SEJUR 2016 MALTA – charter – de la 299 euro – oferta expirata


SEJUR 2016 MALTA – charter – de la 299 euro – oferta expirata

SEJUR CHARTER INSULA MALTA

  • – oferte speciale –

 

BELLA VISTA 4* (confort 3*) – QAWRA

 

Plecari Tarif
pachet
(HB)
Suplim. single Tarif pachet
A 3 a persoana
(HB)
02.06; 09.06 299 150 299

BONUS: Demipensiune si Jacuzzi

 

 

SEASHELLS RESORT AT SUNCREST 4* – QAWRA –  ALL INCLUSIVE

PLECARI Tarif pachet
(AI)
 
Suplim.
Single
Tarif pachet a 3-a pers
(AI)
Copil
2-11,99 ani
(AI)
02.06; 09.06 599 115 557 180

 

 

 

SEASHELLS RESORT AT SUNCREST 4* – QAWRA –  ALL INCLUSIVE

PLECARI Tarif pachet
(AI)
Suplim.
Single
Tarif pachet a 3-a pers
(AI)
Copil
2-11,99 ani
(AI)
07.07; 14.07; 21.07; 28.07; 04.08; 11.08; 18.08; 25.08; 699 185 635 180

 

 

TARIFUL PE PACHET INCLUDE:

7 NOPTI CAZARE CU MIC DEJUN – 7 ZILE

BILET AVION CURSA CHARTER ( AIR MALTA ) – AIRBUS A320 (168 locuri) – BUCURESTI OTOPENI – MALTA – BUCURESTI OTOPENI

ASISTENTA TURISTICA IN LIMBA ROMANA 

BAGAJ DE CALA 20KG/ PERSOANA  BAGAJ DE MANA 10 KG/ PERSOANA 

O EXCURSIE LOCALA

 

NU SUNT INCLUSE:

TAXE DE AEROPORT (handling inclus) – 95 EURO / PERS. – obligatorii (inclusiv copii) / Copiii 0-1,99 ani (infanti) platesc 25 euro 

TRANSFER AEROPORT HOTEL SI RETUR – 10 euro/pers. 

ASIGURAREA MEDICALA – 36 lei (valabila pentru 8 zile)  ASIGURARE TURIST PLUS PREMIUM (RECOMANDATA) – 71 lei (valabila pentru 8 zile) 

BAUTURILE LA SUPLIMENTUL DE MASA

 

ORAR DE ZBOR: 

OTOPENI 17:50 – LA VALETTA 19:00, LA VALETTA 13.50 – OTOPENI 17.00

 

EXCURSII OPTIONALE

1. TURUL INSULEI GOZO – 60 EURO ( COPII 35 EURO ) – ( ferryboat si lunch inclus ) “ESENTELE TARI SUNT IN STICLUTE MICI”; Aceiasi parere o veti avea dupa ce vom vizita mica insula, GOZO 1: “ XLENDI”, fost sat pescaresc, acum statiune turistica, unde vom fi serviti cu masa de pranz.  TAINE CULINARE : intalnire cu bunatatile gozitane – degustare si shopping.  “TA’ PINU”, biserica facatoare de minuni, loc de pelerinaj pentru nenumarati credinciosi. “FEREASTRA ALBASTRA”, loc feeric unde marea, de un albastru turcoaz, si stancile aramii ne vor da un spectacol de neuitat. (Optional: plimbarea cu barca: 3,5 euro si timp de baie in mare).

2. TURUL VALLETTA / MDINA / MOSTA – 50 EURO ( COPII 30 EURO )  Tur de forta in istoria insulei de la granita maritima dintre Occident si Orient dar si intre Europa si Africa. Istorie, politica, razboi, arta, stiinta, religie si contraste intre popoare si culturi. Trei orase, fiecare cu istoria lui. Valletta, oras modern dar vechi de peste 400 ani, capital Marilor Maestri, ce poarta numele celui care a invins turcii in marele asediu. Obiective: CoCatedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri si Gradinile Barrakka. Vizitam apoi Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, “Orasul Tacerii”. Aici veti recunoaste poate scene din filme ca “Gladiatorul” si “Contele de Monte Cristo”. Vom incheia ziua cu Mosta, unde vom fi incantati de cea mai masiva constructie bisericeasca din Malta: Domul Bisericii Sf. Maria.

3. FESTA – 15 EURO Maltezii sunt un popor care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, chiar daca are doar 1000 de locuitori, are macar o zi pe timp de vara in care sarbatoresc un sfant sau un eveniment. Noi vom merge sa petrecem cu ei la aceaste sarbatori. Acolo veti vedea defilari cu fanfara, chioscuri cu bunatati, lumini, statui, procesiuni si focuri de artificii in aer si la sol, cum n-ati vazut vreodata.

4. TURUL MALTEI – CROAZIERA – 50 EURO ( COPII 30 EURO ) – lunch inclus O excursie relaxanta, care va va dezvalui frumusetea falezelor, grotelor si porturilor malteze, la care nu veti avea nevoie de asistenta turistica. Turul Maltei va va oferi si un pranz la bordul navei cand aceasta va fi ancorata in faimoasa Laguna Albastra din insula Comino. Aici veti avea ocazia sa innotati in cea mai cristalina apa a Mediteranei si sa va bucurati de soare pentru 3 ore cel putin. La intoarcere veti regreta ca trebuie sa coborati de pe nava.

5. VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE– ADULTI 35 EURO (COPII 25 EURO) – BILETELE LA OBIECTIVE INCLUSE IN PRET (plimbarea cu barca nu este inclusa in pret – 8 euro / 4 euro pt. copii) Lectie de geologie, preistorie dar si istorie. Geologie: Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri.(Timp de baie in mare). Preistorie: templele din Hagar Qim, unde primii oameni care au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Istorie: Vittoriosa este orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti.

6. TURUL SICILIEI – 150 EURO (COPII 90 EURO) (catamaran inclus) Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel ca in maxim 2 ore ajungem in POZZALLO, port din sudul Siciliei. Un autocar modern, special pentru turistii MALTA TRAVEL, ne va indrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Messina, pentru a vizita timp de cel putin 3 ore, Perla Mediteranei: TAORMINA, cu frumoasele ei strazi, gradini si vestigii grecesti si romane. Inainte de a ajunge in Taormina, vom face un scurt popas in orasul baroc, NOTO. Apoi ne asteapta cel mai mare vulcan al Europei, ETNA, unde vom poposi la 2000 metri altitudine pentru peisaje unice in Europa.