REVELION 2020 HONG KONG de la 990 euro- oferta expirata


REVELION 2020 HONG KONG de la 990 euro- oferta expirata

 

 

 

De la 990 € + 499 euro (taxe de aeroport)
7 zile – Avion

D A T A D E P L E C A R E :
28.12.2019

 

Program
 Ziua 1 (28.12). București –Hong Kong Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escala, spre Hong Kong.
 Ziua 2. (29.12) Sosire în Hong Kong
Aterizăm pe Aeroportul Internațional din Hong Kong și avem transfer la hotel pentru cazare la Hotel Harbor Plaza North Point 4* sau similar.
 Ziua 3. (30.12) Insula Hong Kong si Kowloon Tur După micul-dejun, plecam cu autocarul spre faimosul Victoria Peak pentru a ne bucura de cele mai frumoase priveliști asupra Hong Kong-ului; apoi vizităm „Satul plutitor din Aberdeen”, un loc renumit pentru așa-numiții „oameni de pescuit”, denumire dată localnicilor care își petrec cea mai mare parte din timp în bărci de pescuit și care ating rareori țărmul. Urmează să facem o plimbare pitorească de-a lungul țărmului, unde vom vizita una dintre cele mai cunoscute și înstărite zone ale Hong Kong-lui, frumoasa Bay Repulse, cu vederi magnifice la Marea Chinei de Sud. Ne vom bucura de un prânz tradițional „Dim Sum” într-un restaurant cu specific, în al cărui meniu vom descoperi unele dintre cele mai renumite feluri de mâncare ale metropolei. Cu bateriile încărcate, ne vom continua turneul de pe Kowloon pentru a lua pulsul vieții de zi cu zi a locuitorilor, în piețele de fructe și legume viu colorate, în faimoasa piață de jad, precum și în piața de flori și cea de păsări. Ne încheiem periplul în „Templul Wong Tai Sin”, în care pășim ușor pentru a nu-i perturba pe cei care se roagă în liniște. Ne întoarcem la hotel pentru odihnă.
 Ziua 4. (31.12) Hong Kong – Macao (optional)
Dupa micul de dejun, putem merge intr-o o excursie opțională în Macao cu pranz inclus. Macao este cea mai veche colonie europeană din Orientul Îndepărtat, ce a asimilat elemente culturale portugheze, păstrându-și totodată vii tradițiile milenare. Arhitectura tipic portugheză a multor clădiri i-a adus orașului un loc în Patrimoniul UNESCO. Vedem, printre altele, ruinele Bisericii
romano-catolice Sf. Paul, devenite emblemă pentru Macao, dealul Penha, Piaţa Senatului, Fortăreața Fort Mountain, Poarta Barierei, monumentul Lotus Flower in Full Bloom, vizităm Templul zeiței A-Ma și Insula Taipa. Facem o scurtă pauză de respiro, moment de răgaz în care ai timp să îți pui în valoare talentul artistic, prinde cadrele perfecte cu atmosfera din acest oraș. Apoi, vizităm un cazino renumit din Macao, replică a cazinoului Venice din Las Vegas. Seara, vom reveni la hotel in jurul orei 18:00.
Seara putem opta pentru a petrece trecerea dintre ani, in satul pescaresc “Lei Yue Mun”, unde ne asteapta o cina cu 9 feluri de mancare chinezesti. Dupa cina, vom merge intr-o croaziera pentru a vedea minunatul joc de artificii, iar dupa miezul noptii vom fi transportati inapoi la hotel.
 Ziua 5. (1.01) Hong Kong – Lantau (optional)
Luam micul dejun si plecăm într-o nouă aventură: ne așteaptă o excursie Revelion Hong Kong 2019-2020
opțională în Lantau cu pranz inclus. Insula Lantau este cea mai mare dintre insulele Hong Kong-ului și ascunde văi luxuriante, munți înalți și sate tradiționale pescărești. Vedem cea mai mare statuie din bronz aflată în aer liber din lume, Big Buddha, înaltă de 26 de metri, și ne relaxăm pe plajele sălbatice, ascultând valurile. Turul insulei se încheie cu o plimbare cu funicularul, care oferă o panoramă superbă asupra Mării Chinei de Sud și Parcului Natural Lantau. Revenim seara la hotelul nostru din Hong Kong pentru cazare.
 Ziua 6. (2.01) Hong Kong – Disneyland Hong Kong (optional)
Dacă tot vizitezi Hong Kong, trebuie neapărat să vezi parcul de distracții Disneyland de aici. Putem alege o excursie opțională la Disneyland-ul din Hong Kong, pentru a ne transpune în faimoasa lume de basm și a ne aminti de copilărie. Te așteaptă o lume plină de fantezie, iar dacă nu ești fan al personajelor celebre, vei putea căuta adrenalina și aventura într-una dintre secțiunile tematice pline de activități ce nu te vor lăsa să te plictisești. Revenim seara la hotelul din Hong Kong pentru cazare.
 Ziua 7. (3.01) Hong Kong – București
Dupa micul dejun si check-out, avem o zi libera la dispozitie si, poate, câteva ore pentru shopping. Seara, la ora 19:30, suntem transferati la Aeroportul Internațional din Hong Kong, de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre București.

B I N E D E Ş T I U T
 Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru
obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată
intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al
părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
 Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
 Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
 Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
 Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua ;
 Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.
 Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.

 

BEST DEAL                                                                                            PROMO                                                                           STANDARD

990 E + 499 € (taxe de aeroport)                               1090 €+ 499 € (taxe de aeroport)                        1190 €+ 499 € (taxe de aeroport)
 Avans 50% la înscriere;                                                         Avans 30% la înscriere

 Diferenţa de plată pâna la 60 de                                        Diferenţa de plată până la 60 de zile                              Diferenţa de plată până la 35 de zile
zile înainte de data plecării;                                                 înainte de data plecării;                                                    înainte de data plecării;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!                                       ATENTIE! LOCURI LIMITATE!                                      Nu se cumulează cu alte reduceri;

S U P L I M E N T E
 Supliment de single 450 €
 Cina Festiva Revelion 170 €/pers (optional se alege la inscriere) – Grup minim 20 persoane!
 Excursie la Lantau cu pranz inclus 120 € / pers. (optional se alege la inscriere) – Grup minim 10 persoane!
 Excursie la Macao cu prânz inclus 160 € / pers. (optional se alege la inscriere – Grup minim 10 persoane!
 Excursie la Disney Land si bilet intrare 140 € / pers. (optional se alege la inscriere) – Grup minim 10 persoane!