SEJUR PASTE 2018 Republica Dominicana de la 995 euro


SEJUR PASTE 2018 Republica Dominicana de la 995 euro

Bangkok – Piata Plutitoare Damnoen Saduak – Tabara Elefantilor – Raul Kwai – Krabi – Insulele Phi Phi – Insula Bamboo – Insula lui James Bond
02.04 – 11.04.2018

 

Ziua 1 / 02.04.2018: Bucureşti – Doha – Bangkok
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:40 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 222 (12:40 / 17:15), de unde se va pleaca spre Bangkok cu zborul QR 830 (20:55 / 07:20).
Ziua 2 / 03.04.2018: Bangkok
Sosire la ora 07:20 în Bangkok, unul dintre cele mai interesante oraşe ale Asiei, un ansamblu de palate, de temple budiste, un oraş în care trăiesc frumoasele fete “thai”. Cele şapte milioane de locuitori îşi numesc oraşul Krung Thep, ceea ce în traducere înseamnă “Oraşul îngerilor”. Întâlnire cu ghidul local, alături de care vom porni într-un tur de oraş care va include cele mai reprezentative temple ale oraşului. Vom vizita 3 temple emblematice: Wat Traimit, templu situat la intrarea în Cartierul Chinezesc, care adăposteşte o impresionantă statuie din aur a lui Buddha, care are o înălţime de 5 metri şi care cântăreşte nu mai puţin de 5,5 t de aur, Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok, care se numeşte astfel datorită statuii gigantice care-l reprezintă pe Buddha Culcat, statuie suflată cu aur, care are o înălţime de 15 m şi o lungime de 46 m, cu tălpi frumos încrustate în sidef, templu care este în acelaşi timp şi cea mai mare mănăstire din Thailanda şi Wat Benjamabophit, o “bijuterie” a arhitecturii thailandeze, un superb templu construit din marmură albă. Transfer pentru cazare la Hotel Marvel Bangkok 4* (sau similar) camere deluxe.
Ziua 3 / 04.04.2018: Bangkok
Mic dejun. Dimineaţa ne vom deplasa spre debarcader pentru o plimbare pe Fluviul Chao Praya, cea mai impresionantă şi pitorească zonă, care pare animată non-stop datorită bărcilor taxi şi a celorlalte ambarcaţiuni care transportă tot felul de mărfuri, după care vom intra pe canale, în Thonburi, vechea capitală a Thailandei, cu locuinţe lacustre, vegetaţie şi faună specifice. Vom avea prilejul de a observa modul de viaţă al oamenilor simpli de la ţară şi vom încheia cu o vizită la Templul Zorilor, situat chiar pe malul fluviului, ale cărui Chedi sunt în întregime acoperite cu piese de porţelan multicolore, încrustate în formă de flori. Templul numit după Aruna, zeul hindus al răsăritului, cu o pagodă centrală, înconjurată de alte patru pagode mai mici, reprezintă în viziunea budistă Universul cu cele patru mări ale lumii fizice. În continuarea zilei vom vizita Palatul Regal, fondat în anul 1782 de către regele Rama I, ale cărui ziduri impunătoare închid o suprafaţă de 259 hectare. Complexul format din mai multe clădiri folosite în trecut pentru diverse ocazii, este astăzi folosit pentru ceremonii oficiale de stat. Întregul complex conţine sanctuare îmbrăcate în sticlă şi mozaic viu colorat, dând impresia unui ţinut de basm. Intrările sunt păzite de yaksha, creaturi gigantice cu nas turtit, ochi înspăimântători şi colţi puternici, îndreptaţi spre eventualii agresori. Vom avea prilejul de a admira Palatul Recepţiilor, Sala Tronului, Sala Încoronărilor, Palatul Funerar, Casa de oaspeţi şi Wat Phra Keo, Templul lui Buddha de Smarald, care este de fapt Capela Regală a Palatului, unde se afla statuia cea mai venerată din Thailanda, care reprezintă o imagine a lui Buddha, sculptată într-o singură piatră de jad. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. Seara, opţional croazieră cu cină tradiţională şi muzică thailandeză pe Fluviul Chao Praya, o inedită ocazie de a vedea oraşul iluminat feeric. Cazare la Hotel Marvel Bangkok 4* (sau similar) camere deluxe.
Ziua 4 / 05.04.2018: Bangkok – Piaţa Plutitoare Damnoen Saduak – Bangkok
Mic dejun. Astăzi vom face o excursie la Piața Plutitoare din Damnoen Saduak, considerată drept unul dintre cele mai exotice obiective turistice din Bangkok. Damnoen Saduak este situată în districtul cu același nume din provincia Ratchaburi, la o distanță de aprox. 105 km față de Bangkok. Potrivit istoriei locului, existența pieței este datorată Regelui Rama al IV-lea, care a ordonat în anul 1866 construcția unui canal lung de 32 km pentru a lega râurile Mae Klong și Tachine. Treptat, calitatea deosebită a solului din zona canalului a făcut ca agricultura să înflorească în district, ceea ce a atras o cerere uriașă din partea consumatorilor de legume și fructe proaspete. Vom avea ocazia de a descoperi modul tradiţional de comercializare a fructelor, legumelor şi a altor bunuri proaspete, direct din pitoreştile ambarcaţiuni ale localnicilor. Dejun la un restaurant local. Vom pleca apoi spre Tabăra de Elefanți Taweechai, unde vom putea face o plimbare pe elefanți, după care vom participa la un rafting inedit în bărci tradiţionale pe Râul Kwai Noi. Întoarcere la Bangkok pentru cazare la Hotel Marvel Bangkok 4* (sau similar) camere deluxe. Seara, împreună cu conducătorul de grup veţi putea vizita cea mai renumită şi populară piaţă de noapte, Patpong, una dintre cele mai vibrante şi mai colorate zone ale oraşului, unde veţi lua contact cu exploziva viaţa de noapte a Bangkokului.
Ziua 5 / 06.04.2018: Bangkok – Krabi
Mic dejun. Timp liber pentru activităţi individuale şi cumpărături într-unul din centrele comerciale ale Bangkokului, renumite pentru diversitatea şi accesibilitatea produselor. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Krabi cu zborul Companiei Bangkok Airways PG 263 (17:25 / 18:50). Vom ajunge într-una dintre cele mai populare destinaţii de plajă din Asia, unde vom fi copleşiţi de peisajele spectaculoase, de culoarea şi limpezimea apei ce pare ireală şi de apusuri tropicale absolut fantastice. Vom poposi câteva zile în acest univers mirific cu plaje cu nisip fin, bordate de palmieri, unde vom întâlni localnici timizi, dar deosebit de prietenoşi. Chiar dacă veţi alege să leneviţi în această oază de linişte şi de relaxare, sau să vă petreceţi timpul într-un mod activ, Krabi este un loc inedit pentru petrecerea vacanţei de Paste. Transfer pentru cazare la Hotel Krabi Resort 4* (sau similar) camere deluxe.
Ziua 6 / 07.04.2018: Krabi
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru a vă bucura de minunatele plaje de la Marea Andaman, de apele sale turcoaz, sau de multiplele opţiuni de petrecere a timpului: plimbări cu barca în largul mării, snorkeling şi scufundări pentru începători şi profesionişti etc. Cazare la Hotel Krabi Resort 4* (sau similar) camere deluxe.
Ziua 7 / 08.04.2018: Krabi – Insulele Phi Phi și Insula Bamboo – Krabi
Mic dejun. În prima zi de Paște vom avea timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau veți putea face opțional o excursie de neuitat, de 1 zi, cu dejun inclus la Insulele Phi Phi și Insula Bamboo. Vă veți îndrepta spre faimoasele insule Phi Phi care se află la o distanță de aprox. 45 de minute de Krabi, pe care o veți parcurge rapid cu barca de mare viteză. Phi Phi este de fapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume, ce face parte din Nopparattara – Koh Phi Phi National Park, o zonă abundentă în corali cu o viaţă marină uimitoare. Cu munţi și stânci de calcar, peșteri și plaje lungi de nisip alb, insulele reprezintă un “vis” tropical, înconjurat de ape limpezi de culoare verde și albastru, palmieri și vegetație luxuriantă. Pe parcurs vă veți opri la Bamboo Island (Koh Mai Pai), o fantastică insulă protejată de stânci de calcar care îmblânzesc valurile și la Hin Klang, un alt paradis tropical, cu nisip alb, strălucitor, înconjurat de ape turcoaz, două locuri inedite unde veți putea face snorkeling, prin recifurile coraliere frumos colorate, după care vă veți îndrepta spre Tonsay Bay unde veți face o pauză pentru dejun, plajă și înot. Veți pleca apoi spre Maya Bay, o frumoasă lagună unde veți recunoaşte probabil peisajele unde s-au filmat scene din pelicula The Beach, din anul 1999. Și aici vă veți putea bucura de o pauză pentru snorkeling, plajă și înot, după care vă veți îndrepta spre Peștera Tham Viking Peștera Vikingilor pentru a admira picturile murale făcute de oamenii mărilor. Aceasta a fost denumită de către Maiestatea Sa Regele Bhumibol Adulyadej, Peștera Șarpelui (Tham Phaya Nak) datorită unei pietre care semană cu creatura mitologică, pe care a văzut-o în vizita sa aici în anul 1972. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Krabi Resort 4* (sau similar) camere deluxe.
Ziua 8 / 09.04.2018: Krabi
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie, ocazie de a descoperi cele mai frumoase atracţii naturale din zonă, plaje cu nisip alb, păduri de palmieri, ape turcoaz şi limpezi încât se pot vedea cu uşurinţă peştii şi recifurile de corali. Cazare la Hotel Krabi Resort 4* (sau similar) camere deluxe.
Ziua 9 / 10.04.2018: Krabi – Insula lui James Bond – Krabi
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond, situată la vest de coasta Thailandei, lângă Golful Phang Nga. Numele ei real este Ko Tapu, fiind de fapt un monolit de piatră, înalt de 20 de metri, care se află la aprox. 200 m distanţă faţă de o pereche de insuliţe numite Ko Khao Phingkan. Vă veți îmbarca în bărci tradiționale cu care vă veți îndrepta spre Ko Tapu unde vă veţi edifica de ce aceste tărâmuri au fost alese pentru a fi folosite într-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pământ, iar de când a apărut filmul, Golful Phang Nga Bay, iniţial necunoscut lumii largi, a devenit o atracţie turistică în adevăratul sens al cuvântului. Veți pleca apoi în explorarea peșterilor ascunse, unde veți putea admira interesantele forme ale stalactitelor și stalagmitelor. Vă veți deplasa apoi spre partea de nord a golfului, într-o zonă cu peisaje de o frumusețe rară, nealterate și aproape virgine, unde veți vedea lagune spectaculoase și păduri de mangrove. După un dejun tradițional veți vedea Templul Peștera Maimuței (Wat Suwankuha), unde se află statuia marelui Budha aurit și grupurile de maimuţe care vieţuiesc aici, după care vă veți îndrepta spre o frumoasă cascadă. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Krabi Resort 4* (sau similar) camere deluxe.
Ziua 10 / 11.04.2018: Krabi – Doha – Bucureşti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 825 (08:55 / 11:50), de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul QR 219 (15:00 / 19:55).
Tarife

