SEJUR 2018 autocar CROATIA – VILA GASPAR 3* de la 249 euro


SEJUR 2018 autocar CROATIA – VILA GASPAR 3* de la 249 euro

CROATIA 2018 – VILA GASPAR 3* 
Program

 

 • ZIUA 1 – Bucuresti – Belgrad

Intalnire cu insotitorul de grup la ora si locul stabilite in diagrama de plecari (anexata la pagina urmatoare). Plecare spre Belgrad pe traseul București – Timișoara – Belgrad. Cazare in Belgrad la hotel de 3*.

 

 • ZIUA 2 – Belgrad – Zagreb – Biograd na Moru

Dimineata plecare catre Zagreb. Capitala croată oferă o perspectivă frumoasă, încadrată de Muntele Medvednica. Orasul a rezistat eroic atacurilor turcesti dar și cutremurului devastator din 1880. Încercările trăite de-a lungul timpului se văd, azi, în Zagreb, în două moduri. Pe de altă parte, palatele, parcurile și aria comercială arată că în Zagreb oamenii știu să se bucure de viață! Sosire si cazare în Biograd na Moru.

 

 • ZILELE 3 – 8 Vă recomandăm următoarele excursii opționale

Split si Trogir

Trogir este „orasul-muzeu”, sit UNESCO care dezvăluie o mulțime de atractii istorice minunate, de la ziduri medievale și bastioane, la străzi pitorești și arcade. Catedrala Sf. Laurențiu, datează din anul 1213 dominand peisajul atracțiilor turistice din Trogir, este amplasata in centrul  vechi al orasului. Statuile lui Adam si a Evei „pazesc” intrarea in catedrala, iar daca vrei sa admiri de la inaltime frumoasa piateta poti urca pana la etajul superior. Dupa catedrala se afla Turnul  cu Ceas si Loggia, ramasite ale unei biserici mici „Sf Sebastian”.

Palatul Primăriei-Rectorului sau Palatului Ducelui este o constructie foarte frumoasa cu o fantana in curte, o scara interioara cu motive gotice, iar pe interior la partea superioara multiple blazoane ale vechilor si importantelor familii din Trogir. Pe niste strazi inguste trecand pe langa numeroase terase, si apoi pe langa Manastirea “Sf. Nicolae”, se iese pe bulevardul de promenadă al orasului-muzeu, intitulat Riva. Printre palmieri si tarabe cu fel de fel de suveniruri se află statuia lui Augustin Kazotic, un umanist si episcop nascut in Trogir. În partea de sud-est a orasului se află Fortareata Kamerlengo , fosta resedintă a guvernatorului venetian. Alaturi se află Turnul Sf. Marcu, o construcţie circulara care corespundea candva cu fortareata si adapostea artileria capabilă sa apere orasul de fortele care veneau dinspre mare.

Din Trogir se pleacă spre orașul Split, cel de-al doilea oraş al Croaţiei – o adevărată nestemată la malul mării, un amestec spectaculos de vechi și nou, de clădiri istorice unice, cu plaje cosmopolite și o peninsulă împădurită numită “Marjan”. Se viziteză Catedrala cu faimosul turn cu clopot, Templul lui Jupiter, iar lângă se pot observa ruinele romane şi câteva clădiri medievale. Se merge către inima orașului vechi unde se află cetatea antică cu fortificațiile vechiului palat roman Palatul Diocleţian, construit la comanda împăratului. Rătăcim pe aleile medievale pline de viață unde avem de ales între magazine cochete, restaurante apetisante și galerii de artă.

 

Zadar si Plitvice

Zadar este un oraș istoric pitoresc în care se face tur pietonal în centrul istoric.

Orasul se remarcă prin numeroasele biserici care au supravietuit raidurilor aeriene in timpul celui de-al doilea război mondial. Catedrala Sf. Anastasia din secolul al XIII-lea, este cea mai mare și mai frumoasă biserică romană din Dalmația. Înscrisă pe lista Patrimoniului UNESCO, rezervația Plitvice, atrage peste un milion de vizitatori, fiind și cea mai veche rezervaţie naturală din sud-estul Europei. Este unul dintre cele mai spectaculoase şi mai salbatice locuri din Europa. Lacurile terasate ce se varsă în cascade produc curcubee spectaculoase, vegetația de un verde intens este îmbăiată în vapori de apă cristalină și pe alocuri se pot zări celebrele peșteri carstice. Este pur și simplu o minune a naturii, înconjurată de munţi si păduri dese, neatinse de civilizație.

