REVELION 2017 SRI LANKA de la 1780 euro – oferta expirata


REVELION 2017 SRI LANKA de la 1780 euro – oferta expirata

 

 

REVELION SRI LANKA 

 

 

Ziua 1. BUCURESTI – DUBAI – COLOMBO Plecare de pe Otopeni cu Fly Dubai la ora 13:35 si aterizam pe aeroportul din Dubai la ora 20:15 pentru escala. La ora 23:20 plecam spre Sri Lanka.

Ziua 2. COLOMBO – WAIKKAL Aterizam pe aeroportul Bandaranaike la ora locala 05:15. Veti fi primiti cu faimoasele ghirlande de flori, apoi aveti un transfer spre hotelul din Waikkal, una dintre statiunile situate pe coasta de vest a insulei Sri Lanka. Aveti timp liber la dispozitie pentru odihna. Seara vom avea o cina festiva si sarbatorim trecerea dintre ani. La multi ani 2017! Cazare la Suriya Resort in Waikkal sau similar.

Ziua 3. WAIKKAL Mic dejun. Azi ne vom bucura de o zi libera pentru plaja si relaxare – cel mai bun mod de incepere a noului an. Cazare la Suriya Resort in Waikkal sau similar.

Ziua 4. WAIKKAL Mic dejun. Timp liber pentru plaja si activitati optinale. Cazare la Suriya Resort in Waikkal sau similar.

Ziua 5. WAIKKAL – DAMBULLA – MINNERIYA – DAMBULLA Dupa micul dejun pornim spre Dambulla, un oras din centrul insulei, unde ne vom caza. Seara mergem intr-un safari in Parcul National Minneriya care ofera oportunitatea de a vedea turme de elefanti, parcul fiind traversat de coridorul ce trece si prin parcurile Kaudulla si Wasgamuwa pe care elefantii il traverseaza de-a lungul anului. Peste 300 de elefanti pot fi observati in parcul ce ocupa cativa kilometri patrati din Rezervatia Minneriya. In fiecare an, in lunile august si septembrie, elefantii salbatici in cautare de mancare si apa se alatura turmelor de elefanti ce deja convietuiesc in Parcul National Minneriya. Cazare la Amaya Lake in Dambulla sau similar.

Ziua 6. DAMBULLA – SIGIRIYA – KANDY Dupa micul dejun plecam spre stanca Sigiriya – Fortareata cerului, ridicata in secolul al V-lea de regele Kayappa. Descoperirile arheologice au atestat existenta unui plan urban bine dezvoltat, arhitectura, gradini, tehnologie hidraulica si arta. Doamnele cerului din Sigiriya, peretele cu oglinzi si scarile leului stau marturie splendorii vremurilor trecute. Sigiriya este declarat patrimoniu mondial UNESCO. Plecam spre Kandy, iar pe drum face o oprire la gradinile cu condimente din Mathale, unde aveti ocazia sa gasiti condimentele pentru care Sri Lanka este celebra. Pentru o experienta completa veti beneficia si de o sesiune de 15 minute de masaj in interiorul gradinii. Continuam apoi spre orasul Kandy, unde ne vom caza. Cazare la Amaya Hills in Kandy sau similar.

Ziua 7. KANDY – PINNAWALA – KANDY Servim micul dejun si mergem sa vizitam Ofelinatul de Elefanti Pinnawala. Infiintat in 1975 de catre departamentul zoologic de stat cu doar cativa pui de elefant, astazi a devenit o atractie turistica majora. Puii de elefant sunt hraniti cu biberonul si se racoresc in raul Maha Oya situat in apropiere. Acestia sunt hraniti de 3 ori pe zi la ora 9:15, 13:15 si 17:00. Seara asistam la un concurs de show-uri culturale in centrul orasului, apoi vizitam Templul Dintelui Sacru in timpul ceremoniei “pooja” unde relicva dintelui lui Buddha este venerata. Daladamaligawa sau Templul Dintelui este un loc de care localnicii sunt foarte mandri si devotati. Cazare la Amaya Hills in Kandy sau similar.

Ziua 8. KANDY – LABOOKELLIE – NUWARA ELIYA Dupa micul dejun avem un transfer cu autocarul catre gara Peradeniya. De aici calatorim cu trenul spre Nanuoya, apoi luam autocarul pentru a ajunge la Nuwara Eliya. Pe drum vizitam plantatia de ceai Labookallie, un loc popular atat printre localnici cat si pentru turistii care calatoresc intre Nuwara-Eliya si Kandy care se opresc pentru a-si procura ceai Labookellie proaspat de inalta calitate. Acest centru al ceaiului s-a extins, a fost renovat pentru a oferi vizitatorilor servicii mai bune intr-un cadru confortabil si relaxant. Compania ce se ocupa cu producerea ceaiului, Mackwoods ofera vizitatorilor un tur ghidat al fabricii, pentru o experienta educationala in ceea ce priveste procesul de cultivare si manufacturare a ceaiului. Cazare la hotel Black Pool in Nuwara Eliya. ● hoteluri ● BONUS: asigurare medicala si storno

Ziua 9. NUWARA ELIYA – COLOMBO Servim micul dejun si pornim spre Colombo, capitala comerciala si cel mai mare oras din Sri Lanka. Aici avem parte de un tur de oras, in care vom vizita Fortul Colombo, vechiul centru administrativ si de afaceri, unde isi au sediul principalele institutii financiare. Pettah, bazarul oriental, strazile aurarilor, Insula Sclavilor cu Templul hindus Sri Murugan, primaria si parcul Viharamahadevi. Vedem si Gradinile de Scortisoara, unde locuiesc persoanele influente din Sri Lanka. Vom admira la exterior Piata Independentei si Sala de Conferinte BMICH. Facem o ultima oprire pentru o sesiune de shopping la ODEL, un adevarat paradis al celor care vaneaza chilipiruri de la branduri renumite. Seara tarziu ne pregatim pentru zborul catre casa.

Ziua 10. COLOMBO – DUBAI – BUCURESTI Plecam spre Dubai la ora 1:10 cu compania Fly Dubai, unde vom ajunge la ora 04:50 pentru escala. La ora 09:20 avem programat zborul spre Bucuresti, iar la ora 12:50 aterizam pe aeroportul din Otopeni.

 

SERVICII INCLUSE:

zbor Bucuresti – Colombo – Bucuresti;

7 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*;

Cina festiva in noaptea de Revelion; toate transferurile si excursiile; insotitor roman pe toata durata circuitului si ghid local;

jeep safari;

asigurare medicala + asigurare storno (valoare storno asigurata pana la 21.000 lei / calatorie);

 

SERVICII NEINCLUSE:

taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale (se achita obligatoriu la inscriere): 200€ transport in zilele 3 si 4 (destinate relaxarii pe plaja in Waikkal); bacsisurile pentru ghizii locali;

taxa de viza 35 € (se obtine online);

Alte servicii decat cele mentionate .

 

PLECARI                        LOC IN CAMERA DUBLA                     SUPLIMENT SINGLE

30 Decembrie                             1780 €                                                     490 €

Tarif Early Booking                       1669 €                                                    490 €

 

 

ORAR DE ZBOR (compania Fly Dubai) –

ore locale 30-Dec Bucuresti 13:35 Dubai 20:15 Dubai 23:20 Negombo 05:15

08-Ian Negombo 01:10 Dubai 04:50 Dubai 09:20 Bucuresti 12:50