REVELION 2017 Brugge & Amsterdam de la 495 euro – oferta expirata


REVELION 2017 Brugge & Amsterdam de la 495 euro – oferta expirata

BRUGGE & AMSTERDAM

Perioada: 28.12.2016 – 02.01.2017

(6 zile / 5 nopti)

   

Ziua 1 (28.12): BUCURESTI – AMSTERDAM – BRUGGE

Intalnire la ora 04:00 (dimineata) la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Amsterdam. Sosire la ora locala 08:05 si transfer catre Brugge unde vom avea un tur pietonal cu insotitorul de grup, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Cazare la hotel Velotel 4* sau similar in Brugge.

Ziua 2 (29.12): BRUGGE

Micul dejun. Timp liber pentru primbari individuale sau, optional, excursie in capitala Belgiei, Bruxelles, unde se vor admira principalele atractii ale orasului: cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis – mascota orasului, Grand Place – considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare in Brugge.

Ziua 3 (30.12): BRUGGE – AMSTERDAM

Mic dejun. Plecam catre capitala Olandei, Amsterdam, unde avem prevazut un tur panoramic de oras de jumatate de zi cu ghid local. Aici admiram Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel. Cazare la hotel Dutch Design Artemis 4* sau similar in Amsterdam.

Ziua 4 (31.12): AMSTERDAM

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari prin centrul orasului cu insotitorul de grup.  Spre seara, ne pregatim de petrecerea in aer liber din piata Nieuwmarkt. De asemenea, putem alege una dintre numeroasele cafenele aflate pe stradutele incantatoare ale orasului. Cazare.

Ziua 5 (01.01): LA MULTI ANI 2017! AMSTERDAM

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom avea un tur panoramic si vom admira Palatul Regal – resedinta regelui, cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Mergem apoi in orasul Delft, unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua vizita cu cel mai mare port al Europei – Rotterdam. Seara vom reveni in Amsterdam.

Ziua 6 (02.01): AMSTERDAM – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 12:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:45 si sosire in tara la ora 00:30 (03.01.2017).

 

PRET/persoana: 495 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 285 EURO

Capacitate maxima camere: 2 persoane

 

 • transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam si retur, compania KLM;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti la hotel Velotel 4* sau similar in Brugge si 3 nopti la hotel Dutch Design Artemis 4* sau similar in Amsterdam;
 • transferuri aeroport Amsterdam – hotel in Brugge (28.12), hotel in Amsterdam – aeroport Amsterdam (02.01);
 • transport cu autocar local Amsterdam – Brugge si retur;
 • tururi de oras de o jumatate de zi (3 ore) in Brugge (pietonal) cu insotitorul de grup si Amsterdam (autocar) cu ghid local;
 • insotitor roman de grup.

 

 • taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • bagaj de cala (optional): 30 EURO/dus-intors, pret valabil pentru posesorii cardului Flying Blue Ivory (se achita in agentie);
 • bacsisurile (recomandate): 20 EURO/persoana – se achita reprezentantului agentiei;
 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata): ~ 24 lei/persoana (pentru persoane pana la 60 de ani);
 • asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno + medicala: 57 lei/persoana-pana la 60 ani).