 

Sibenik si Parcul Krka

Sibenik este un oraş situat la vărsarea râului Krka.  Oraşul caselor şi a străzilor din piatră, Sibenik are unul dintre cele mai ample arhipelaguri, pe lângă acesta având şi numeroase insule şi insuliţe, văi  si o mare albastră cristalină. Este printre primele din Europa care au apeduct şi producţie electrică proprie, chiar şi înaintea Vienei şi a Parisului.  Astăzi, un oraş plin de spiritul dalmatin, de cântece, vin, cu multe aspecte autohtone, o destinaţie care merită să fie vizitată. Parcul National Krka, regiune de-a lungul raulul Krka, caracterizată printr-o bogată floră și faună. Este cunoscut pentru numeroasele cascade care, ca şi la lacurile Plitvice, s-au format prin depunerea de travertin, o formă specială de calcar. Zona de cascade numita Skradinski Buk, care este aproape de localitatea Skradin, eate una din cele mai vizitate din intregul parc si una din cele mai cunoscute frumuseți ale Croației.

 

Insula Pasman

Insula Pašman este separată de coastă printr-un canal a cărui mare este cristalină datorită puternicilor curenti marini. Una dintre cele mai importante atractii ale insulei este mănăstirea Sf. Cosma și Damian, situată pe dealul Ćokovac deasupra orasului Tkon , construită în secolul al 12-lea. Benedictinii păstrează în ea o colecție de arte sacrale, în timp ce franciscanii au ales localitatea Kraj pentru ridicarea mănăstirii Sf. Domnius în secolul al 14-lea.

 

 • ZIUA 9 – Biograd na Moru – Belgrad

Dupa micul dejun, se pleaca spre Belgrad. Cazare la hotel de 3* în Belgrad.

 

 • ZIUA 10 – Catre Romania …

Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și plecăm spre România.

 

 

 

Detalii îmbarcare Transport Autocar

Oraṣul de ȋmbarcare Ora Punctul de plecare
București 06.30 Noul Terminal MementoBUS (situat in spatele Autogarii IDM, vis-à-vis si de Magazinul IDM si Gara Basarab (acces dinspre Sos. Orhideelor/Pod Basarab)
Pitești 07.30 Petrom ieşire Piteşti Est
Râmnicu Vâlcea 09.00 Petrom ieşire Pasarela Nord
Sibiu 12.00 Petrom Obor Calea Şurii Mari
Sebeș 12.30 Rompetrol ieşire Lancrăm
Deva 12.30 McDonald’s GARĂ
Timișoara 16.30 Benzinaria Gazprom Dumbravita

 

OBSERVAȚII

-Orele sunt informative și pot suferi modificări în funcție de trafic;

-Transferurile se realizează pentru minim 4 persoane/oraş

-Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întȃlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită;

-Distribuirea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierii;

Villa Gaspar Pension 3*, mic dejun

 

 • Localizare

Vila este situată la câteva minute de mers pe jos până la plajă, în stațiunea Biograd Na Moru.

 • Facilități vilă

Vila dispune de restaurant, recepție, parcare, aer condiționat, grădină, terasă, grătar, bucătărie, loc de joacă pentru copii.

 • Facilități camere

Camerele sunt dotate cu AC,  TV, balcon, baie cu duș, WiFi. Grad maxim de ocupare 2 adulti și un copil.

 

Biograd na Moru este o locaţie magică, înconjurată de păduri aromate de pini, piscine şi plaje minunate.

TRANSPORT        

Supliment transport autocar din București  95/pers.

Plecări cu autocar în fiecare Vineri;

                         Intrare la cazare în fiecare Sâmbătă.

DATE DE PLECARE STANDARD

Loc în  DBL

FIRST MINUTE

Loc în DBL cu  REDUCERE 35%  aplicată până la 31.03

22.06, 29.06, 06.07 383 € 249 €
13.07, 20.07, 31.08, 07.09 427 € 278 €
27.07, 03.08, 10.08, 17.08, 24.08 460 € 299 €
Reducere un copil 6-11.99 ani in camera

DBL cu pat suplimentar

  60  €
Reducere un copil 12-17.99 ani in camera

DBL cu pat suplimentar

  10  €
Supliment SGL   240 €
 

București, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Sebeș, Deva, Timișoara – 95 €/ pers.

*Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

PLECĂRI

 • In fiecare Vineri începând cu 22 iunie.

 

PLECĂRI DIN

București, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Sebeș, Deva, Timișoara.

 

INTRARE LA CAZARE

 • In fiecare Sâmbătă începând cu 23 iunie.

 

Avans la înscriere

 • Minim 30% – camera standard.

 

TARIFUL INCLUDE

 • Transport autocar;
 • 2 nopți cazare hotel 3* în Belgrad;
 • 7 nopti cazare Vila Gaspar 3* în Biograd na Moru
 • Mic dejun;
 • Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
 • Asistență turistică locala*

*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare (pentru turistii care opteaza pentru transport autocar) sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

 

Tariful nu include

 • Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice;
 • Programe optionale.