CRACIUN LA HOTEL ALPIN 4* de la 289 euro/persoana


CRACIUN LA HOTEL ALPIN 4* de la 289 euro/persoana

HOTEL ALPIN 4* – CRACIUN

 

Pret in EUR/pers
4 cazari
Date de intrare 23.12
Craciun: DBL, DP, Cina Festiva 289
Craciun: APP 4 pers, DP, Cina festiva 339

 

 

Adresa: Alpin Resort Hotel****, 500001 Poiana Brasov, Brasov, Romania.

Elegant cu atmosfera prietenoasa potrivit pentru oamenii de afaceri, dar si pentru boemi, pentru cupluri tinere in cautare de liniste si romantism precum si pentru familii, Hotelul Alpin este mai mult decat un hotel de 4 stele: este o experienta pe care trebuie sa o traiesti.

Localizare: Recent renovat, Alpin Resort Hotel**** din Poiana Brasov reprezinta una din cele mai bune variante de cazare din statiune, fiind situat in apropiere de intrarea in statiune dinspre Brasov, dar si dinspre Rasnov, la doar cateva minute de mers de centrul statiunii si de partiile de schi .

Dotari generale: 144 spatii de cazare toate cu vedere spre munte dispuse in 4 apartamente, 5 camere duble executive, 13 camere single, 122 camere duble standard si amplasate pe 9 etaje imbina cu distinctie armonia designului interior cu privelistea spectaculoasa a muntelui.

Dotari camere: Dotare standard: televizor/plasma, telefon international, minibar, internet prin cablu si wi-fi, jacuzzi, terase, grupuri sanitare cu cada si uscator de par, iar mobilierul din lemn masiv a fost atent  ales pentru confortul oaspetilor. Room-service-ul /24 ore , prompt iti poate oferi confortul unui serviciu personalizat.

Facilitati: Restaurantul Tosca cu o capacitate de 200 locuri , Bar club cu program de animatie si DJ , Piano concert live, zilnic in Athrium Lounge, Centru de conferinte – 7 sali cu capacitati intre 10 si 500 de locuri, Spa Aqua Dreams Alpin a carei oferta de ritualuri si proceduri este aleasa pentru bunastarea trupului si spiritului, loc de joaca special amenajat pentru copii in interiorul si gradina hotelului cu personal care asista permanent copii, organizandu-le jocuri, concursuri, diferite activitati.

Facilitati copii: 1 copil pana la 11,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu md inclus in conditiile in care doarme in acelasi pat