SENIOR VOYAGE 2020 ELVETIA de la 345 euro – oferta expirata


SENIOR VOYAGE 2020 ELVETIA de la 345 euro – oferta expirata

Elvetia –Italia -Franta
“Povestea Alpilor”
Geneva – Lausanne – Montreux – Chamonix – Zermatt – Lucerna – Torino

 

De la 345 € /pers/sejur

D A T E D E P L E C A R E 2 0 2 0 :
30.04, 02.05*, 07.05*, 09.05*, 14.05*, 16.05*, 21.05*, 23.05*, 28.05*, 30.05.2020

 

T A R I F U L I N C L U D E
 Transport avion Bucuresti – Torino Cassele – Bucuresti
 7 nopţi cazare la hotel de 4*
 Mic dejun si cina cu 1 pahar de apa si vin la masa
 Transfer aeroport-hotel-aeroport
 Asistenta turistica*
*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.
 1/2 zi excursie optionala (Torino)
 Asistenta turística pentru intreaga perioada

T A R I F U L N U I N C L U D E
 Taxele de aeroport 95 €/persoana;
 Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno;
 Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers);
 Mesele de prânz;
 Supliment 30 €/pers. pentru plecarile din mai.
 Intrarile la obiectivele turistice din program si alte taxe si cheltuieli personale.

 

B O N U S U R I S E N I O R
V O Y A G E C L U B C A R D
 ½ zi excursie optioinala pentru posesorii de Senior Voyage Club Card (Aosta)
 Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
 Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
 Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro pentru persoane sub 55 ani.

 

Senior Voyage va ofera posibilitatatea sa vizitati cea mai interesanta tara europeana, Elvetia. Contrastele o fac unică, fiind o confederație de 26 de cantoane, cu patru limbi naționale, libertate religioasă deplină, independență și neutralitate, păstrate de secole. Elveția este cunoscută în lumea întreagă pentru sistemul său bancar, faimoasele sale ceasuri, lacurile, ciocolata și minunatele peisaje, pe care le poți admira. Ceasurile elvețiene sunt fabricate mai ales în zona Munților Jura, unde există nu mai putin de 15 ateliere ce contribuie esențial la cifra de afaceri înregistrată de această industrie, mai ales dupa 1980: Swach, Rolex, Patek Philippe, Piguet, Ebel. De asemenea, ceasurile marilor mărci internaționale de lux, precum Cartier, Gucci sau Chanel, sunt produse în Elveția.
Moment de savoare:
Nu degeaba Elveția este faimoasă pentru cea mai fină ciocolată din Alpi. Iar dacă tot ai ajuns în această minunată țară, trebuie neapărat să mergi la o degustare a celor mai delicioase delicatese preparate din ciocolată.

Top atracții:
1. Matterhorn. Vârful montan deja reprezentativ pentru Elveția pare desprins dintr-o reclamă la ciocolată, oferind o priveliște ce îți taie
respirația. La poalele muntelui se află fermecătorul sătuc Zermatt, unde vei regăsi trăsuri și căruțe tradiționale trase de cai, dar și restaurante și hoteluri moderne. Vehiculele motorizate sunt interzise în zonă pentru a păstra prospețimea aerului curat de munte.
2. Jungfraujoch este punctul care leagă Munții Monch și Jungfrau din Alpii Bernezi. Aici se află o stație de observație și un observator astronomic, precum și cea mai înaltă stație de tren din Europa, fiind supranumită și Acoperișul Europei.
3. Cascadele Rhine sunt cele mai mari cascade din Europa Centrală, cu o înălțime de 150 m. Perioada ideală de vizitare este în lunile iunie și iulie, când zăpada din munți se topește, determinând cascada se crească în volum. Aici se pot face excursii cu barca pe Râul Rhine, pentru o vedere mai bună asupra cascadei.

Atracții
 Berna Situată la poalele Alpilor, pe râul Aare, la granița dintre Elveția germanică și cea romanică, Berna este sediul autorităților elvețiene. Centrul vechi al orașului conservă perfect atmosfera medievală. Aici se pot vizita turnurile vechi, străduțele înguste și piețele care mai mereu au în mijlocul lor un monument. Trebuie neapărat vizitate vechile strazi: Spitalgasse (strada comercială marginită de arcade), Marktgasse (magazine de lux, piețe de flori) sau Kramgasse – unde la numărul 49 a locuit, a locuit Albert Einstein la începutul secolului XX.

 Geneva
Geneva este situată pe malul lacului cu același nume, fiind sediul a numeroase organisme internaționale. Geneva este cel de-al doilea centru al ONU (dupa New York), fiind numită frecvent „Roma protestantă“, deoarece aici a trait fondatorul mișcării reformate, Calvin. Tot aici se afla Monumentul Reformei, statuile celor patru reformatori: Guillame Farel, Calvin, Theodore de Beze si John Knox. Vechiul oraș are mici străzi pitorești unde se află clădiri din sec. XVIII-XIX. Pe Grand Rue, între numeroasele librării, anticariate și magazine, se află casa natală a lui Jean-Jacques Rousseau.
 Lausanne
Lausanne este al patrulea oraș al Elveției, cu o tradiție ce l-a transformat astăzi într-un important centru cultural, sportiv și economic. Particularitatea acestui oraș constă în faptul că este de trei ori capitală: a cantonului Vaud, a districtului Lausanne și, depășind granițele sale, capitală olimpică.
 Masivul Matterhorn
Țara Cantoanelor este inzestrată cu o mulțime de minunății, printre care și Masivul Matterhorn, aflat la graniţa dintre Elveția și Italia. Piscul acestuia se înalță la 4.478 de metri deasura nivelului mării.

 Lucerna
Orașul Lucerna este situat în zona centrală a Elveției, pe malul lacului cu același nume. Lucerna a devenit renumit și prin arhitectura specifică a podurilor ce unesc malurile și cartierele orașului.

Excursii gratuite:
 Torino
Vizităm Torino, unde admirăm Domul San Giovanni și vedem celebrul Giulgiu din Torino, Palazzo Reale și Palazzo Madama, dar și simbolul orașului, Mole Antonelliana, cândva cea mai înaltă clădire.

 Aosta
Fiind cel mai mare oraș din Valle d’Aosta în Alpii Italieni, Aosta se află la începutul părții italiene a Tunelului Mont Blanc. Localitatea se află la distanța de 200 km de Milano și la numai 180 km de Geneva. Aici vom admira catedrala construită în secolul al IV-lea ca anexă la Forumul Roman, biserica gotică Sant’Orso, Colegiul Saint-Benin construit în anul 1000, sau podul medieval Grand Arvou.

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE
Excursii optionale:
 Geneva si Lausanne
Începem excursia din Geneva, unul dintre cele mai cosmopolite orașe ale Europa. Vizităm Catedrala St.Pierre, amplasată în cel mai înalt punct din Orașul Vechi – loc foarte bun pentru a admira panorama întregului oraș este turnul din partea de nord. Continuăm cu Place Neuve, Primăria, Maison Tavel și sediul ONU. Pornim apoi spre Lausanne, unde vizitam Catedrala din centrul istoric, una dintre cele mai frumoase structuri gotice din Europa. Închinată Fecioarei Maria, catedrala se înalță până la înălțimea de 150 de metri deasupra Lacului Geneva. Orașul găzduiește Muzeul Olimpic și Baletul Bejart din Lausanne (unul dintre cele mai renumite din lume).

Montreux si Berna
Excursia pornește din Montreux, supranumit Coasta de Azur a Elveției, situat într-un golf, pe malul lacului Geneva, unde vizităm renumitul Castel Chillon. Plecăm spre Berna, capitala Elveției, pentru a vedea Rathaus, Marktgasse și Kramgasse, Catedrala St. Vicențiu. Berna este cu siguranță cel mai frumos și cel mai vizitat oraș din Elveția, un oraș liniștit, cu străduțe pietruite, cladiri în stil vechi ce par sa nu se fi schimbat deloc în ultimele cinci secole, dar și cu magazine moderne și un stil de viață aparte.

