CROAZIERA 2017 Mediterana de Vest + CityBreak Lisabona de la 580 euro – oferta expirata


CROAZIERA 2017 Mediterana de Vest + CityBreak Lisabona  de la 580 euro – oferta expirata

 

        CROAZIERA DE GRUP – MSC MAGNIFICA

PORTUGALIA-SPANIA-FRANTA-ITALIA

LISABONA-BARCELONA-MARSEILLE-GENOA

 

28.10-05.11.2017

 

Am fost acolo !

 

MSC Magnifica  combina intimatatea celor trei nave surori din clasa Musica – MSC Musica, MSC Orchestra si MSC Poesia – cu facilitatile si confortul vaselor MSC Splendida si MSC Fantasia: piscina cu acoperis retractabil, La Grotta Azzurra, facand posibila utilizarea a uneia din cele patru piscine pe tot timpul anului, indiferent de vreme. In cele 16 baruri si lounge-uri, patru restaurante, in  bufetul spatios Sahara, puteti servi mancaruri cu specific italian, dar si produse din bucataria internationala; in restaurantul a la carte L’Oasi se poate servi cina intr-o atmosfera cu specific exotic – marocan. In cadrul MSC Aurea Spa, puteti incerca traditionalul masaj Balinez sau tratamente de infrumusetare ultramoderne ca si: sauna, baile turcesti, centru fitness, camera pentru thalassoterapie si zona de relaxare. Divertismentul la bordul vasului MSC Magnifica este variat: puteti alege sa va petreceti timpul liber la cazino, discoteca panoramica, cinema 4D, internet cafe, baruri cu muzica live sau chiar in teatrul impresionant de 1200 locuri.  

    

 

EARLY BOOKING 35 EURO/PERS, Pentru plata integrala pana la data de 30.04.2017

La inscriere se chita minimum 200 euro/pers si se rezerva biletul de avion, la dus, la tariful din momentul cumpararii.

 

 

ACTE NECESARE: Pasaport valabil minimum 6 luni de la data debarcarii !!!

 

PRET/pers/loc in camera duble

1.Cabina interioara bella cat. I1 – 580 €/persoana in cabina dubla
2.Cabina interioara fantastica, cat. I2  – 620 €
/persoana in cabina dubla

3.Cabina exterioara cu balcon bella, cat. B1- 670 €/persoana in cabina dubla
4.Cabina exterioara cu balcon fantastica, cat. B2  – 690 €/persoana in cabina dubla

 

***Al  3-lea adult in camera dubla Bella-359 euro

***Al  3-lea adult in camera dubla Fantasia-389 euro

***Supliment SINGLE-:140 E ( cazare Lisabona si tren Genoa +100% servicii nava functie de tip camera

***Copil 02,99 ani-130 euro/pers ( taxe portuare)

***Copil 3-12,99 ani-239 euro/pers

***Copil 13-18  ani-344 euro/pers

 

Lisabona, capitala Portugaliei, este un oras fascinant, amestec de traditie si ritm trepidant al vietii cotidiene, de arhitectura clasica si edificii moderne. Este una dintre cele mai frumoase capitale europene datorita atmosferei, obiectivelor turistice, vietii culturale si diversitatii dar si a preturilor accesibile. Orasul se întinde pe sapte dealuri joase, lânga Rio Tejo, cea mai interesanta parte fiind cartierul vechi, un adevarat muzeu în aer liber. Lisabona este un oras încântator. În timpul zilei viata înseamna relaxare în cafenele, iar în timpul noptii, orasul explodeaza în baruri si restaurante din Bairro Alto si Alfama.

