REVELION 2017 BUDAPESTA & VIENA – autocar – de la 299 euro – oferta expirata


REVELION 2017 BUDAPESTA & VIENA – autocar – de la 299 euro – oferta expirata

 

 

Revelion 2017 Budapesta & Viena – autocar

DATE DE PLECARE: 28.12.2016, 6 zile, autocar

 

 

Tarife standard:

Data plecare
28.12.2016 299 Euro

Camera single: 429 Euro; Pat suplimentar: 274 Euro

Excursii optionale

Tarife informative (minim 20 persoane):
Cina festiva de Revelion (optionala), 80 Euro/persoana;
Croaziera pe Dunare (cina bufet, vin, apa minerala, racoritoare si transfer autocar), 40 Euro/persoana;
Palatul Regal Godollo, 25 Euro/persoana (include transportul cu autocarul si biletul de intrare in palat);
Cina traditionala ungureasca (program folcloric, preparate traditionale, vin alb si rosu nelimitat, atat si apa minerala si transfer autocar) 40 Euro/persoana;

Program

Ziua 1: Bucuresti – Nadlac (625 km)

Ora 20.30 – Imbarcare din Bucuresti – in fata Parcului Garii de Nord (vis-a-vis de coloane).
Ora 21:00 – Plecare pe traseul Pitesti-Slatina-Craiova-Drobeta-Lugoj-Timisoara-Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

Ziua 2: Nadlac – Szeged – Budapesta (225 km)

In cursul diminetii vom trece in Ungaria pe la vama Nadlac si in jurul pranzului vom sosi la Budapesta, dupa formalitatile de cazare si pana spre dupa-amiaza, vom avea timp liber la dispozitie pentru odihna. La ora 19:00 vom face un tur panoramic “Budapesta by night” cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Seara, timp liber centrul orasului, in zona pietonala, renumita pentru magazinele si cafenelele sale, care pastreaza inca frumusetea si spiritul „imperial” al vremurilor si retur pe cont propriu la hotel sau croaziera pe Dunare intre Buda si Pesta cu cina inclusa pe vapor (program optional). Cazare la hotel Expo Congress 4*.

Ziua 3: Viena – Parndorf (480 km)

Mic dejun. Dupa micul dejun plecam spre capitala Austriei. Sosire in Viena in jurul orei 11.30 si vom face un tur panoramic cu autocarul pentru a admira Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber pentru cumparaturi pe Mariahilferstrasse. Pe drumul de intoarcere spre Budapesta, vom face oprire la Parndorf Outlet pentru shopping. Cazare la hotel Expo Congress 4* in Budapesta.

Ziua 4: Budapesta – Cotul Dunarii – La Multi Ani 2017!

Mic dejun. Astazi ne vom bucura de o excursie la Cotul Dunarii – Szentendre (orasel turistic), Visegrad (Castelul in exterior – fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii), Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare a regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii). Dupa amiaza intoarcere la Budapesta. Timp liber pentru pregatiri pentru noaptea de Revelion. Masa festiva de Revelion la un restaurant medieval, cu meniu complet, bauturi incluse (vin, bere, sucuri) si sampanie la miezul noptii (program optional). Cazare la hotel Expo Congress 4* in Budapesta.

Ziua 5: Budapesta – Godollo

Mic dejun. Excursie la Palatul Regal Godollo situat in localitatea cu acelasi nume, Godollo, la 30 de km de Budapesta. Construit in anul 1735, in perioada baroca, acest palat a fost facut cadou in 1867, ca si dar de incoronare, imparatului Franz Ioseph si imparatesei Elisabeta (Sissy) pentru a fi resedinta acestora in Ungaria pe perioada verii (program optional). La intoarcere, vom avea timp liber la dispozitie in centrul Budapestei. Seara, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII (program optional).

Ziua 6: Budapesta – Bucuresti (850 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti tranzitand Romania: Nadlac – Arad – Timisoara – Drobeta – Craiova – Slatina – Pitesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.