REVELION 2018 MADEIRA & LISABONA de la 834 euro – oferta expirata


REVELION 2018 MADEIRA & LISABONA de la 834 euro – oferta expirata

Revelion 2018 Madeira

Funchal & Lisabona

 

Funchal, Porto Moniz, Santana, Cabo Girao, Eira do Serrado, Sintra, Cascais, Estoril, Cabo da Roca;

hoteluri ;

BONUS: asigurare medicala si storno!

 

Durata: 8 zile  I  Plecari: 28.12.2017

 

Ziua 1. BUCURESTI – MADEIRA

Intalnire matinala cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Madeira – Funchal, via Lisabona. Dupa preluarea bagajelor, vom pleca intr-un tur de oras Funchal in care vom admira piata locala traditionala, vom vizita gradinile publice si biserica unde se afla mormantul ultimului imparat austro ungar Carol I. Vom vizita si Gradina Botanica fondata in 1960. Inainte de a ne intoarce la hotel vom avea parte de o degustare de vinuri. Cazare Madeira – Funchal, Hotel Raga 4*.

Ziua 2. MADEIRA – PICO DE ARIEIRO – RIBEIRO FRIO – SANTANA

Mic dejun. Timp liber pentru vizite sau, optional, excursie la Santana – un sat cu casute tipic portugheze traditionale colorate si acoperis din stuf. In drumul nostru vom vizita Pico do Arieiro – varful muntos cu o altitudine de 1.818 metri, de unde puteti admira imprejurimile. Continuam apoi drumul spre Ribeiro Frio la gradinile si pastravaria locala. Dupa un scurt popas aici, autocarul ajunge in Santana. Dupa pranz, ne intoarcem spre capitala Funchal, in directia Ponta de Sao Lourenco – regiunea extrema estica a insulei. Aici va fi locul perfect pentru un scurt popas si cateva instantanee datorita panoramelor magnifice. Cazare Madeira – Funchal, Hotel Raga 4*.

Ziua 3. MADEIRA – CABO GIRAO – PORTO MONIZ

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Porto Moniz, unde vom admira cele mai frumoase peisaje din insula. Vom vizita satul pescaresc „Camera de Lobos”, pictat de  Winston Churchil. Vom merge la Cabo Girao, despre care se spune ca este a doua faleza ca marime din Europa. Ultima oprire se face la Trecatoarea Encumeada – un drum care traverseaza trecatoarea inalta de 1004 m. Incepand din Ribeira Brava (coasta de sud), drumul continua pana la Serra d’Agua si ajunge in partea de sus a vaii, oferind vederi incredibile catre ambele parti ale insulei. Ajungem la Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord, renumit pentru piscinele naturale formate de rocile vulcanice si pentru uimitoarele cascade. Pranz la un restaurant local. Dupa – amiaza, intoarcere in Funchal. Cazare Madeira – Funchal, Hotel Raga 4*.

Ziua 4. MADEIRA – EIRA DO SERRADO

Mic dejun. Timp liber pentru diverse activitati sau, optional, excursie la Eira do Serrado. Pana ajungem la destinatia noastra finala – Eira do Serrado – ne vom opri la Pico dos Barcelos (335 m) pentru a ne bucura de vederea magnifica asupra golfului Funchal. Continuam catre Monte – o parohie din Funchal, un loc de pelerinaj foarte vizitat de localnici si turisti deopotriva. Aici vom vizita celebra biserica Nossa Senhora do Monte care detine piatra funerara a imparatului Carol I al Austriei beatificata de Papa Ioan Paul al II-lea, in 2004. Sosire in Eira do Serrado, de unde se va admira pitorescul oras Curral das Freiras situat intr-o vale inconjurata de munti, in craterul unui vulcan stins. Dupa amiaza intoarcere in Funchal, cazare Hotel Raga 4* si timp liber. Seara, optional, Cina de Revelion. La multi ani 2018!

Ziua 5. MADEIRA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite si cumparaturi. Cazare Madeira – Funchal, Hotel Raga 4*.

Ziua 6. MADEIRA – LISABONA

Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru zborul catre Lisabona. Sosim in capitala Portugaliei si incepem vizita partii vechi a orasului, cu impresionante cladiri construite in stilul Art Nouveau, piete pavate cu mozaicuri, stradute medievale impanzite de cafenele si magazine etc. Printre obiectivele pe care le vom admira se numara Manastirea renascentista Jeronimos, Turnul Belem, impunatoarea Praça do Comércio, cartierele Alfama si Bairro Alto. Transfer la hotel si timp liber. Cazare Lisabona Hotel VIP Vila Roca 4*.

 

Ziua 7. LISABONA & SINTRA, CASCAIS, ESTORIL

Mic dejun. Timp liber in Lisabona sau, optional, vom face o frumoasa excursie la Sintra (orasel de poveste, inconjurat de numeroase castele si palate) si la fermecatoarele statiuni de la Oceanul Atlantic, Cascais si Estoril. En route, popas la Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Intoarcere in Lisabona si transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere in tara. Noapte in avion.

Ziua 8. BUCURESTI

Aterizare pe aeroportul Henri Coanda, Otopeni dimineata, in jurul orei 05:15.

 

SERVICII INCLUSE SERVICII NEINCLUSE
Ø   transport avion Bucuresti – Madeira / Madeira – Lisabona, Lisabona – Bucuresti;

Ø   autocar / minibus local, licentiat pe durata traseului si a transferurilor;

Ø   cazare 6 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4*: 5 nopti Madeira, 1 noapte Lisabona.

Ø   vizitele conform programului cu insotitor roman si ghizi locali pe durata circuitului;

Ø   asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la  21.000 lei / calatorie).

Ø   taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale (se achita obligatoriu la inscriere): 260 €;

Ø  Cina festiva de Revelion ( optional ): 145 €;

Ø  taxa de oras la hotelul din Lisabona (1,5 Euro/ persoana/ zi, se achita de catre clienti la receptia hotelului;

Ø   excursiile optionale;

Ø   alte servicii decat cele mentionate.


 

PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
28 Decembrie 899 € 299 €
Tarif Early Booking 834 € 299 €

 

NOTE:

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Pentru un grup de 15 – 19 persoane se va achita un supliment de 95 euro/persoana. Reducerea Early Booking este valabila pana la 15.07.2017.

 

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

 

 • Santana – Pico de Arieiro – Ribeiro Frio : 55 € (include transport, pranz, insotitor de grup);
 • Eira do Serrado – Monte: 25 € (include transport, insotitor de grup);
 • Porto Moniz – Cabo Girao – Encumeada: 55 € (include transport, pranz, insotitor de grup);
 • Sintra, Cascais, Estoril & Cabo da Roca: 50 € (include transport, insotitor de grup);

 

ORAR DE ZBOR (compania Tap Portugal) – ore locale:

 

28-Dec Bucuresti 06:00 Lisabona 08:35
Lisabona 09:45 Madeira 11:30
03-Ian Lisabona 23:15 Bucuresti 05:15 (04-Ian)

 

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Tarifele sunt in euro / persoana. Tarifele sunt valabile pentru grup  minim  persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim mentionat, pretul se poate majora cu pana la 10%, daca nu este precizat altfel. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat, la semnarea contractului de prestari servicii turistice si nu constituie motiv de anulare. Numarul minim de participanti pentru a se organiza excursiile optionale este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program. Sub acest numar, agentia poate majora pretul sau anula optionalul.

In cazul in care turistul renunta la excursie, indiferent de motive, acesta va suporta urmatoarele penalitati calculate din valoarea totala a excursiei:

 1. 30 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;
 2. 75 % daca retragerea se face intre 59 – 31 de zile inaintea inceperii excursiei;
 3. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia programelor cu croaziera, sau programe confirmate cu propriile reguli de achitare, anulare, penalizare (ex: programe de Paste, Craciun, Revelion, Early Booking etc).

Rezervarile  pentru pachetele de Craciun /Revelion/ Paste/ Early Booking anulate, sunt supuse unor conditii speciale de penalizare:

 1. 50 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;
 2. 80 % daca retragerea se face intre 59 – 31 de zile inaintea inceperii excursiei;
 3. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

In cazul programelor care includ croaziere, temenele se modifica, astfel:

 1. 10 % daca retragerea se face pana in 76 de zile inaintea inceperii excursiei;
 2. 40 % daca retragerea se face intre 75 -60 zile inaintea inceperii excursiei;
 3. 75 % daca retragerea se face intre 59 -31 zile inaintea inceperii excursiei;
 4. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, vasului de croaziera este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

Compania aeriana si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, din cauza modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate pana la emiterea biletelor de avion.

Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauza conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).

Pentru programele care presupun obtinerea vizei inainte de plecare, turistii au obligatia sa trimita toate documentele solicitate agentiei in termenul prevazut de aceasta pentru a evita orice risc de a nu se obtine viza din cauza timpului scurt pana la plecare. In cazul in care obtinerea vizei este conditionata de prezenta fizica a turistilor pentru interviu, acestia au obligatia de a se prezenta la data si ora la care s-a facut programarea. Refuzul autoritatilor consulare de a acorda viza, din orice motiv care nu poate fi imputat agentiei AGETUR, exonereaza agentia de la orice raspundere. Turistilor carora li s-a refuzat acordarea vizei, li se va returna intreaga suma achitata in avans, mai putin anumite costuri percepute de partenerii locali / companii aeriene pentru anularea excursiei, costurile variind in functie de data anularii serviciilor. Taxa de viza perceputa de Ambasade pentru procesarea vizelor nu se ramburseaza. In cazul in care turistul isi planifica mai multe vacante succesive si nu trimite documentele la timp / nu se prezinta personal pentru obtinerea vizei, agentia nu poate fi trasa la raspundere iar turistul are obligatia de a-si obtine singur viza necesara calatoriei.

Pe durata croazierelor toate platile efectuate ( bauturi, cumparaturi, masaj etc ) se inregistreaza pe cardul personal pe care fiecare turist il primeste la imbarcare. Micul dejun si pranzul se servesc in regim bufet iar cina se serveste ori in restaurantul bufet, ori a la carte ( cu meniu la alegere) fiecare pasager avand o anumita masa rezervata, de la inceputul pana la sfarsitul croazierei. Bagajele, atat la imbarcare cat si la debarcare, sunt transportate de personalul vasului. Seara, fiecare cabina primeste un buletin informativ cu toate activitatile care au loc a doua zi ( excursii, spectacole etc ).  Cabinele pot sa difere din punct de vedere al confortului unele fata de altele, cu toate acestea diferenta de pret este data de pozitionarea acestora pe vas, cele aflate pe puntile superioare fiind de regula mai scumpe. Cabinele rezervate la grupuri sunt de regula cabina interioare din categoria celor garantate (fara posibilitatea alegerii pozitiei pe o anumita punte) si se nominalizeaza cu cel mult o saptamana inainte de plecare. Agentia nu se face responsabila in cazul in care apar nemultumiri legate de acest aspect. De asemenea, linia de croaziera poate face un upgrade la una sau mai multe cabine (un schimb dintr-o categorie inferioara la o categorie superioara) fara o informare in prealabil si in mod aleatoriu iar agentia nu  poate fi trasa la raspundere. In porturile in care opreste vasul, turistii au posibilitatea sa cumpere excursii de la biroul de turism aflat la bord sau sa isi faca propriul program, insotitorul roman neavand obligativitatea de a-i insoti.

Copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti. Copiii care nu au carte de identitate, vor calatori obligatoriu cu pasaportul.

Turistul are obligatia sa se asigure ca documentele de calatorie precum cartea de identitate sau pasaportul, nu sunt deteriorate (in special elementele de siguranta si/sau poza). Atentie: Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia. Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporar, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau va consultati in aceasta privinta cu agentia de turism. Atentie, persoanele recent casatorite au obligatia de a-si schimba Cartea de Identitate anulata de autoritati (perforata/ taiata).

Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare sau informatii suplimentare legate de calatoria cetatenilor romani in strainatate, accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.