02.04 – 11.04.2018

995 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 350 EURO

Include
– transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Bangkok şi Krabi – Doha – Bucureşti, cu compania Qatar Airways
– transport continental cu avionul pe ruta: Bangkok – Krabi, cu compania Bangkok Airways
– transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
– 3 nopţi cazare cu mic dejun în Bangkok la Hotel Marvel Bangkok 4* (sau similar) camere deluxe
– 5 nopţi cazare cu mic dejun în Krabi la Hotel Krabi Resort 4* (sau similar) camere deluxe
– transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
– turul templelor din Bangkok cu ghid local: Wat Traimit, What Po şi Wat Benjamabophit
– vizite în Bangkok cu ghid local: Thonburi & Grand Palace
– excursie cu dejun inclus la Piața Plutitoare Damnoen Saduak, la Tabăra de Elefanți Taweechai şi rafting pe Râul Kwai Noi
– vizită în piaţa de noapte Patpong din Bangkok cu conducătorul român de grup
– taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
– ghizi locali
– conducător român de grup
– asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

Nu include
– taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale şi locale: aprox. 495 euro/pers. care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
– taxă de viză pentru Thailanda: aprox. 55 euro/pers. (care se va achita la sosirea pe aeroportul din Bangkok)
– taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
– alte servicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
– bacşişuri: 30 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă și la excursiile opţionale)
– excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. În funcție de timpul disponibil, la fața locului, se mai pot organiza și alte excursii opţionale propuse de partenerul local
Croazieră pe Râul Chao Praya în Bangkok (cu cină inclusă): aprox. 55 euro/pers.
de 1 zi cu dejun inclus la insulele Phi Phi si Insula Bamboo: aprox. 55 euro/pers.
de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond: aprox. 70 euro/pers.
– asigurarea medicală
– asigurarea storno (agenţia recomandă încheierea unei asigurări storno)