HOTEL INTERNATIONAL 4*- BAILE FELIX – 1 DECEMBRIE de la 375 lei/persoana


HOTEL INTERNATIONAL 4*- BAILE FELIX – 1 DECEMBRIE de la 375 lei/persoana

HOTEL INTERNATIONAL 4* OFERTA 1 DECEMBRIE

Romania – Bihor, Baile Felix

 

Hotel International 4* OFERTA 1 DECEMBRIE
Pret in lei/pers
3 cazari
Date de intrare 28.11
Loc in DBL + MD + Cina Romaneasca 375 Lei

 

 

Situare: hotelul este situat în partea de sud a statiunii la liziera padurii. Hotelul este complet renovat si modernizat in 2007.

Dotari generale:
restaurant, bar de zi, cofetãrie, lifturi, piscinã exterioarã si interioara, 110 camere duble, 80 camere single, 20 apartamente, sala de conferinte, parcare pazita, cu plata.

Dotari camere: camere duble: baie proprie cu uscator de par si halat de baie, tv satelit, frigider, telefon, balcon, aer conditionat, conexiune internet, seif, minibar.

Servicii masa: se acorda în unitatea restaurant International, categoria I, în sistem fisã cont pentru pranz si bufet pentru mic dejun si cina.

Sport/Fitness: Centru de Wellness : hidroterapie, masaj, dusuri speciale cu cromo- sau aromo- terapie, jacuzzi, sauna, solar.

Distractie/Animatie:
2 piscine interioare de 50 mp fiecare, 3 piscine in aer liber cu peste 1400 mp luciu de apa, minigolf

Tratament: baza de tratament:
instalatii si proceduri de tratament, bãi cu apã termalã în vanã si bazine, elongatii vertebrale în apã si pe masã, hidroterapie, electroterapie, tratamente cu Gerovital, tratamente de cosmeticã cu produse Gerovital.

INFORMATII SI FACILITATI:

1. Nu se accepta cazare cu mic dejun si tratament;
2. Micul dejun  se serveste in sistem bufet la hotelurile: International, Termal, Nufarul, Poienita si Mures;
3. Tratamentul balnear se acordã pentru minim 5 zile si include consultatie medicalã initialã, 3 proceduri/zi lucratoare, cu exceptia zilelor de sambata, duminicã si a sãrbãtorilor legale. Procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare.Asistentã medicalã permanentã.
NU se acorda mai putine zile de tratament decat sejurul;
4. Serviciile suplimentare solicitate se achitã la receptia hotelurilor: proceduri de tratament, Wellness sau alte servicii;

FACILITATI:
5. La hotelurile de 4* si 3* tarifele includ acces la piscine si sala de fitness. Turistii cazati la Hotel Nufãrul au acces la piscinele si sala de fitness de la Hotel Termal;

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): pentru copil de pana la 11,99 ani  se acorda gratuitate la cazare (în cazul în care nu se solicita pat suplimentar) iar la masa se achita incepand de la varsta de 2 ani, agentiile avand obligativitatea incasarii serviciilor de masa (13 lei/zi-mic dejun si 20 lei/zi-o masa principala, la care se adauga comisionul agentiei), in caz contrar se va achita la receptie tariful pt adult.In camera dubla se accepta maxim 2 adulti si 2 copii sub 12 ani .