ZIUA 1-3: 28.10-30.10.2017-  LISABONE-Tur de oras

Imbarcarea in autocar/microbuz si deplasarea spre Bucuresti, la AEROPORTUL Henri Coanda. Imbarcarea in avion via Lisabona. Transfer aeroport-hotel in Lisabona. Dupa efectuarea formalitatilor de cazare, timp liber .
Ziua 2 .Turul panoramic este o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI,vom face apoi o scurta oprire la Turnul Belem  apartinand patrimoniului UNESCO si la Manastirea Sf Ieronim– capodopera a stilului manuelin. Se face un scurt popas pentru vizitarea manastirii si optional pentru o cafea si un pastel de nata desert traditional portughez, dupa care se ajunge in Cartierul Alfama. Traseul parcurge cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio, situata chiar pe malul Estuarului Raului Tagus (Tejo).
Alte obiective de vizitat:

 

* Castelo Sao Jorje (Castelul Sf.Gheorghe)

* Cartierul Alfama, cu străzi înguste şi pitoreşti (singurul care a supravieţuit marelui cutremur din 1755)

 * Sé de Lisboa (Catedrala Santa Maria Maior)

* Centrul Cultural Belém (inaugurat în 1991)

* Staţia Oriente (1998, arhitect Santiago Calatrava),

* Turnul Vasco da Gama (1998, arhitect Peter Chermayeff).

* Ascensorul Santa Justa-un turn de otel cu aspect neobisnuit.

* Ocenarium-cel mai mare acvariu din Europa

* Tur al orasului cu celebrele tramvaie roșii de epocă.

* Muzeul National de Arta Antiga

* Monumentul Descoperirilor – înalt de 52 de metri, în forma unei prore îndreptate spre râul Tagus, este închinat marilor descoperitori portughezi din secolele

Shopping

Zona recomandata pentru shopping este Bairro Alto cu numeroase magazine de la haine, decoratiuni antice si moderne.O alta zona este Baixa-Chiado recunoscuta pentru varietatea de magazine portugheze.


        MSC MAGNIFICA – MEDITERANA DE VEST – 4 NOPTI/5 ZILE

                      31.10.2017 -IMBARCARE DIN LISABONA

                                                          &

                        04.11.2017 DEBARCARE IN GENOVA

                          

DAY DATE PORT ARRIVAL DEPARTURE ACTIVITY*
1 Tuesday, 31 Oct 2017 Lisbon, Portugal 16:00 Docked
2 Wednesday, 01 Nov 2017 At Sea
3 Thursday, 02 Nov 2017 Barcelona, Spain 12:00 19:00 Docked
4 Friday, 03 Nov 2017 Marseille, France 08:00 18:00 Docked
5 Saturday, 04 Nov 2017 Genoa, Italy 09:00 Docked

 

Ziua 4-31.10.2017Imbarcarea pe nava de Croaziera Magnifica

Mic dejun. Ora 11,00  transfer hotel locul de imbarcare.Ora 12,00 se efectueaza formalitatile de imbarcare . Se preiau bagajele mari pe care o sa le regasiti mai tarziu in dreptul cabinei unde veti fi cazati si vi se elibereaza un CARD care reprezinta cartea de identitate pe timpul croazierei si cu care se fac toate operatiunile pe nava ( servicii bar suplimentare, cumparaturi, plata excursiilor optionale….nu se efectueaza plati in casch. ( desfasurarea efectiva a imbarcarii il vom comunica intr-un e-mail ulterior). Ora 16,00 nava porneste in mars pe Marea Mediterana.

 

Ziua 5: 01.11.2017.-Pe mare !

 Navigam in apele Marii Mediterane. Ne bucuram de toate facilitatile existente pe nava: piscina cu acoperis retractabil, La Grotta Azzurra, facand posibila utilizarea a uneia din cele patru piscine pe tot timpul anului, indiferent de vreme. In cele 16 baruri si lounge-uri, patru restaurante, in  bufetul spatios Sahara, puteti servi mancaruri cu specific italian, dar si produse din bucataria internationala; in restaurantul a la carte L’Oasi se poate servi cina intr-o atmosfera cu specific exotic – marocan. In cadrul MSC Aurea Spa, puteti incerca traditionalul masaj Balinez sau tratamente de infrumusetare ultramoderne ca si: sauna, baile turcesti, centru fitness, camera pentru thalassoterapie si zona de relaxare. Divertismentul la bordul vasului MSC Magnifica este variat: puteti alege sa va petreceti timpul liber la cazino, discoteca panoramica, cinema 4D, internet cafe, baruri cu muzica live sau chiar in teatrul impresionant de 1200 locuri

. La bordul vaselor MSC Cruises tinuta este obligatorie, veti avea o seara formala la bordul vasului, la barbati recomandam un costum (sau ca alternativa un sacou si pantaloni de stofa), iar la femei o rochie de seara/de cocktail.

