CROAZIERA 2020 SINGAPORE – MALAEZIA – THAILANDA de la 1495 euro


CROAZIERA 2020 SINGAPORE – MALAEZIA – THAILANDA de la 1495 euro

 

Combo sejur Singapore + croaziera Singapore

 

Program
Combo sejur Singapore 3 nopti& croaziera ,,Spice of the Southest Asia,, 5 nopti, Qauntum of the Seas, Royal Caribbean

 

De la  1495 €

 

PLECARI

 • 29 ianuarie 2020

           18 martie 2020

 

PLECARI DIN

 • Bucuresti

 

Zi Destinatie Sosire Plecare
Du Singapore Imbarcare 17:00
Lu Kuala Lumpur, Malaezia 08:00 17:00
Ma Penang, Malaezia 08:00 17:00
Mi Phuket, Thailanda    
Jo            Distractie pe mare
Vi Singapore 08:00 Debarcare

 

*Orele de imbarcare/debarcare se pot modifica  *Itinerariul poate suferi modificari

Avans la inscriere

 • Avans 50 % din valoarea pachetului achizitionat, se va achita in momentul rezervarii;
 • Diferenta de 50% din valoarea pachetului se va achita cu 30 zile inainte de data de plecare;

TARIFUL INCLUDE

 • Bilet de avion Bucuresti-Singapore-Bucuresti, via Dubai compania Fly Dubai/ Emirates;
 • Transfer aeroport-hotel-port-aeroport;
 • 3 nopti cazare Hotel Furama Riverfront 4* in Singapore, cu mic dejun;
 • Singapore city tour, jumatate de zi;
 • 5 nopti croaziera, compania Royal Caribbean, Quantum of the Seas;
 • La bordul vasului de croaziera sunt incluse in tarif: cazarea cu pensiune completa, apa cu gheata, limonada, ceai si cafea la dozator; activitati de recreere: gym, fitness, sauna;
 • Asistenta turistica in limba romana, pe tot parcursul programului (nu va insoti grupul in excursiile optionale).

 

 

Tariful nu include

 • Taxe aeroport/portuare: 245 euro/persoana – obligatorie (se va achita la agentie)
 • Pachetul de bauturi la bordul vasului de croaziera
 • Se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activitati de recreere
 • Taxa de serviciu 70 euro/pers (se va achita la bordul navei de croaziera; echivalentul in dolari)
 • Taxa de viza pentru Thailanda, se poate obtine la bordul vasului aprox 70 usd/pers
 • Excursiile optionale
 • Asigurarea medicala de calatorie si storno (nu sunt obligatorii, dar agentia va recomanda sa le incheiati)
 • Oricare alt serviciu care nu apare mentionat la „servicii incluse”

 

Informatii utile privind calatoria la bordul vaselor de croaziera Royal Caribbean

 • Detaliile legate de cabinele rezervate, respectiv numar si amplasare la bordul vasului, nu vor fi comunicate in momentul confirmarii.  Cabinele sunt alocate de compania Royal Caribbean International  pe puntile disponibile in momentul comunicarii listei cu numele pasagerilor, fara  a  putea fi ulterior modificate.
 • Orice minor sub 18 ani care nu calatoreste in compania parintilor sai  trebuie sa fie acompaniat de o persoana care a implinit varsta de 21 ani si trebuie sa prezinte in momentul imbarcarii o scrisoare notariala prin care parintii isi dau acordul cu privire la calatoria minorului si autorizeaza persoana care il insoteste pe minor sa semneze in cazul aplicarii tratamentului de urgenta recomandat de doctorul de specialitate la bordul vasului.   Suplimentar, pentru a putea practica anumite activitati sportive la bordul vasului (care variaza in functie de clasa ex. perete de catarare, patinaj, role, etc) este necesar sa se mentioneze in scrisoarea notariala faptul ca adultul are drept de semnatura pentru autorizarea desfasurarii acestor activitati de catre minorul in cauza. Daca aceasta dovada scrisa nu este prezentata, accesul la bord al minorului in cauza nu va fi permis.
 • Pasagerii care nu au implinit 21 ani nu pot rezerva o croaziera sau ocupa o cabina decat in cazul in care sunt insotiti de o persoana care a implinit varsta de 21 ani.
 • Parintii sau tutorii legali care calatoresc cu un minor cu un nume de familie diferit decat al acestora, sunt obligati sa prezinte un document oficial (certificat de nastere / de divort etc.), pentru a dovedi ca sunt parintii / tutorii copiilor în cauza.

