OFERTE 1 DECEMBRIE 2017 DUBLIN de la 375 euro – oferta expirata


OFERTE 1 DECEMBRIE 2017 DUBLIN de la 375 euro  – oferta expirata

Mini Vacanta in DUBLIN

 Perioada: 30.11.2017 – 03.12.2017

(4 zile / 3 nopti)

 

Ziua 1: BUCURESTI – DUBLIN (tur de oras)

Intalnire la ora 06:30 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu decolare la 08:55.  Sosire in Dublin la ora locala 10:55. Transfer spre centrul orasului pentru participarea la un tur panoramic al capitalei Irlandei impreuna cu un ghid local. Ne vom familiariza cu principalele atractii ale orasului: strada O’ Connell, elegantele piete georgiene, Trinity College, cea mai veche Universitate din Irlanda, unde au studiat personalitati ca Jonathan Swift sau Samuel Beckett, Catedrala Sf. Patrick – una dintre cele mai mari catedrale din Irlanda. In continuare vom trece pe langa Christchurch, ridicata de anglo-normanzi pe locul unui sit viking si vom ajunge in Parcul Phoenix, cel mai mare din Europa. Cazare la hotel Regency 3*/similar.

Ziua 2:  DUBLIN – BELFAST – DUBLIN (excursie optionala)

Dupa servirea micului dejun vom pleca spre Belast. Aici un tur panoramic ne va purta spre cele mai reprezentative obiective ale capitalei Irlandei de Nord: Albert Memorial Clock Tower (un turn inclinat, replica Irlandei la Turnul din Pisa), cladirile Operei si Primariei din piata Donegall, Crown Bar (unul dintre cele mai vechi baruri, datand din 1885), Universitatea Queens si Gradina Botanica. In continuare vom trece pe langa santierul naval Harland & Wolfe unde in 1912 a fost construit Titanicul si vom strabate strazile Shankill si Falls pentru a intelege viata Belfastului din timpul perioadelor de criza. Cazare la hotel Regency 3*/similar.

Ziua 3: DUBLIN – KILKENNY (excursie optionala)

Mic dejun. Pentru aceasta zi va propunem o excursie la Kilkenny (“Orasul de Marmura”) cel mai bine conservat oras irlandez din perioada medievala. Aici vom vizita Castelul Kilkenny construit de normanzi in secolul la XII-lea si ne vom plimba pe stradutele strajuite de cladiri istorice fascinante, magazine, galerii de arta si restaurante cosmopolite. Cazare la hotel Regency 3*/similar.

   Ziua 4: DUBLIN – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport la ora 09:30. Sosire la aeroport si imbarcare pe cursa Blue Air cu plecare la ora 12:40. Sosire in Bucuresti la ora 19:45.

Pret/persoana: 375 EURO (loc in camera dubla)

Pret a treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 365 EURO

Camera single: 475 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

  • transport cu avionul Bucuresti –Dublin si retur cu compania Blue Air; la retur se face un stop de ~ 1h10min in Cluj Napoca.
  • 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Regency 3*/similar http://www.regencyhotels.com/
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • tur de oras in Dublin cu ghid local;
  • insotitor roman de grup;

 

NU SUNT INCLUSE:

  • taxele de aeroport si securitate 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
  • excursiile optionale;
  • asigurarea medicala / asigurarea storno

 

EXCURSII OPTIONALE (tarife informative pentru minim 20 de platitori):

Kilkenny: 75 EUR/persoana

Belfast: 90 EUR/persoana

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

BUCURESTI OTOPENI 08:55 – DUBLIN 10:55 / BLUE AIR

DUBLIN 12:40 – CLUJ NAPOCA 17:50/19:00 – BUCURESTI OTOPENI 19:45 / BLUE AIR

 

GRUP MINIM: 25 PERSOANE

Pentru grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EUR/persoana. Pentru un numar mai mic de participanti, pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.