 In barul Le Gocce ( Puntea 5-Sorento)in fiecare seara se canta muzica live la pian

Pe puntea 6-Portofino veti regasi: teatrul Royal-multe din shourile MSC au un accent Mediteranian-dansatori Flamenco din frumoasa Spanie sau incursiuni in timp in Vechea Europa,concerte clasice si acrobati ,barul Tiger- al doilea bar pentru spectacole disponibil pe vas. Aici se organizeaza seri de Karaoke, cursuri de salsa, cursuri de limba italiana, seminarii si seri de bingo, barul Topazio, zona pentru shoping Bond Street-cu magazine din care va puteti achizitiona suveniruri, cosmetice, parfumuri, haine, tigari sau dulciuri, barul Ruby, barul Purple, restaurantul Quattro Venti si camera pentru poker.

Pe Puntea 7 –Amalfi,sunt situate Teatrul Royal, Casino-ul Atlantic City, biblioteca, restaurantul de specialitate Oriental Plaza, Cafeneaua CYBER, Galeria Foto, Lounge-ul L’Aametista, L’Olimpiade Sporting Bar – bar cu tematica sportiva unde pe ecrane mari se difuzeaza evenimente sportivesi Cuba LOUNGE Cigar Room-este principalul bar unde se fumeaza si se bea whiskey

Pe puntea 13-PORTO CERVO puteti gasi Aurea Spa, Barul Conchiglia, Piscina Grand Bleu, Barul Barcheta, Piscina La GROTTTA AZZURA SI Bufetul Sahara- locul in care puteti sa serviti mesele in timpul zilei in regim bufet suedez, acestrestaurant este gratuit si este deschis de dimineata de la ora 06,00 pana la ora 02,00, noaptea.Comlexul MSC Aurea Spa include zona de complex precum si zona de sala de fitness.In zona de SPA se gasesc urmatoarele cabinete de talasoterapie, tratament, 2 saune si o camera cu aburi, camera de relaxare, salon de infrumusetare, sala de fitness cu ore de aerobic.

Pe puntea Sport are in alcatuire terenul de sport, zona pentru bronzare si barul adiacent acesteia

Ziua 06-02.11.2017-BARCELONA !

Nava acosteaza in port la ora 12,00. Puteti opta pentru excursiile optionale odata ajunsi la bordul vasului sau daca nu doriti puteti sa debarcati pe cont propriu si sa vizitati portul singuri (fara a achita nici o alta supra taxa). Daca porturile din itinerariu sunt porturi mari, aglomerate iar dvs nu ati mai vizitat niciodata aceste porturi va recomandam sa achizitionati o excursie optionale organizata  de linia de croaziera pentru a avea garantia ca veti avea suficient timp sa vizitati tot ceea ce este mai important. In cazul in care veti opta sa meargeti pe cont propriu sa vizitati, aveti obligativitatea ca sa fiti la bord cu o ora inainte de ridicarea ancorei.

In fiecare seara veti primi in cabina programul zilnic (daily program) pentru ziua urmatoare de croaziera. Este foarte important sa il cititi si sa-l studiati tocmai pentru a afla mai multe informatii despre ce se intampla la bordul vasului, ce promotii se desfasoara, ce spectacole sunt la bord, ce intalniri au loc, etc.

Ziua 07-03.11.2017-COASTA DE AZUR-MARSEILLES

Nava acosteaza in port la ora 08,00 si ridica ancora la ora 18,00.In aceasta perioada puteti opta pentru excursii organizate , vizite pe cont propriu sau distractie si relaxare la bordul navei

Ziua 08-04.11.2017-GENOA, ITALIA-MILANO-ROMANIA

La ora 09,00 se fac formalitatile de debarcare. Transfer la GARA si transfer cu trenul la Milano. Functie de ora de imbarcare in avion, scutra vizita /shopping in “ metropola modei”.Deplasarea la AEROPORT SI IMBARCAREA IN AVION CU DESTINATIA Romania, CU ATERIZARE PE AEROPORTURILE: Bucuresti/Iasi/Bacau, functie de orarul de zbor din perioada toamna 2017/iarna 2018 ( acest orar apare in jurul lunii mai ). Imbarcarea in autocar/microbuz si deplasarea spre Bacau

