SEJUR 2021 THASSOS HOTEL AERIA 3* all inclusive de la 174 euro/persoana


SEJUR 2021 THASSOS HOTEL AERIA 3* all inclusive de la 174 euro/persoana

Thassos – Insula de Smarald

 

Program

 • ZIUA 1 – Către ..

Întâlnire cu însoţitorul de grup la locul şi ora stabilite în diagrama de îmbarcări. Ne îndreptăm spre insulă Thassos pe traseul ales şi în funcţie de oraşul de îmbarcare. Pe timpul nopţii vom traversa Bulgaria.

 • ZIUA 2- Thassos, insula de smarald

În cursul dimineţii vom intra în Grecia şi ne vom îndrepta spre Kavala, al doilea oraş ca importanță geografică şi istorică din regiunea Macedonia  şi apoi spre portul Keramoti unde ne îmbarcăm pe ferry-boat pentru a traversa Marea Egee şi a ajunge în  Insula Thassos. După circa 30 minute păşim pe tărâmul insulei de smarald în capitala acesteia, Limenas. Cazare Hotel/Vila.

 • ZIUA 3 – 8 Vă propunem să participați la urmatoarele excursii opționale:

* Plimbare cu vaporaşul: plecăm din staţiune şi imediat ce ieşim din port vom servi o gustare, o cafea şi vom admira peisajul. Facem prima oprire pentru pescuit. Amatorilor li se vor da unelte speciale, cu momeală gata pregătită. Următoarea oprire este pentru baie şi distracţie, până se prepară prânzul barbeque pe care îl veţi servi pe vaporaş. Mâncăm legănaţi de valurile mării, apoi ne plimbăm de-a lungul coastei şi mai oprim în câteva golfuleţe pentru înot. Pe vas putem face plajă.

* Kavala, oraşul amfiteatru: Traversăm pe continent cu ferry-boat-ul, mergând spre Kavala. Pe drum, ghidul ne va povesti istoria oraşului şi vom admira superba panoramă a acestuia înainte de a intra în oraş. Toate casele au aici vedere spre mare. În Kavala avem program liber, putem merge să vizităm cetatea, Imaretul turcesc, casa lui Mehmet Ali, Biserica Sf. Nicolae, apeductul roman, sau putem opta pentru o partidă de shopping la cele mai renumite magazine, unde în permanenţă sunt colecţii noi şi preţuri accesibile. Putem merge la o cafea pe malul mării, la cochetele terase de lângă port.

* Seara grecească (recomandată tuturor celor care ştiu să se distreze): Seara grecească se organizează în satul de munte Theologos, într-o tavernă special amenajată. Programul începe cu deschiderea bufetului (preparate din carne de miel şi pui, garnituri, salate greceşti), vinurile sunt la discreţie pe tot parcursul serii. Muzică bozouki live, cântăreţi, dansatori, melodii şi costume tradiţionale, dans cu cadână ne vor ademeni pe tot parcursul serii să participăm la program. La închiderea programului, moment special: cerc de foc pe scenă, în mijlocul căruia se dansează şi se sparg farfurii.

* Turul insulei Thassos: Pornim spre partea de N-V a insulei. Facem o scurtă oprire pentru a admira peisajul şi apoi ne îndreptăm către Mânăstirea Arhanghelului Mihail. Această mânăstire este un loc spectaculos, amplasată pe stânci, deasupra mării, are o legendă frumoasă şi o comoară nepreţuită: Sf. Cui cu care a fost răstignit Iisus. Vom vizita Mânăstirea, vom bea Apă Sfântă adusă de măicuţe din  izvorul ce curge în peşteră şi apoi ne vom îndrepta către Aliki. În Aliki vizităm ruinele vechilor temple, amplasate superb pe malul mării, fostă carieră de marmură. Mergem apoi în satul tradiţional macedonean Panagia, cunoscut pentru Biserica închinată Fecioarei Maria şi pentru fabrica de ulei de măsline. Mergem să gustăm renumita miere de pin produsă în Thassos. Facem ultima oprire pe cea mai mare şi mai frumoasă plajă a insulei, Golden Beach

 • ZIUA 9 – Către România…

În cursul după-amiezii ne vom îmbarca pe ferry – boat pentru a traversa Marea Egee şi pentru a ajunge pe partea continentală a Greciei. Ne vom continua călătoria spre România pe traseul Kavala – Seres – Promahonas – Kulata Sofia – România.

 • ZIUA 10 – Din nou acasă !!!

Sosim în Romania în cursul dimineții în funcție de condițiile de trafic și de formalitațile vamale.

 

Hotel Aeria 3*- demipensiune/all inclusive

Hotelul Aeria 3* a fost construit în anul 1992 şi îşi aşteaptă oaspeţii cu servicii prietenoase şi facilităţi avantajoase.

