SEJUR 2016 REP. DOMINICANA – Oferta Speciala – Hotel BE LIVE COLLECTION PUNTA CANA 5* – 1374 euro – oferta expirata


SEJUR 2016 REP. DOMINICANA – Oferta Speciala – Hotel BE LIVE COLLECTION PUNTA CANA 5* – 1374 euro – oferta expirata

Hotel Be Live Collection Punta Cana 5*

TARIF TOTAL:  ̶ ̶1̶5̶8̶7̶ ̶̶̶E̶̶̶u̶̶̶r̶̶̶o̶̶̶ 1374 euro / persoana / pachet

Sejur de 5* / 7 nopti/ avion inclus

* Reducere 213 euro / persoana / pachet – sejur 7 nopti / pt rezervari facute cu un avans de 60% > 25.05.2016

Perioada: 01 – 08 octombrie 2016

 

TARIFUL INCLUDE:

– cazare 7 nopti, camera dubla standard, hotel BE LIVE Collection 5* Punta Cana;
– masa ALL INCLUSIVE;
– transport avion compania AIR FRANCE: Bucuresti – Punta Cana – Bucuresti
– transfer aeroport – hotel – aeroport;

 

Nu sunt incluse:

– taxe de viza;
– asigurare medicala/ storno travel( aproximativ 10 euro/ persoana);
– alte excursii si activitati optionale care pot fi furnizate la cerere;

 

Be Live Collection Punta Cana se află la aproximativ 300 m de plaja de la Oceanul Atlantic și la 20 de minute de Aeroportul International Punta Cana. Proprietatea are camere cu terasă sau balcon.

Camerele de la Be Live Colectia Punta Cana oferă aer condiționat, TV prin cablu și minibar. Cutia de valori din cameră este disponibilă la un cost suplimentar.

Complexul pune la dispoziție 8 piscine, iar zona dedicată exclusiv adultilor are si cadă cu hidromasaj. Seara sunt organizate spectacole si programe de divertisment.

Restaurantul principal servește mancăruri tip bufet din bucătăria internațională, iar Rodizio, restaurantele gourmet și cele cu specific italienesc, mexican și asiatic oferă preparate à la carte. De asemenea, oaspetii pot urmări programe sportive la TV-urile cu ecran de mari dimensiuni din bar.

Un teren de golf și un club de iahting și de pescuit sunt situate aproape de Be Live Collection Punta Cana. Complexul se află in partea de est a coastei insulelor Caraibe.

Cabeza de Toro este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de snorkeling, natură și activități in aer liber.

*Oferta se supune unor conditii speciale de rezervare si confirmare si include Reducere 213 euro/persoana/sejur. Aceasta oferta este valabila, in limita locurilor disponibile pana la data de 25.05.2016! Primul venit, primul servit – va multumim pentru intelegere!

**Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
***Oferta agentiei noastre este mult mai variata – in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
****Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util – oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!

NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul – cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.