 

Tariful include:

– insotitor de grup

– 3 nopti cazare cu mic dejun in Lisabone, la hotel 4*

– 4 nopti/5 zile, conform program, cazare pe nava in cabina aleasa (cabina de dus si WC, A/C, telefon, seif, uscator de par, TV-fiecare cabina are steward) )

– 3 mese pe zi in restaurantele principale si la restaurantele de tip buffet de pe vas

– gustari intre mese
– suc, gheata, cafea, lapte, ceai si apa ( de la dozatoarele din bufetele de pe vas – apa nu este imbuteliata )
– accesul la terenul de sport
– accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja

-accesul la biblioteca
– accesul in toate barurile, lounge-urile si cluburile vasului
– accesul la toate spectacolele de pe vas
– accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging
– room service in timpul micului dejun
– accesul la cazino
– accesul la galeriile de arta
– daily programme cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei
– participarea la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu muzica live, cabaret, petreceri tematice, disco

-biroul de informatii la bord este deschis 24 ore/zi

-taxe portuare 130 euro

– Transfer aeroport –hotel, la dus, in Lisabona;

-Transfer hotel- nava de croaziera, la dus, in Lisabona

-Transfer tren Genoa-Milano, la retur

Tariful nu include:

  • biletul de avion dus, Bucuresti-Lisabona si retur Milano-Bucuresti/Bacau/Iasi, fara bagaj de cala, la tariful valabil in momentul cumpararii acestora;
  • bagaj de cala 32 kg (se recomanda un bagaj/ cuplu), la tarif functie de compania de zbor
  • programul de vizitare CITY BREAK in Lisabona ( intrari obiective turistice , abonament mijloace de transport si eventual ghid)
  • Transfer autocar/microbuz, Bacau –Bucuresti si retur;
  • Pachet de bauturi ALL INCLUSIVE-aprox 26 euro/zi/pers
  • excursiile optionale in porturi, vizitele la obiectivele turistice si nici ghizii acestora

     – asigurarile de sanatate ( 30 ron/pers)

-asigurarea storno ( 1,5% din pret),se incheie odata cu plata acontului

 

Pe vas, nu sunt incluse:

– bacsisul ( cca 10 Euro/ noapte/ persoana, daca itinerariul este in Mediterana

-jocurile de noroc si casino-ul
– bauturile alcoolice ( se poate cumpara pachetul de bauturi)
– serviciile de Spa si tratamentele de frumusete, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la

   diferite restaurante
– serviciile medicale de la bordul vasului

-excursiile optionale ( ce pot fi achizitionate fie la bordul vasului, fie la agentie)

-apelurile telefonice date in afara navei din cabina

-mesele la restaurantele cu specific

-serviciile de Babysitting

Experienţa Bella:
Inclus:
– serviciile standard menţionate la tariful include
Non Inclus:
– serviciile menţionate la tariful nu include
– serviciile de seara ale steward-ului

-serviciul de micul dejun în cabină (3,5 euro pentru itinerariile în Europa)

– room service (între 3 şi 8 euro/ fel de mâncare)
– rezervarea şezlongurilor speciale (puntea 18 – clasa Fantasia) – 15 euro/zi (prosop de plajă, prosoape răcoritoare, serviciile de bar, meniu SPA special dedicat)
– halate de baie şi papuci de casa

Experienţa Fantastica:
Inclus
– serviciile standard menţionate la tariful include
– serviciile de seara ale steward-ului
– suvenir MSC Cruises (ex:o poză 15 x 20 de la serata italiană)
– 50% discount la orele de fitness (yoga – 10 euro, antrenor personal – 35 euro)

– posibilitate de selectare a cinei (devreme/târziu) cu prioritate de reconfirmare la bord
– micul dejun livrat în cabină gratuit
– gratuit livrarea mâncărurilor din meniul de room service (mâncărurile din meniu sunt contra cost)

 

Conditii anulare:

mai mult de 89 zile – pierderea avansului de 200 euro/pers

89  zile inainte de plecare– penalizare 70%*

69 de zile inainte de plecate-penalizare de 100%