 • Localizare

Hotelul Aeria 3* este situat în partea sudică a insulei, în zona Astris la aproximativ 200 de metri distanţă de plajă. Distanţa până la aeroportul din Kavala este de aproximativ 90 km. Hotelul este amplasat la 7 km de oraşul Potos, iar distanţa faţă de cea mai aproapiată staţie de autobuz este de 200 de metri.

 • Facilități hotel

Hotelul Aeria 3* dispune de o clădire principală cu recepţie deschisă 24 h, restaurant, room service, bar, snack bar, internet wireless în întregul hotel gratuit, gradină, terasă şi parcare gratuită.

Turiștii cazați la hotelul Aeria au acces la restaurantul și piscina hotelului Aeolis. Pentru acces la piscina, oaspeții trebuie sa facă o consumație minimă  la barul de la piscină.

 • Facilități camere

Camerele sunt împărțite în trei clădiri tip bungalow şi sunt dotate cu TV Satelit, telefon, aer condiţionat (inclus în preț), radio, minifrigider, baie cu duș/cadă și balcon cu vedere laterală la mare sau la grădină.

 • Plaja

Turiştii pot folosi plaja privată de la hotel Aeolis aflată la 200 de metri

 

TRANSPORT Supliment transport

Plecări cu autocar în fiecare Miercuri;

Intrare la cazare in fiecare Joi.

 

PLECARI STANDARD
Loc în DBL
Promo
EARLY BOOKING
Loc în DBL cu REDUCERE 30%,
aplicată până la 31.03
EARLY BOOKING
Loc în DBL cu
REDUCERE 25%,
aplicată până la 30.04
OFERTĂ SPECIALĂ
Locuri limitate
05.05*, 12.05, 19.05*, 26.05* HB 248 € 174 € 186 € 198 €
02.06, 15.09, 22.09 299 € 209 € 224 € 239 €
08.09 349 € 244 € 262 € 279 €
09.06, 01.09 399 € 279 € 299 € 319 €
16.06, 23.06, 30.06 459 € 321 € 344 € 367 €
07.07, 25.08 473 € 331 € 355 € 378 €
14.07, 21.07, 28.07, 04.08, 11.08, 18.08 525 € 368 € 394 € 420 €
Reducere cazare în DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană:  20 €
Supliment SGL : 300€
Reducere al 2-lea copil 2-11.99 ani la cazare în cameră DBL cu pat suplimentar: 50€
Primul copil 0-4.99 ani GRATUIT; Primul copil 5-11.99 ani plătește transportul; Al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT.
Supliment autocar din: București – 55€; Timișoara, Voiteg – 60€; Ploiești – 63€; Urziceni – 65€; Pitești 67€; Arad – 68€; Predeal, Sinaia, Călimănești, Căciulata, Râmnicu Vâlcea, Slatina – 70€; Buzău, Brașov – 75€ Focșani, Râmnicu Sărat, Roman, Bacău – 80€; Oradea, Brăila, Galați, Craiova, Balș, Luduș, Târgu Mureș, Sighișoara, Adjud, Constanța, Sibiu – 85€; Lugoj, Deva, Baia Mare, Satu Mare, Iași – 90€; Cluj Napoca, Turda, Tulcea, Piatra Neamț, Suceava – 95€Plecări cu autocarul în fiecare Miercuri; Intrare la cazare în fiecare joi.

 

Reduceri de până la 25%

PLECARI

 • In fiecare Miercuri

PLECARI DIN

 1. Baia Mare – Satu Mare – Oradea – Arad – Timișoara – Voiteg(ieșire Moravița).
 2. Cluj Napoca – Turda – Luduș – Târgu Mureṣ – Sighișoara – Brașov – Predeal – Sinaia – Ploiești – București – Giurgiu.
 3. Sibiu – Căciulata – Călimănești – Rm. Valcea – Craiova – Balș – Slatina – Pitești – Bucuresti-Giurgiu.
 4. Suceava – Piatra Neamț – Iași – Roman – Bacău – Adjud – Focșani- Rm. Sărat – Buzău(Galaṭi-Brăila)-Urziceni – București – Giurgiu.
 5. Constanța – București – Giurgiu.

TARIFUL INCLUDE

 • 7 nopţi cazare;
 • Masa in functie de varianta de cazare aleasa;
 • Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
 • Asistență turistică locala.

*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea,insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare (pentru turistii care opteaza pentru transport autocar) sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

TARIFUL NU INCLUDE

 • Asigurare COVID (storno + medicala)* – optional;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programe opţionale;
 • Alte taxe şi cheltuieli personale;
 • Taxa hotelieră – se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație. Mai multe detalii ȋn agenție);
 • Bilet ferry boat* Keramoti Thassos – Keramoti 12 €* /persoană.

Tariful biletului de ferry boat poate suferi modificări din cauza creșterii costului combustibilului.