 Lucerna si Interlaken
Pornim din Lucerna, un oraș pitoresc, unde vizităm: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke,Wasserturm. Lucerna este înconjurată de o impresionantă panoramă montană, ce îi va fermeca mai ales pe pasionații de fotografie. Continuăm excursia cu Interlaken (“orașul dintre lacuri”), una dintre cele mai vechi stațiuni turistice din Elveția, fiind situată între lacurile Thun, în vest și Brienz în est, într-o zonă numită Bodeli.
 Chamonix-Annecy-Albertville
Mergem în Chamonix, perla Alpilor, iar dacă vremea ne va surâde, vom urca din la cea mai înaltă stație de telecabină din lume, Aiguille du Midi 3777 m, în apropiere de Mont Blanc. Vizităm Annecy, orașul numit Veneția din Mont Blanc.
 Zermatt si Matterhorn
Zermatt, o combinație de sat alpin tradițional și stațiune de vacanță, este dominat de Matterhorn, o piramidă pe care umbra și lumina dansează permanent pe fațada ușor de recunoscut. Zermatt este un sat elvețian tipic, cu vile pitorești, totul sub privirea vigilenta a celui mai vestit simbol al Elveției, grandiosul munte Matterhorn. Strada principală este interzisă pt circulația mașinilor. Chiar și locuitorii satului trebuie să își lase vehiculele la baza văii, în Taesch, și să-și continue drumul cu trenulețul până la Zermatt.

Hotel Mont Blanc 4* (Hotel Alpe Chiara 4* -sau similar 4*)
www.hotel-montblanc.it
R E D U C E R I & S U P L I M E N T E
 Supliment SGL: 160 euro
 Se accepta partaj
 Reducere a 3-a persoană: 30 euro
 Copil 0 – 1.99 ani: 95 euro (taxa aeroport)
 Copil 2 – 11.99 ani: reducere 100 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)
 Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani: platest supliment 50 euro

O B S E R V A Ț I I
 Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă.
 Unitatea de cazare menționată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenția oferind o alternativă similară.
 Localizare Hotelul Mont Blanc 4* este situat in statiunea Courmayeur din regiunea Aosta, la 500 m de telecabina Checrouit.
 Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor receptie deschisa nonstop, schimb valutar, seif, camera de bagaje, serviciu de concierge, babysitting, spalatorie/curatatorie/calcatorie, fax/copiator, ascensor, ziare, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, incalzire, sauna, masaj. In cadrul hotelului, turistii cazati aici mai gasesc un lounge cu semineu, precum si un bar care este gazda unor seri de karaoke.
Restaurantul serveste specialitati din regiunea Aosta si o selectie de vinuri alese.
Internetul wireless este disponibil in zonele publice si este gratuit.
 Facilitati camere
Camerele hotelului sunt specifice regiunii Aosta, cu podea din lemn, si sunt dotate cu TV, minibar si o baie privata cu halat si papuci.

 

Hotel Alpe Chiara 4* (Hotel Mont Blanc 4* -sau similar 4*)
www.hotelalpechiara.com
 Localizare
Hotel Alpechiara se află la poalele masivului Mont Blanc, cel mai înalt munte din Europa, la doar 1 km nord de Pré-Saint-Didier.
 Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, bar, lounge, sala de conferinta, garaj, camera ptr depozitarea echipamentelor de ski, sala de jocuri.
 Facilitati camere
Camerele sunt confortabile sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, telefon, frigider, seif contra cost, incalzire centrala.

 

R E D U C E R I & S U P L I M E N T E
 Supliment SGL: 160 euro
 Se accepta partaj
 Reducere a 3-a persoană: 30 euro
 Copil 0 – 1.99 ani: 95 euro (taxa aeroport)
 Copil 2 – 11.99 ani: reducere 100 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)
 Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani: platest supliment 50 euro
O B S E R V A Ț I I
 Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă.
 Unitatea de cazare menționată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenția oferind o alternativă similară.