii 00-09,99 ani        : 40 Euro

 

Excursii optionale:

 • Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 € /adult, 15 €/copil 2-11,99 ani

Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, muzica live acordionist

(fara transfer, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

 

 • Excursie de la Kutna Hora: 35 €/adult, 25 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid local, ghid roman insotitor (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

 

 • Excursie de ½ zi la Castelul Karlstejn: 45 €/adult, 35 €/ copii 2-5,99 ani, 40 € /copii 6-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani.  Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos! (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

 

 • Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 €/adult, 35 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid local, ghid roman insotitor (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

 

 • Cina traditionala & spectacol folcloric: 30 €/adult, 20 €/copil 2-11,99ani

Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live

(Transfer cca: 10 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti