SINGAPORE & BALI 2016 de la 1495 euro/persoana – oferta expirata


SINGAPORE & BALI 2016 de la 1495 euro/persoana – oferta expirata

Singapore & Bali

Denumita «Insula Zeilor» sau «Dimineata lumii», Insula Bali este destinatia turistica numarul unu a Indoneziei. Apele linistite ale Oceanului Indian, bungalow-urile de pe plajele largi, coastele accidentate, orezariile in terase, dansatoarele exotice, templele si cultura traditionala au facut din Bali una dintre cele mai cautate destintii de vacanta din intreaga lume. Cea mai mica tara din Asia de Sud-Est si totodata singurul oras-stat al continentului, Singapore este un megalopolis cosmopolit, situat la raspantia a numeroase culturi. Astazi este portul cu cel mai intens trafic din lume si al patrulea centru financiar din lume dupa New York, Londra si Tokyo.

 

Perioada: 06 – 16 mai 2016 (11 zile / 8 nopti)

 

Ziua 1 (06.05): BUCURESTI – PARIS

Intalnire la ora 10:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminal Plecari cu  insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa companiei Air France cu destinatia Singapore (schimbarea cursei la Paris).

Ziua 2 (07.05): PARIS – SINGAPORE

Sosire in Singapore la ora locala 14:15. Transfer si cazare la Hotel Swissotel the Stamford 5* (sau similar) in Singapore. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar.

Ziua 3 (08.05): SINGAPORE

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi impreuna cu insotitorul de grup si ghidul local. Pe parcursul turului de oras vom admira contrastul dintre vechi si nou, dintre Est si Vest. Vom experimenta istoria, cultura si stilul de viata al multi-rasialului Singapore. Vom trece prin districul colonial pentru a vedea Pedang-ul, urmeaza apoi Esplanada si Merlion – un animal mitic jumatate leu, jumatate peste. Urmatoarea oprire va fi in Little India, Chinatown si Gradina Botanica ce se intinde pe 52 de hectare. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala in Insula Sentosa. Ne vom bucura de o plimbare cu telecabina de la Muntele Faber pana in Sentosa. Vom vizita Dolphin Lagoon unde se gaseste specia rara de delfini roz. Vom vedea apoi Underwater World, cel mai mare oceanariu din Asia. Ne intorcem cu autocarul la hotel. Cazare.

Ziua 4 (09.05): SINGAPORE

Mic dejun. Timp liber in Singapore sau optional va propunem o excursie de o jumatate de zi la Parcul Pasarilor, cel mai mare parc de pasari din sud-estul Asiei, cuprinzand peste 8000 de exemplare din 600 de specii. Aici se afla si cea mai mare cascada artificiala din lume. Incepand cu ora 18:00 va propunem excursia optionala in parcul Night Safari –  un parc zoologic cu peste 40 hectare de jungla, unde pot fi admiate peste 1000 specii de animale nocturne in propriul lor mediu de viata, sau dansurile tribale. Plimbarile prin jungla se pot face fie cu trenuletul fie pe jos – pentru cei mai curajosi, dupa care va puteti relaxa intr-unul dintre restaurante. Cazare.

Ziua 5 (10.05): SINGAPORE – BALI

Mic dejun. Dimineata timp liber. La ora 12:00 check-out hotel si transfer la aeroportul din Singapore pentru imbarcare cursa KLM Singapore-Bali. Sosire in Bali si transfer in zona Lovina aflata in nordul insulei. Cazare la hotel Puri Bagus Lovina 4* (sau similar).

Ziua 6 (11.05): BALI

Dimineata foarte devreme vom merge in zona plajei Lovina pentru a vedea delfinii in mediul lor natural dar si un rasarit de soare spectaculos. Ne vom intoarce la hotel pentru a servi micul dejun apoi continuam cu Pura Puncak Penulisan, cel mai inalt templu din Bali. Vom urca cele 333 scari pentru a avea o panorama deosebita asupra coastei si a peisajului din jur. Statuile din interiorul templului dateaza din secolul XI. Continuam vizita zona Kintamani pentru a vedea Muntele si Lacul Batur, ambele de origine vulcanica. Tot in Kintamani avem timp liber pentru a servi si masa de pranz. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel. Cazare la hotel Puri Bagus Lovina 4* (sau similar).

Ziua 7 (12.05): BALI

Mic dejun. Astazi vom parasi zona de nord a insulei si vom merge catre sud, unde vom avea asigurata cazarea pentru urmatoarele 3 nopti. Pe drum vom vizita numeroase obiective turistice. Prima oprire este lacul Buyan, unde vom vedea coloniile de maimute, apoi lacul Tamblingan cu o priveliste deosebita; urmeaza satul Munduk pentru a vedea plantatiile de cafea, cuisoare si orez. Vedem apoi zona Bedugul si vizitam templul Ulundanu. Timp liber pentru masa de pranz. Ultima oprire va fi la templul Tanah Lot construit pe o stanca pe coasta vestica a insulei iar daca vremea va fi buna vom fi martorii unui apus de soare spectaculos. Cazare la hotel Grand Mirage 5* (sau similar).

Ziua 8 (13.05): BALI

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala. Popunerea noastra este rafting pe raul Ayung, o experienta unica pentru toate varstele, in cadrul careia veti putea admira flora si fauna uimitoare dar si numeroase cascade. Aventura se va incheia in zona Ubud, cu o masa de pranz delicioasa si o bautura rece. Retur la hotel. Cazare la hotel Grand Mirage 5*.

Ziua 9 (14.05): BALI

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. Pentru a doua parte a zilei va propunem o alta excursie optionala catre punctul cel mai sudic al insulei unde se afla templul Uluwatu. La apusul soarelui avem posibilitatea de a admira dansul Kekak apoi vom servi cina cu peste si fructe de mare pe plaja Jimbaran. Ne intoarcem la hotel. Cazare la hotel Grand Mirage 5*.

Ziua 10 (15.05): BALI – AMSTERDAM

Mic dejun. Timp liber toata ziua pana la ora transferului. Camera se va elibera in jurul orei 12:00. Transfer la aeroport in jurul orei 17:00 si imbarcare cursa KLM Bali-Amsterdam.

Ziua 11 (16.05): AMSTERDAM – BUCURESTI

Sosire in Amsterdam la ora locala 07:30 apoi imbarcare pe cursa catre Bucuresti. Sosire la Otopeni la ora 17:15.

 

PRET/persoana: 1.495 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 590 EURO

 

SERVICII INCLUSE: 

 • transport cu avionul Bucuresti – Singapore si Bali – Bucuresti cu compania AIR FRANCE – KLM
 • transport cu avionul cursa interna Singapore – Bali cu compania KLM
 • 8 nopti cazare cu mic dejun inclus: 3 nopti in Singapore la hotel Swissotel The Stamford 5* sau similar, 5 nopti in Bali: 2 nopti la hotel Puri Bagus Lovina 4* sau similar si 3 nopti la hotel Grand Mirage 5* sau similar
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • tur de oras cu ghid local in Singapore
 • doua excursii in Bali in zona de nord a insulei (ziua 6 si ziua 7)

       insotitor roman de grup

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

 • taxele de aeroport si securitate 495 EURO/persoana (pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata la emiterea biletelor, cu minim 2 saptamani inainte de plecare)
 • asigurarea medicala (obligatorie) / asigurarea storno
 • excursiile optionale
 • taxele de viza si de iesire din Indonezia (total 55 USD, se platesc la fata locului)
 • bacsisurile pentru ghizii locali – se practica in zona, cca 30 USD/persoana

 

INFORMATII VIZA INDONEZIA

 • taxa de viza pentru Indonezia (Bali) este 35 USD; viza se obtine in aeroportul din Bali si se plateste la sosirea pe aeroport;
 • taxa de iesire din Indonezia este 20 USD se plateste in aeroport la plecare.

 

ORAR DE ZBOR (ore locale*) – COMPANIA KLM:

06.05  Bucuresti 11:55 – Paris 14:05 // 19:25 – Singapore 14:15 (a doua zi)

10.05  Singapore 16:45– Denpasar Bali 19:20

15.05  Denpasar 20:35 – Singapore 23:10 (stop tehnic) // 00:35 – Amsterdam 07:30 (a doua zi) // 13:30 – Bucuresti 17:15

(*diferenta de fus orar este de 6 ore; exemplu: ora 14:00 Bucuresti = ora 20:00 Singapore)

 

 

GRUP MINIM – 25 PERSOANE

Pentru un grup de 21-24 persoane pretul excursiei se majoreaza cu 75 EURO/ persoana, iar pentru 17-20 persoane pretul excursiei se majoreaza cu 120 EURO/persoana. Pentru mai putin de 17 persoane circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

ACTE NECESARE CALATORIEI: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei

Pentru Singapore nu este necesara viza. Pentru Indonezia (Bali) viza se obtine si se plateste pe aeroport.

 

CONDITII FINANCIARE

TERMENE DE PLATA:

 • 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 40% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;
 • 30%  din pretul pachetului turistic cu minim 20 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 65 zile – 45 zile inaintea plecarii;
 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 44 zile – 30 zile inaintea plecarii;
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile – 15 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA AEROPORT/DE LA AEROPORT (minim 2 persoane/transfer):

– 15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

– 20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

– 25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE

– 30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

– 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

– 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

– 45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA

– 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

– 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS

– 65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU

– 70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU

– 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES