PASTE 2021 AMMOULIANI de la 179 euro / persoana


PASTE 2021 AMMOULIANI de la 179 euro / persoana

PASTE INSULA AMMOULIANI

Perioada: 29.04-03.05.2021 | 5 zile – 3 nopti

 Salonic – Ammouliani – Athos – Vasilika

 

Early booking – 179 €/persoana

 Ziua 1 / Joi 29.04.2021: BUCURESTI – SALONIC

Intalnire la ora 22:30 cu reprezentantul agentiei in Parcare03a ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Salonic.

Ziua 2 / Vineri 30.04.2021: SALONIC – AMMOULIANI

Dimineata ajungem in Salonic – vizita si tur pietonal al orasului in care vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius, Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema orasului Salonic – Turnul Alb – locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Ne continuam traseul spre Halkidiki, catre portul Tripiti de unde ne imbarcam (fara autocar) pe ferry catre Insula Ammouliani. Cazare la Hotel Sunrise 3*/ similar.

Ziua 3 / Sambata 01.05.2021: AMMOULIANI – CROAZIERA ATHOS  

Mic dejun. Timp liber in Ammouliani pentru plimbare si relaxare sau optional va propunem o Croaziera la Muntele Athos, cel mai sfant taram al Greciei. Vom porni din Ammouliani spre Ouranopolis (“orasul cerurilor”), locul de unde incepe orice expeditie pe Sfantul Munte. Dupa un scurt popas in micutul orasel, vom continua croaziera de-a lungul coastei vestice a celui de-al treilea brat al Peninsulei Halkidiki. Intr-o calatorie de aproximativ 3 ore vom vedea cele mai frumoase lacase de cult cu istorie milenara. Manastiri precum Dochiariou, Xenofont, Pantelimon, Xiropotamou sau Grigoriou pastreaza in interiorul fortificatiilor obiecte de cult si icoane facatoare de minuni, valoarea acestora fiind nepretuita. Dupa-amiaza ne vom intoarce in Ammouliani. Timp liber pana seara cand vom participa la Slujba de Inviere la Biserica din imediata apropiere a hotelului. Cazare la Hotel Sunrise 3*/ similar.

  Ziua 4 / Duminica 02.05.2021: AMMOULIANI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional Pranz festiv de Paste la un restaurant autentic grecesc. Cazare la Hotel Sunrise 3*/ similar.

Ziua 5 / Luni 03.05.2021: AMMOULIANI – VASILIKA – BUCURESTI

Dupa micul dejun vom reveni pe continent de unde ne imbarcam in autocar si pornim spre localitatea Vasilika, in apropiere de Salonic, unde vom vizita Manastirea Sfintei Anastasia Farmacolitria (Vindecatoarea). Ctitorita in anul 888 de Sfanta Teofana, manastirea adaposteste capul si un fragment din piciorul Sfintei Mucenite Anastasia. Apoi, vom continua drumul spre casa, pe ruta Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti. Seara, in functie de trafic si formalitatile vamale, vom sosi in Bucuresti.

ATENTIE: Grup minim 45 pers.

  • Toate intrarile la obiectivele turistice din Grecia se achita in moneda nationala – Euro.
  • In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
  • In cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoana;
  • Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fara a afecta insa si structura programului;
  • Persoanele care vor calatori singure pot opta pentru partaj in camera dubla/tripla, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, o persoana pentru partaj fiecarui solicitant. In situatia in care agentia nu reuseste sa completeze partajul, turistii NU vor achita suplimentul de camera Single. Eventualele neintelegeri intre solicitantii de partaj nu sunt imputabile agentiei.

 

DATA DE PLECARE LOC IN DBL

SAFE PRICE

FIRST MINUTE 10%

28.02.2021

COPII

0-4.99 ANI

COPII

5-11.99 ANI

SUPLIMENT SINGLE AL TREILEA ADULT
29.04.2021 199 € 179 €         79 €  109 € 109 € 189 €

 

CONDITII DE PLATA

FIRST MINUTE pana la 28.02.2021 – reducere 10% (se aplica in cazul achitarii unui avans de 10% la inscriere, 20% pana pe 28.02.2021 si diferenta de plata se achita cu pana la 30 de zile inainte de plecare)

SAFE PRICE (avans de 30% la inscriere, iar diferenta de plata cu pana la 40 de zile inainte de plecare

 

PRETUL INCLUDE PRETUL NU INCLUDE
» Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;

» 3 nopti cazare la Hotel Sunrise 3*** cu mic dejun;

» Tur de oras Salonic;

» Insotitor de grup.

» Asigurare Travel (medicala+storno);

» Bilet ferry boat Tripiti – Insula Ammouliani – Tripiti, aprox. 5 € / pers (se achita la autocar) ;

» Intrarile la obiectivele turistice, serviciile de ghizi locali;

» Vizitele mentionate in program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;

» Taxa de statiune/turistica (se achita la receptie, la check-in)

 

SUPLIMENTE

» Locuri preferentiale in autocar (rand 1 – 15 €/pers/loc, rand 2 – 10 €/pers/loc, rand 3 – 5 €/pers/loc;

» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferentiale se va taxa cu 5 €/pers/loc;

*Important : Confirmarea locurilor preferentiale se va face in limita disponibilitatii.

» Pranz festiv de Paste (25 euro/pers).

   REDUCERI

» Reducere 5 €/pers pentru ultima bancheta in autocar.

EXCURSII OPTIONALE  
·         CROAZIERA ATHOS – 25 euro/persoana
ATENTIE !!! Excursiile optionale se realizeaza pentru un grup minim de 25 persoane!
ü  Va recomandam incheierea asigurarii Travel (storno+medicala), pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare (in cazul anularii calatoriei), cat si dupa plecare (in cazul unei situatii neprevazute aparute pe perioada sejurului)!

ü  Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente si nu se cumuleaza cu alte reduceri.

ü  Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari; Penalizare 100% !

 

TRANSFERURI DIN TARA

Orasul Locul de imbarcare Tarif Orasul Locul de imbarcare Tarif
SUCEAVA Hotel Bucovina 40 €   DEVA McDonald’s Gara 35 €
PIATRA NEAMT Hotel Central 35 €   SIBIU Benzinaria Mol – Selimbar 25 €
IASI McDonald’s Gara 40 €   MEDIAS Autogara 30 €
ROMAN Gara 30 €   SIGHISOARA Parcare Kaufland 30 €
BACAU Parcarea Stadionului Municipal 30 €   TG. MURES Benzinaria Mol – 1 Dec 1918 35 €
FOCSANI Lukoil – Centru 25 €   BRASOV Benzinaria Mol Calea Bucuresti 25 €
BUZAU McDonald’s Unirea 20 €   SINAIA Gara 20 €
GALATI McDonald’s 20 €   CAMPINA Popas Casa Bucur – Km 92 15 €
BRAILA Magazin Penny/Soseaua Buzaului 20 €   PLOIESTI Restaurant/Motel Km 6

(in spatele benzinariei Petrom Metro )

12 €
CRAIOVA McDonald’s – Calea Bucuresti 22 €   RM. VALCEA Sala Sporturilor 18 €
SLATINA Autogara 18 €   PITESTI McDonald’s Gara 12 €
CONSTANTA Gara CFR 25 €   SEBES Rompetrol, iesire Lancram 30 €
        BUCURESTI Academia Militara Romana

 

NOTA: Tarifele de mai sus sunt de persoana si sunt valabile pentru transport dus-intors. Orele de imbarcare se comunica odata cu transmiterea informarii de plecare si pot suferi modificari (timpi de asteptare), in functie de conditiile de trafic si legaturile de transfer, atat la plecare cat si la intoarcere.  Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita. Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare. In functie de marimea grupului, transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie!

ATENTIE – Orasele reprezinta puncte de imbarcare/debarcare! Traseele pot suferi modificari in functie de numarul de participanti existenti pe ruta respectiva!

 CONDITII ANULARE, PENALIZARI

FIRST MINUTE

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus. In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

SAFE PRICE

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv:

  1. a) 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).
  2. b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).
  3. c) 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
  4. d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.