SENIORI VOYAGE 2017 – ISRAEL & EGIPT de la 699 euro -oferta expirata


SENIORI  VOYAGE  2017 – ISRAEL & EGIPT de la 699 euro -oferta expirata

                            Relaxare la Marea Moarta si Marea Rosie

                     BONUS:  TUR PANORAMIC  EILAT – MAREA ROSIE

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Haifa – Tiberias -Nazareth

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agenţiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora  10.45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13.20. Plecare spre Muntele Carmel – Haifa, unde se viziteaza Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Transfer la hotel, cina si cazare Tiberias/Nazareth.

ZIUA II: Tiberias – Cana Galileii – Nazaret – Muntele Tabor – Tabgha – Capernaum – Iordan

Mic dejun. Tur panoramic al orasului Tiberias. Plecare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon – transformarea apei în vin. Vizita in Nazareth la Biserica Bunei Vestiri, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia. Optional: Muntele Tabor cu Biserica Schimbării la Faţă (10 euro/pers). Se continua programul cu Tabgha si Capernaum. Optional: plimbare cu  vaporasul pe Marea Galileii, pe urmele Sf. Apostol Petru. Se va servi pranzul, gustand din “ Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers). Plecare spre Râul Sf. Iordan –  în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III:  Ierusalim –  Drumul Crucii – Muntele Sion

Mic dejun. Biserica Sf. Ioan Botezătorul, Biserica Înălţării Mantuitorului la cer – Eleon, Muntele Maslinilor, Grădina Gheţimani – locul mult iubit de Mantuitor, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Intrand pe poarta Sf. Stefan se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Se pleaca pe Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Oprire la Zidul Plangerii. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV:  Ierusalim –  Marea Moarta – Egipt – Sharm El Sheikh – Marea Rosie

Mic dejun. Deplasare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim cu hramul Sf. Gheorghe. Se continua programul cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala. Deplasare spre Egipt  de-a lungul Marii Moarte, Marii Rosii si Golfului Aqaba, care este punctul de legatura intre cele patru tari: Israel, Egipt, Iordania si Arabia Saudita. Cina si cazare in Sharm El Sheikh.

ZIUA V: Egipt – Sharm El Sheik – Marea Rosie

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Puteti participa la excursiile optionale specificate mai jos, care se vor organiza la fata locului de catre agentia partenera din Egipt. Cina si cazare in Sharm El Sheikh.

 

  • Cairo: tur de oras, vizitarea piramidelor, Sfinx, Giza, Muzeul de Egiptologie si Biserica Sf. Gheorghe.
  • Sharm El Sheikh: tur de oras, plimbare cu vaporasul cu fundul de sticla, plimbare cu atv-urile si seara beduina. Inclusa masa de pranz.
  • Ascensiune pe muntele Sinai si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina

 

ZIUA VI: Egipt – Sharm El Sheik –  Peninsula  Sinai – Sf. Ecaterina – Marea Rosie

Mic dejun. Optional: Participare la Sf. Liturghie si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume, situata de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina – se viziteaza Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se viziteaza muzeul si se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de ‘’argint’’ al  Sf. Ecaterina (35 euro/pers). Cina si cazare  in Sharm El Sheikh.

ZIUA VII: Egipt – Sharm El Sheik – Israel –  Eilat – Marea Moarta –  Bethlehem

Mic dejun. Pecare spre orasul Eilat. Tur panoramic al orasului si deplasare de-a lungul  Marii Rosii,  Marii Moarte, cu oprire la Manastirea Sfântului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VIII: Bethlehem – Ierusalim – Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre Biserica Naşterii Mantuitorului. Continuare spre Tel Aviv-Jaffa cu timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane, unde se pot vizita Biserica Sf. Petru si ‘’Podul Dorintelor’’. Deplasare spre aeroport si decolare la 18:05 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 20:55.

 

 

Plecari Loc in Dbl Supl. Single Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti
17.05, 13.06, 11.09, 10.11.17 699 € 199  € -35  €

 

SERVICII INCLUSE: TARIFUL NU INCLUDE:
bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti

● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse

● transfer aeroport – hotel – aeroport

● 4 nopţi cazare cu demipensiune in Israel, hoteluri de 3* si 4*

● 3 nopţi cazare cu demipensiune in Egipt, hotel 5 *

● transport cu autocar modern – aer condiţionat

● ghid din partea agentiei si ghid local

 ● taxele de aeroport

● bacşişuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)

● taxele hoteliere, de statiune, intrarile la obiectivele turistice

● taxa de viza Egipt

 

● asigurarea medicala – obligatorie

● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

● excursiile optionale din program

 

 

Hotelul Hilton Sharm Waterfalls Resort 5* / similar ofera plaja privata si debarcader, 7 piscine si un centru de scufundari. Camerele au balcoane private cu vedere la Marea Roşie sau la grădini. Hotelul Hilton Sharm Waterfalls Resort 5* oferă zilnic programe de animaţie, un club de sănătate cu o sală de

gimnastică şi cursuri de dans, iar pentru cei activi, există un teren de tenis şi o gamă de sporturi nautice, inclusiv snorkelling şi schi nautic.
Hotelul Hilton Sharm Waterfalls Resort 5* este amplasat la 22 km de aeroport si la 7 km de golful Naama Bay, in regiunea Hadaba, pe malul marii.