OFERTA 2017 – PIATA DE CRACIUN SIBIU de la 129 euro – oferta expirata


OFERTA 2017  –   PIATA  DE CRACIUN SIBIU de la 129 euro  – oferta expirata

Piața de Crăciun de la Sibiu

Sibiu – Cristian – Rășinari – Săliște – Valea Viilor – Moșna – Alma Vii – Richiș

 

Program

 Care om pe lumea aceasta nu tresare de bucurie la gândul Crăciunului? Si care loc să îl exprime mai bine decât un târg autentic? La Sibiu te invităm la un târg de Crăciun care îl va încânta chiar și pe Moșul: un loc de basm, unde urechile vor fi bucurate de colindele tradiționale cântate în aer liber, iar papilele gustative se vor răsfăța cu vin fiert cu scorțișoară și bucate care mai de care, de la mere coapte, turtă dulce și figurine din marzipan la pâine fierbinte pe vatră. Iar când spui Crăciun, zici și cadouri pentru cei dragi. Aici vei găsi o abundență de surprize pregătite de meșterii din zonă, gata de cumpărat și împachetat frumos. Crăciunul te asteaptă cu drag la Sibiu!

 

î Duminică, 10.12: București – Sibiu (aprox. 280 km)

 

Plecare din Bucureș ti spre Sibiu. Sosire la hotel, unde petrecem următoarele 3 nopți. Apoi, pornim într-un tur de descoperire al Sibiului. Pe seară e timpul să ne bucurăm de atmosfera perfectă de iarnă la tradiționalul târg de Crăciun.

  • Luni, 11.12: Din sat în sat în Mărginimea Sibiului (aprox. 80 km)

Descoperim lumea pastorală din Mărginimea Sibiului, cu așezări pitorești și un ritm de viață domol (extracost). Din fiecare localitate se desprind cărări de munte ce leagă vatra satului de colibele de vară și stânele din Munții Cindrel. La Cristian vizităm frumoasa biserică fortificată și aflăm povestea localității cu cele mai multe berze din Transilvania. La Rășinari, cea mai veche localitate din zonă, vedem casele memoriale ale filozofului Emil Cioran și poetului Octavian Goga, ambii născuți aici și biserica ortodoxă pictată, construită în 1752. Iar la Săliște descoperim simbolistica portului săsesc și vedem cum ne șade în straie populare. Apoi ne răsfățăm degustând faimoasa dulceață din partea locului la o gospodărie din sat. Pe seară timp liber să colindați piața de Crăciun din inima Sibiului.

 

  • Marți, 12.12: Experiențe gastronomice pe Valea Târnavelor (150 km)

Vă invităm la un „tur delicios” (extracost). Vom explora Valea Târnavelor și ne vom opri pentru degustări de produse specifice, în mai multe locații speciale. Contemplăm detaliile arhitecturale ale bisericilor cetate din Valea Viilor și Alma Vii, desprinse parcă din cărțile de povești, după care ne așteaptă o degustare cu produse locale udate cu rachiu, în Turnul Slăninilor de la Moşna. În apropiere, Richișul este cunoscut pentru tradiţia în cultura viței de vie. Vom încerca vinul local și asculta poveștile minunate ale fostelor bresle meșteșugărești. Pe seară aveți timp pentru ultimele cumpărături de Crăciun.

 

  • Miercuri, 13.12: Muzeul Brukenthal – București (aprox. 280 km)

După micul dejun e timpul pentru o vizită la Palatul Brukenthal. Plin de rafinament, palatul găzduiește acum cel mai bun muzeu de artă din Ardeal. Aici se înșiră câteva capodopere ale picturii universale, printre care Răstignirea de Antonello da Messina, Uciderea pruncilor de Pieter Brueghel cel Bătrân și vedeta colecției, Omul cu tichie albastră, superba lucrare a lui Jan van Eyck. Admirăm și  ineditul Muzeu al Farmaciei înainte de plecarea spre casă.

Hotel Continental Forum Sibiu 4*

Localizare

Hotelul Continental este situat într-o clădire istorică din centrul oraşului Sibiu și se află la doar câteva minute de mers pe jos de Muzeul Brukenthal şi de Piaţa

Mare.

î Facilitățile hotelului

Restaurantul hotelului serveşte zilnic un mic dejun tip bufet. Oaspeţii pot savura preparate din bucătăria tipic balcanică şi internaţională la restaurantul Balkan Bistro. TeKaffe serveşte specialităţi delicioase de patiserie şi cofetărie, precum şi ceai, cafea şi cappuccino. Internet wireless este disponibil în întreg hotelul gratuit.

î Facilitățile camerelor

 

Camerele sunt spațioase, iar decorul modern și practic asigură confortul și atmosfera relaxată pe tot parcusul șederii. Fiecare cameră este dotată cu televizor cu ecran plat, telefon, minibar, aer condiționat, birou de lucru și Wi-Fi gratuit. Băile pun la dispoziția turiștilor halat de baie, papuci, cosmetice de baie și uscător de păr.


129 €

P E R I O A D A

10.12.2017 – 13.12.2017

 

T A R I F U L I N C L U D E

 

3 nopți de cazare la hotel 4* în centrul Sibiului

Mic dejun bufet

Turul Sibiului istoric

Vizită la tradiționalul Târg de Crăciun

Vizită ghidată la Muzeul Brukenthal și la Muzeul Farmaciei

Transport cu autocar modern, cu climatizare

Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

 

TARIFUL  NU  INCLUDE

Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)

Taxe și cheltuieli personale

Intrările la obiectivele turistice Excursiile opționale

EXCURSII  OPȚIONALE  NEINCLUS E  Î N  T A R I F

Din sat în sat în Mărginimea Sibiului: 20 euro/ persoană

(degustarea de dulceață și vizita la atelierul din Săliște incluse)

Experiențe gastronomice pe Valea Târnavelor: 25 euro/ persoană

(degustarile la Moșna și Richiș sunt incluse)

P U N C T E  D E Î M B A R C A R E

București, Pitești, Râmnicu Vâlcea

 

B O N U S U R I S E N I O R V O Y A G E C L U B C A R D

Vin fiert și prăjitură la Târgul de Crăciun