CAZARE VIP IN CONACE


CAZARE VIP IN CONACE

CAZARE VIP IN CONACE

 

Conacul Casa Bata – Arad

Casa Bata, este o locatie de 4 **** aflata la granita dintre regiunile Crisana si Banat pe Valea Muresului. Casa Bata va asteapta cu14 camere si 2 apartamente, salon, restaurant si terasa, iar la etajul 2 sala de conferinte.

Intreaga locatie este conceputa pentru servicii de lux. Este destinata perfecta pentru un weekend relaxant alaturi de familie sau prieteni, pentru evenimente sau petreceri private, team bulding sau conferinte si nu in ultimul rand pentru partide de vanatoare, detinand un domeniu de 7000 ha de padure si in curand un complex de vanatoare.

Imobilul este compus din parter , etaj unu , etaj doi si mansarda, avand 14 camere duble si doua apartamente de lux, in total 18 camere duble .

Casa Bata**** Pension – Bata village, Arad 
Tipul camereiApartament Tarif/camera/zi
 de la 100 euro
Single  de la 45 euro
Dubla  de la 50 euro

 

 

 

 

 

 Castelul Apafi- Malancrav

Castelul Apafi se afla in satul Malancrav, la aproximativ 25 de kilometri de Sighisoara si pare uitat de lume. Sunt foarte putini oameni care stiu de el si sunt si mai putin cei ce merg sa-l viziteze.Pentru a ajunge la el se merge pe drumul ce duce catre Medias din Sighisoara si dupa localitatea Danes, la Laslea exista indicatoare ce indruma catre Malancrav. Drumul este bun si strabate o zona minunata cu dealuri line si in functie de anotimp cu colorit diferit.Conacul a fost construit in secolul XV pentru familia Apafi.Conacul Apafi din Malancrav, este restaurat si ofera spre cazare, 4 camere duble si o camera single, fiecare avand baie proprie, o camera de zi superb decorata, o biblioteca mare, in cinci limbi, bucatarie, doua terase si o gradina formala.
Apafi Manor Hotel **** – Malancrav, Sibiu 
Tipul camerei
Tarif/persoana/zi
Dubla

 

Castelul Haller- Ogra

Castelul Haller este primul castel renovat si reamenajat in pensiune turistica din judetul Mures.Este situat la doar 17km de Targu Mures si 7 km de Aeroportul International Transilvania.

Este locul ideal pentru organizarea evenimentelor : nunta, logodna, botez, zii de nastere, baluri, conferinte, degustari de vinuri etc.

Restaurantul si camerele spatioase si confortabile, amabilitatea unui personal bine calificat sunt garantiile unui sejur reusit.

Pensiunea dispune de 15 camere dintre care 2 apartamente, dotate cu bai, cablu TV, mini-bar, linie telefonica interna si internationala, internet wireless.

Restaurantul, situat la etajul I, va ofera prin servicii impecabile, o diversitate de preparate din bucataria româneasca si internationala, vinuri de vinoteca si bauturi fine.

Pentru diverse actiuni, hotelul va sta la dispozitie cu o sala de conferinta cu capacitatea de 50 locuri.

Crama cu diverse sortimente de vinuri, are o capacitate de 130 persoane, unde se pot organiza degustari de vinuri si mese festive.

Single Dubla Apartament Pat suplimentar

Castelul Haller- Ogra, Tg Mures
Tip camera Tarif/camera/zi

24.06.2014-24.06.2015

Single de la 180 lei
Dubla de la 240 lei
Suite de la 370 lei
Pat suplimentar de la 60 lei

 

Castelul Printul Vanator si Dracula-Turda

Single Dubla Apartament Pat suplimentar

Caracterizat prin forma si stil la limita dintre arhaism si modernism, castelul Printul Vanator se doreste a fi gazda calatorului istovit de drum dar si a turistilor aflati in cautare de relaxare.Complexul turistic va ofera cazare in 2 apartamente, 5 junior suite, 10 camere duble.
Tot aici puteti vizita un loc cu adevarat unic: un castel miniaturizat construit din piatra veche, cu o sala unde poate fi vazut printul Dracula pe un tron de piatra.

Situat aproape de Salina Turda, unde iti poti regasi pacea si sanatatea, de Cheile Turzii sau Cheile Borzestilor, monumente ale naturii, Castelul Printul Vanator & Dracula aduce la viata vremuri de mult apuse.
Facilitati precum acces gratuit la Internet, magazin de suveniruri, camere cu dotarile cele mai moderne, apartament nuptial sau permis pentru animale de companie nu fac decat sa asigure clientilor o sedere extrem de placuta. Totodata, activitati precum sauna, masaj, partide de vanatoare sau turul orasului completeaza un pachet extrem de atractiv.

Printul Vanator**** Hotel – Turda  
Tipul camerei Tarif/camera/zi
Single  de la 520 lei
Dubla  de la 690 lei
Junior Suite 1 pers  de la 247 lei
Junior Suite 2 pers  de la 294 lei
Apartament 1 pers
Apartament 2 pers

 

Conacul Secuiesc – Coltesti

Conacul îmbină elementele trecutului cu cerinţele prezentului şi oferă oaspeţilor condiţii de cazare de patru margarete. Construcţia se bazează pe utilizarea elementelor tradiţionale ale satelor Rimetea şi Colţeşti.
Camerele amenanjate cu mobilier pictat, cusături populare, broderii, sunt o reprezentare vie a bogatei tradiţii rurale care se completează foarte bine cu gastronomia tradiţională locală prezentă în restaurantul propriu.
Conacul oferă urmatoarele posibilităţi de cazare: 50 persoane în 23 de camere.

Conacul Secuiesc****  – Coltesti, Alba 
Tipul camerei Tarif/persoana/zi
SGL.
DBL.