SENIORI VOYAGE – ROMA – toamna de la 399 euro – oferta expirata


SENIORI VOYAGE – ROMA – toamna  de la 399 euro – oferta expirata

SENIORI la ROMA

Perioada:

 28.09 – 03.10. 2017

 (6 zile/5 nopti)

 

Ziua 1  BUCURESTI – ROMA

Intalnire la ora 11:00 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul Plecari – cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa BLUE AIR cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 14:15. Transfer in oras pentru participarea la un tur cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel de 4* standard local sau similar din lantul RAELI www.raelihotels.it (in opinia agentiei echivalent 3* standard international).

Ziua 2 ROMA – vizita optionala la VATICAN

Mic dejun la hotel. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii in cartierul Trastevere, un cartier tipic roman, cu strazi inguste si case medievale sau optional se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.

Ziua 3         ROMA – FLORENTA – ROMA (excursie optionala)

Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se pot vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa amiaza intoarcere la Roma.

Ziua 4  Excursie in Insula CAPRI (optional)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, daca vremea nu permite efectuarea acestei excursii, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului.

Ziua 5 Zi libera in ROMA sau excursie la TIVOLI (optional)

Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Gradinile Tivoli.

Ziua 6 ROMA – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 19:10. Sosire la Bucuresti la ora 22:25.

 

Pret: 399 EURO /loc in camera dubla – valabil pentru persoanele peste 55 de ani

Supliment camera single:190 EUR/persoana/pachet

Supliment pentru persoanele sub 55 ani: 25 EUR/persoana/pachet

(se aplica doar daca in camera nu exista niciun ocupant peste 55 ani)

Nu exista reducere pentru camera tripla sau pentru copil 3-12 ani.

 

 

SERVICII INCLUSE:

  • transport cu avionul Bucuresti – Roma si retur cu compania  BLUE AIR (inclusiv bagaj de cala si gustare la bord).
  • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* standard local din lantul RAELI raelihotels.it sau similar (echivalent 3* standard international)
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • tur de oras de jumatate de zi in Roma cu ghid local
  • insotitor roman de grup

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

  • taxele de aeroport (130 EURO/ persoana, pot suferi modificari) • intrari la obiectivele turistice • excursiile optionale • asigurarea medicala si storno (nu sunt obligatorii dar sunt recomandate) taxa hoteliera impusa de primaria orasului in valoare de 6 euro/zi/persoana, se achita personal la receptie, la sosire.

 

GRUP MINIM: 30 PERSOANE

Supliment grup 21 – 29 persoane: 30 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 30 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

Bucuresti Otopeni  13:00 – Roma 14:15/ BLUE AIR

Roma 19:10 – Bucuresti Otopeni  22:25 / BLUE AIR

 

Preturi informative pentru excursiile optionale (valabile pentru minim 25 platitori)

  • Tivoli: 60 EUR/persoana
  • Florenta: 105 EUR/persoana
  • Capri: 125 EUR/persoana

*zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in Roma, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).