 

 

Bine de stiut despre Singapore

·         Nu exista atentionari in privinta consumului de apa ca in alte state din Asia.

·         Cele mai multe centre de cumparaturi accepta mai multe monede: dolari americani, dolari australieni, lire sterline.

 

·         In Singapore nu s-au inregistrat cazuri de malarie sau febra galbena, dar pentru europeni in general este recomandat vaccinul impotriva hepatitei A si a febrei tifoide, pentru ca exista oricand riscul contaminarii apei si alimentelor, cu toate ca standardele de puritate sunt ridicate.

·         Pentru a avea o sedere placuta si lipsita de incidente este important ca legea sa fie respectata intocmai, intrucat Singapore este un stat in care pedepsele pentru nerespectarea legilor sunt destul de dure.

·         Nu exista o regula stricta priviind directia de mers pe strazile aglomerate din Singapore, de aceea este indicat ca deplasarea sa se faca conform multimii.

·         Reteaua de transport este foarte bine dezvoltata, fiind recunoscuta ca una dintre cele mai sigure, curate si eficiente din lume. Taxiuri exista din plin, si asa cum va imaginati inselaciunile sunt foarte rare.

·         Un lucru important si in acelasi timp ciudat pentru un european este guma de mestecat si mestecatul acesteia. Iar amenda pentru o astfel de ofensa ajunge si pana la 1.000$

·         In cele mai multe zone publice, fumatul este interzis.

·         Homosexualitatea este stric interzisa si pedepsita cu 2 ani de inchisoare.

·         De asemenea printre altele sunt pedepsite: traversarea strazii prin locuri nepermise, folosirea toaletei fara curatarea ei apoi (fiind mai grava decat incalcarea unei proprietati), urinatul in lift (este dotat cu un sistem de alarma prin care ureea este detectata, iar usile se blocheaza pana la sosirea politiei), actele de vandalism si distrugere, arborarea de steaguri, pancarte, flyere; si evident transportul sau consumul de droguri.

·         Atenţie! Pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, în Republica Singapore se aplică pedeapsa capitală.

·         Atenţie! Paşaportul electronic sau temporar românesc trebuie să fie valabil cel puţin 6 luni la data ieşirii din Republica Singapore. Această condiţie trebuie riguros respectată şi la deplasarea în celelalte state din regiune.

·         Atenţie! Cetăţenii români, posesori de paşapoarte temporare, care tranzitează Republica Singapore spre statele din regiune, trebuie să solicite viza de intrare, în prealabil, de la misiunile diplomatice ale statelor respective.

 

Orar de zbor

1 EK 2245  OTP – DXB 14:25-21:15  CODESHARE – OPERATING FLT  FZ1798
2 EK  404   DXB – SIN   01:05-12:10
3 EK  353   SIN – DXB   00:30- 04:10
4 EK 2244  DXB – OTP 10:00- 13:35   CODESHARE – OPERATING FLT  FZ1797

*Orarul de zbor poate suferi modificari

 

Hotel Furama RiverFront

Furama RiverFront este un hotel de afaceri rafinat, care oferă servicii şi facilităţi moderne, completate de vederi impresionante ale orizontului oraşului Singapore. Convenabil situat între Chinatown şi Orchard Road, hotelul de 4 stele îşi încântă oaspeţii cu cele mai fine restaurante şi numeroase facilităţi de recreere, inclusiv pentru copii. Datorită numărului impresionant de săli de conferinţă (12), Furama RiverFront atrage ca un magnet oameni de afaceri din întreaga lume, care vin aici pentru a se bucura atât de facilităţi business, cât şi de servicii de lux.

Documente necesare

La rezervare sunt necesare urmatoarele documente (copie pasaport):

Detaliile solicitate sunt: numele si prenumele conform pasaportului, data nasterii, numarul pasaportului si nationalitatea. Valabilitatea pasaportului turistului sa fie de minim 6 luni din momentul finalizarii calatoriei si sa fie disponibile cel putin doua  pagini libere in pasaport. NU SE ACCEPTA PASAPOARTE TEMPORARE!