CROAZIERA 2016 MAREA ADRIATICA de la 1034 euro/persoana


CROAZIERA 2016 MAREA ADRIATICA de la 1034 euro/persoana

NOU! CROAZIERA MAREA ADRIATICA
M/S Eden/Ocean 4* & M/S Karisma 5*

8 ZILE/7 NOPTI cu zbor DIRECT charter TAROM inclus

Itinerariu: Split – Makarska – Korcula – Dubrovnik – Mljet – Hvar- Split

Reduceri speciale: Early Booking + Cocktail Deal valabile pana la 31 Ianuarie 2016!

Plecari in fiecare SAMBATA
in perioada 18 Iunie – 10 Septembrie 2016

VARA 2016 – SPLIT din BUCURESTI
Iata tarifele speciale valabile pentru prima plecare, Sambata 18 Iunie 2016:
M/S Eden/Ocean 4* Demipensiune
loc in cabina dubla (lower deck) 1137€ 1034€ taxe aeroport incluse / 7 nopti
M/S Karisma 5* Demipensiune
loc in cabina dubla (lower deck) 1601€ 1466€ taxe aeroport incluse / 7 nopti
Facilitati vas:
1 restaurant cu o capacitate de 40 de persoane echipat cu aer conditionat, 1 bar, 2 punti (una avand sezlonguri si mese), 2 toalete exterioare cu dusuri, sistem de navigare complet (radar, plotter, GPS, radio etc), alarma de incendiu, 220V, prova, lumini de urgenta, veste de salvare pentru 50 persoane, Wi-Fi gratuit la bord.
Facilitati vas:
1 restaurant pe puntea principal, 1 bar pe puntea principal, Wi-Fi gratuit la bord. Cabinele respecta noile standard si sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, seif, alarma incendiu, sistem intern de comunicatii intre camera si bar, baie proprie cu toaleta, dus, chiuveta, uscator de par, papuci, halat si pachet cosmetic.
Descriere Program
Ziua 1 (Sambata): BUCURESTI – SPLIT
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Bucuresti Otopeni cu 2 ore inainte de imbarcare. Imbarcarea catre Split pe zborul charter Tarom. Sosire in Split, transfer de grup catre port unde se va face imbarcarea pe vasul M/S KARISMA. Urmeaza o cina de bun venit si cazarea pe vas.
Ziua 2 (Duminica): SPLIT – INSULA BRAC – MAKARSKA
Dupa micul dejun la bord se navigheaza spre insula Brac. Va veti bucura de o plimbare pe promenada si veti inota intr-unul din cele mai indragite golfuri din Brac. Pranzul se va servi la bord. Urmatoarea destinatie este Makarska, pe continent, unde va veti petrece noaptea. Cina se va servi la un restaurant local, la alegerea dumneavoastra, unde veti avea ocazia sa incercati bucataria locala traditionala. Cazare pe vas.
Ziua 3 (Luni): MAKARSKA – INSULA KORCULA
Dupa micul dejun, se va pleca spre insula Korcula cu o oprire pentru inot, racorire si relaxare si pranz la bord. Dupa-amiaza tarziu se va sosi in Korcula, locul nasterii celebrului exploratory, Marco Polo. Puteti servi cina la unul din restaurantele locale, la alegerea dumneavoatra. Cazare pe vas.
Ziua 4 (Marti): INSULA KORCULA – DUBROVNIK
Dimineata se navigheaza catre Dubrovnik cu oprire pentru inot. Pranzul se va servi la bord. Dupa-amiaza se ajunge in Dubrovnik, Perla Adriaticii – obiectiv ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Optional, cina la unul din numeroasele restaurante locale. Cazare pe vas.
Ziua 5 (Miercuri): DUBROVNIK – PARCUL NATIONAL MLJET
Plecare dimineata din Dubrovnik catre insula Mljet, calatorie ce include o oprire pentru o baie in mare si un pranz la bord. Sosire in inima Parcului National Mljet pentru a va bucura de o plimbare in jurul Lacului Mare si Lacului Mic. Cina se poate servi la un restaurant local, la alegerea dumneavostra. Cazare pe vas.
Ziua 6 (Joi) : INSULA MLJET – INSULA HVAR
Dimineata continuam aventura, navigand catre insula Hvar, o destinatie populara de peste 2000 de ani pentru navigator. Se opreste pentru o baie relaxanta in mare intr-unul din golfurile retrase din Peninsula Pelješac (daca vremea va permite). Pranzul se va servi la bord. Dupa-amiaza sosire in orasul Hvar. In afara de patrimonial sau unic cultural, Hvar este destinatia celebra pentru familii sau persoane singure, barci cu vele si super iachturi. Cu climatul sau insorit, frumusetea naturala, mancarea excelenta, vin si diversele sporturi ce se pot practica, Hvar este de neuitat. Optional, cina intr-unul din restaurantele locale, la alegerea dumneavoastra. Cazare pe vas.
Ziua 7 (Vineri): INSULA HAVR – SPLIT
Dimineata se pleaca catre Split, cu oprire pentru inot de relaxare la Milna, pe insula Brac. Dupa pransul de la bord, veti petrece seara in Split unde puteti cina la unul din restaurantele locale, la alegerea dumneavoastra. Cazare pe vas.
ZIUA 8 (Sambata): SPLIT – BUCURESTI
Debarcarea dupa micul dejun, dimineata devreme. Transfer de grup catre aeroportul din Split unde va veti imbarca pentru zborul charter Tarom Split – Bucuresti.
.
Servicii incluse:
• Cazare 7 nopti la bordul vasului mentionat, in cabina cu dus/toaleta privata;
• Demipensiune (mic dejun si pranz) la bord incepand cu cina de bun venit din Ziua 1 si terminand cu micul dejun in Ziua 8;
Bonus Gustari dupa-amiaza (prajituri, cafea, ceai, fructe, apa) pe vasul Karisma;
• Zbor direct TAROM OTP-SPU-OTP
• Transfer grup aeroport /port /aeroport in Split
• Wi-Fi la bord;
• Taxe Aeroport
Bonus! Asigurare Medicala si STORNO,
indiferent de varsta
Preturile nu includ:
• Excursii optionale si intrari la obiective;
• Taxa turistica + taxa de port (21 euro/persoana) se achita cash la bord;
• Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta);
• Prosoape de plaja: 5 euro/persoana/saptamana (Eden/Ocean)
• Supliment Business Class: 95 €/pers. – OPTIONAL (include strict prealocare loc business si catering business in avion).